Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@08:03:42 GMT

تاثیر چای سبز در مقابله با ۲ سرطان

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۹۷۲۴

تاثیر چای سبز در مقابله با ۲ سرطان

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، گرچه هیچ روش مطمئن و قطعی برای مبارزه با سرطان وجود ندارد و نیز هیچ سبک زندگی خاصی نمی‌تواند با قطعیت زندگی را عاری از ابتلا به سرطان کند، اما هنوز می‌توان با برخی اقدامات خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

برخی از این روش‌ها شامل استفاده از کرم ضدآفتاب و نیز اجتناب از استعمال دخانیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، تحقیقات جدید دانشمندان نشان داده است مصرف چای سبز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش دهد.

بر این اساس، بیولوژیست‌های آمریکایی در جدیدترین تحقیقات خود پی به وجود ترکیباتی در چای سبز بردند که می‌تواند به بدن برای مبارزه با سلول‌ های سرطانی و نیز ترمیم دی ان ای‌های آسیب دیده کمک کند.

در چای سبز ترکیبی به نام «اپی گالوستاچین گالت» وجود دارد که می‌تواند منجر به غیرفعال شدن پی ۵۳ در بدن، سرکوب تومور و نیز ترمیم پروتئین آسیب دیده دی ان ‌ای شود. به بیان ساده ترکیب اپی گالوستاچین گالت به بدن برای انجام آنچه در مبارزه با سرطان نیاز است، کمک می‌کند.

مایکل دونالدسن، مدیر این تحقیقات می‌گوید: این پژوهش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا به ما نشان داد چای سبز با چه مکانیسمی در مبارزه با سرطان به بدن کمک می‌کند. پیش‌تر نیز تحقیقات زیادی حاکی از تاثیرگذار بودن مصرف چای سبز در کاهش خطر ابتلا به سرطان بود.

تحقیقات نشان داده است خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه که از رایج‌ترین سرطان‌ها در آقایان و خانم‌ها هستند در کسانی که چای سبز مصرف می‌کنند کمتر از سایرین است. همچنین مصرف چای سبز می‌تواند خطر مرگ و میر ناشی از این دو سرطان را در افراد کاهش دهد.

چای سبز به دلیل آنکه غنی از آنتی اکسیدان هاست، نوشیدنی مفیدی برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن محسوب می‌شود.

پیشگیری از چاقی، جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش سطح کلسترول خون و تسکین علائم روماتیسم از دیگر خواص چای سبز بوده که تاکنون در تحقیقات مختلف به اثبات رسیده است.

با این حال، گرچه چای سبز خواص زیادی دارد، اما نباید در هنگام مصرف آن از قند و شکر و یا شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده شود. مصرف قند و شکر خود می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌های دیگر شده و خواص چای سبز را از بین ببرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: چای سبز سرطان سرطان سینه سرطان پروستات چاقی روماتیسم ابتلا به سرطان خطر ابتلا چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش مدیسن نت، یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آن ها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جست و جو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید