Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به برگزاری نشست موسوم به کشور‌های کمک کننده به یمن که با حضور بیش از ۱۰۰ کشور در سطح وزیران تشکیل شد، پیامی را در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر کرد و نوشت:

توقف تجاوز و لغو تحریم هوایی و محاصره کشنده علیه مردم یمن، بزرگترین کمک به ملت یمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقق این امر منوط به تصمیم افرادی است که خود را حامی یمن می‌خوانند و از سوی دیگر در تجاوز آمریکایی، سعودی، اماراتی و متحدان آن‌ها علیه یمن مشارکت دارند.

قحطی ایجاد شده در یمن با پرداخت مبلغ ناچیز از سود سلاح‌هایی که با آن ملت یمن را به قتل می‌رسانند، از بین نخواهد رفت.

کشور‌هایی که در این کنفرانس به بهانه اختصاص کمک چند میلیارد دلاری به مردم یمن کنار یکدیگر جمع شده اند، بهتر بود به جای این ادعا موضعی منسجم را برای قوانین خود در نظر گیرند و خواستار توقف فروش سلاح‌هایی شوند که علیه ملت یمن به کار گرفته می‌شوند.

کنفرانس کشور‌های کمک کننده به یمن از سوی سازمان ملل، سوئیس و سوئد در ژنو با حضور بیش از ۱۰۰ کشور در سطح وزیران تشکیل شد که محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصار الله یمن و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی در صنعا در راستای تشکیل این کنفرانس با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود، بزرگترین کمک به این کشور را توقف تجاوز و لغو محاصره دانست.

سازمان ملل متحد در این کنفرانس، از کشور‌های اهدا کننده کمک‌های مالی به یمن درخواست کرده است تا مبلغ ۳.۸۵ میلیارد دلار را برای تأمین بودجه کمک‌های بشردوستانه به یمن در سال ۲۰۲۱ اختصاص دهند.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا نیز در کنفرانس کشور‌های کمک کننده به یمن با تاکید بر اینکه همه طرف‌های بحران یمن باید امنیت سازمان‌های امدادی و کارکنان آن‌ها را حفظ کنند، گفت:ما متعهد هستیم که در سیاست‌های خود منافع مردم یمن را اولویت قرار دهیم و از حوثی‌ها می‌خواهیم تا حمله خود را به استان مأرب در یمن متوقف کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یمن سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • حمایت الجزایر از طرح عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات