Web Analytics Made Easy - Statcounter

صباح قریشی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: پیشگیری همواره بهتر از درمان است از این رو بهزیستی کردستان برای مقابله با اعتیاد برنامه‌های مختلفی در طول سال اجرا می‌کند.

وی تصریح کرد: طرح چکامه با هدف پیشگیری از اعتیاد از جمله اقدامات بهزیستی کردستان است که بنا به دستور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با اعتیاد استان کردستان اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی کردستان با بیان اینکه رویکرد این طرح پیشگیری نوجوانان از آسیب‌های اجتماعی با محوریت «خانواده و اعتیاد» بود، گفت: در همین راستا نشست‌هایی با علما و روحانیون برگزار شد تا با بهره‌گیری از ظرفیت تریبون‌های نماز جمعه و مساجد زمینه آگاه‌سازی مردم را فراهم سازند.

قریشی اضافه کرد: کلاس‌های آموزشی متعددی در حوزه پیشگیری از اعتیاد برای اقشار مردم به ویژه افرادی که بیشتر در معرض این آسیب هستند برگزار شده که خروجی بسیار خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه 14 کمپ ترک اعتیاد در حال حاضر در استان کردستان فعال است، خاطرنشان کرد: هم اکنون 217 معتاد متجاهر در کمپ‌های استان کردستان تحت خدمات درمانی قرار دارند.

مدیرکل بهزیستی کردستان خاطرنشان کرد: یک مرکز جامع نیز اخیرا در سطح استان بهره برداری شده است و خوشبختانه در این زمینه در وضعیت مناسبی دارد.

قریشی افزود: همکاری دستگاه‌های مختلف در این مرکز جامع بسیار قابل تقدیر است و هیئت مدیره این مرکز نیز از بین افراد خوش نام انتخاب شده‌اند.

20 معتاد زیرپوشش خدمات مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد کردستان هستند

وی با بیان اینکه ظرفیت 20 معتاد زیرپوشش خدمات مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد کردستان هستند، خاطرنشان کرد: این مرکز ظرفیت جذب 70 نفر را دارد.

وی تصریح کرد: مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد به ازای هر نفر 9 میلیون تومان یارانه دریافت می کنند ولی این اعتبار جوابگوی نیاز نیست و امیدواریم بتوانیم با حمایت خیرین و غیره و همچنین گرفتن شهریه در فازهای بعدی از افراد اعتبارات مورد نیاز برای اداره مرکز را تامین کنیم.

مدیرکل بهزیستی کردستان تصریح کرد: این مرکز جامع یک زنجیره کامل از درمان و ترک اعتیاد، مشاوره، آموزش و توانمندسازی حرفه ای و شغلی برای افرادی است که زیرپوشش قرار می‌گیرند.

راه اندازی ۵۳ مرکز «مثبت زندگی» در کردستان 

قریشی اضافه کرد: با توجه به ظرفیت در نظر گرفته شده برای استان کردستان  ۵۳ مرکز «مثبت زندگی» در استان کردستان راه‌اندازی خواهند شد.

وی با بیان اینکه مراکز مثبت زندگی در مناطق حاشیه شهرها ایجاد و ۲۲ خدمت را به جامعه هدف ارائه می‌دهد، گفت: تسهیل دسترسی گروه‌های هدف به خدمات سازمان، گسترش و فراگیری خدمات سازمان و توزیع عادلانه خدمات سازمان، تقویت رویکرد خانواده محور و اجتماع محور در ارائه خدمات سازمان و مدیریت بهینه منابع و افزایش بهره‌وری، ارتقای کمی و کیفی خدمات سازمان، افزایش ظرفیت مشارکت بخش غیردولتی و کاهش تصدی‌گری دولت، افزایش رضایت‌مندی مردم از خدمات سازمان و کاهش بهای تمام شده ارائه خدمات از  مهم‌ترین اهداف مراکز مثبت زندگی است.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان اعتیاد مرکز جامع متجاهر بهزیستی کردستان استان کردستان خدمات سازمان مثبت زندگی مرکز جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای

میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی آغاز به کار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، به نقل از مرکز دیپلماسی‌ عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت ماه) و با حضور محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها،‌ رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: ‌فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق 1420 تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید 20 هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در 20 سال آینده کاملا مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید، افزود:‌ در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و .. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند، گفت: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت