Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم رحیمی نژاد در مصاحبه خود با ایرنا بیان کرد:‌ این واقعیت را باید پذیرفت که یکی از موانع جدی تحقق نیافتن حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای نبود تنوع نامزدها خواهد بود.

وی ادامه داد:جو عمومی جامعه و همچنین تحلیل ها و اظهارات عده ای از سیاسیون از جناح های مختلف سیاسی و البته شواهدی که بر اساس نظرسنجی ها در برخی رسانه های معتبر آمده، متاسفانه تاکنون بیانگر احتمال حضور کمرنگ مردم در پای صندوق های رای است و برخی ها حتی مواجه شدن و پرداختن به این مقوله هم برایشان تا حدودی سنگین است؛این وضعیت اگرچه تلاش و خواست دشمن و مخالفان به این نظام و انقلاب است اما بدانیم و مراقب باشیم که ناخواسته در زمین دشمن بازی نکنیم و راه حضور حداکثری مردم و دلسوزان به انقلاب را باید بیش از پیش در این عرصه حساس سیاسی فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: البته در کنار این چالش اساسی باید به برخی نارضایتی های عمومی از وضعیت معیشت و اقتصاد مردم و حتی موضوع کرونا که خود می تواند مانعی دیگر در آوردن مردم پای صندوق رای باشد نیز اشاره کرد.

رحیمی نژاد معتقد است که نمی توان هم قائل به مشارکت بالای مردم باشیم و خواستار گرم کردن تنور انتخابات اما از سوی دیگر با رد صلاحیت های گسترده آن هم از یک طیف و یا گروه سیاسی و تایید حضور افراد غیرشاخص عملا این امکان و فرصت حضور مردم در عرصه انتخابات را گرفت.

او می گوید: من که اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی و حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب دارم و می می خواهم بر تعیین سرنوشت خودم نیز نقش داشته باشم باید این اطمینان در درونم حاصل شود که بر اساس یک رقابت سالم و همچنین قدرت تشخیص و انتخاب از میان نامزدهای متعدد بتوانم به این هدف والای خود برسم.

مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی، عربی و انگلیسی دانشگاه فرهنگیان استان فارس گفت: باید شرایط لازم برای حضور حداکثری مردم از سوی مسئولان و متولیان امر در ابعاد مختلف فراهم شود و به گونه ای نباشد و یا این ذهنیت در درون مردم ایجاد شود که رای  آنها تاثیری در سرنوشت و اضاع سیاسی ندارد.

اوهمچنین به شکل و محتوای انقلاب یعنی جمهویت و اسلامیت آن اشاره کرد و گفت:‌مبنای انقلاب اسلامی بویژه جمهوریت نظام بر پایه همین مشارکت و تصمیم سازی مردم و نقش آنها بر سرنوشت خودشان استوار است.

وی گفت: امام خمینی (ره) در تشکیل حکومت خود بر این اصل تاکید می کردند و تایید دولت را منوط به حضور و خواست مردم می دانستند و پس از پیروزی انقلاب در۱۲ فروردین سال ۵۸ نیز با برگزاری رفراندوم که همه مردم از هر گروه و سلیقه و دیدگاهی نیز قدرت انتخاب داشتند، تایید نظام جمهوری اسلامی را نیز مشروط به خواست عمومی جامعه بیان کردند.

این استاد دانشگاه اضافه کرد:‌انتخابات در بسیاری از جوامع و کشورهای مدعی دموکراسی همواره یکی از ارکان اساسی و مترقی ترین عامل و راهبرد در تحکیم پایه های قدرت و مشروعیت نظام سیاسی و همچنین غلبه بر مشکلات داخی آنها محسوب می شود.

 وی همچنین به موضوع خلاء محسوس احزاب و تحزب گرایی در ایران و استان فارس اشاره کرد و گفت: بپذیریم که تحزب واقعی در ایران وجود ندارد و برخی تحرکات در گروه ها و جریان های مختلف سیاسی چندان سنخیتی با حزب و جایگاه واقعی آن ندارد؛در حقیقت حزب بازی ها و جناح بازی ها با تحزب واقعی تفاوت فاحش دارد.

رحیمی نژاد گفت: هر چه انتخابات به سمت تشکیلات و ایجاد احزاب واقعی پیش برود کمتر شاهد بروز چالش ها و آسیب های فراروی عرصه انتخابات خواهیم بود.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان ‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در  ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی لارستان فارس پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی لارستان انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی لارستان فارس اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود

محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم و تحقیقات روز گذشته گفت: «تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند.»

درهمین‌باره یکی از استادان اخراج شده دانشگاه تهران به سخنان وزیر علوم واکنش نشان دادو در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آماده مناظره با وزیر علوم هستم. اخراج من و بسیاری از استادان دانشگاه سیاسی است. زلفی‌گل وزیر علوم به ایسنا گفته: «جوسازی ایجاد شده درباره #اخراج_استادان صحت ندارد». شرط مناظره ما با وزیر محترم راست‌گویی باشد نه تهمت و دروغ مثل آنچه رئیس دانشگاه تهران در مناظره گفت.»

دیگر خبرها

  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد