Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد حسن فلاح مهرآبادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار امیدواری کرد که مراحل بالینی این محصول فناورانه با موفقیت طی شود و به موازات آن هم بتوانیم سرمایه گذاری صنعتی را انجام دهیم.

وی افزود: در این زمینه باید از مساعدت های وزارتخانه های بهداشت و جهاد کشاورزی و بانک مرکزی تقدیر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امید است همزمان با پایان انجام تست های انسانی این واکسن، راه اندازی خطوط صنعتی آن هم به نتیجه برسد.

فلاح تاکید کرد: مطالعات پیش بالینی این واکسن بر روی تعداد زیادی از حیوانات برای بررسی اثر بخشی آن، انجام شد که این مرحله بسیار موفقیت آمیز بود. امید است این نتایج در فازهای تست انسانی هم تکرار شود.

وی تعداد داوطلبان مرحله اول را ۱۳۳ نفر اعلام کرد و گفت: ۱۳ نفر در مرحله اول واکسن را دریافت می کنند که به ۲ داوطلب واکسن تزریق شد و بقیه هم به زودی واکسن را دریافت می کنند.

معاون تحقیقات موسسه رازی ادامه داد: یک هفته بعد از آخرین تزریق، کار روی سایر داوطلبان گروه های بعدی این مرحله آغاز می شود. به عبارتی داوطلبان بعدی در چهار گروه ۳۰ نفر وارد این طرح می شوند.

فلاح، زمان تزریق فاز اول تست انسانی این واکسن را ۲۳ روز اعلام کرد و گفت: در این مدت هر داوطلب یک تزریق دریافت می کنند. تزریق بعدی آنان در روز ۲۱ انجام می شود و در نهایت تزریق سوم که استنشاقی است ۳۰ روز بعد از تزریق دوم انجام می گیرد.

وی اظهار داشت: با سپری شدن موفقیت آمیز فاز اول تست انسانی و اخذ مجوز وارد مرحله دوم این طرح می شویم. تعداد داوطلبان فاز دوم ۵۰۰ نفر در ۲ گروه ۲۵۰ نفری هستند. در فاز سوم هم تعداد زیادی داوطلب در استان های مختلف، وارد این طرح می شوند.

به گزارش ایرنا، کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی که نخستین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است، با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد روز یکشنبه ( ۱۰ اسفند)  با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان در بیمارستان حضرت رسول اکرم (س) تهران آغاز شد.  

ترزیق واکسن رازی کووپارس دومین واکسن ایرنا کرونا است که از ۱۰ اسفند ماه روی داوطلبان این طرح مطالعاتی انجام شد.
واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که روز دوشنبه (۲۰ بهمن ماه) در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مستقر در کرج رونمایی شد.

این واکسن به عنوان اولین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کووید- ۱۹، توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت تولید شد.

موسسه رازی از اسفند سال ۱۳۹۸ کار ساخت واکسن را آغاز و از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن ترین واکسن ها است، برای تولید آن استفاده کرد.

این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، اردیبهشت دُزسنجی و فرمولاسیون انجام شد و از خرداد ماه ۹۹، آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان صورت گرفت.

واکسن کووپارس رازی تحت رهبری وزارت بهداشت و با کار کارشناسی دقیق سازمان غذا و دارو انجام شده است. با تصویب کمیته ملی اخلاق، آزمایش انسانی این واکسن روی ۱۳ نفر در بیمارستان رسول اکرم (ص) تهران آغاز می شود. 

برچسب‌ها کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی واکسن واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی واکسن کرونا موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی واکسن واکسن کرونا اخبار کنکور واکسن تزریق تست انسانی واکسن رازی انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی