Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۲ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور طی نامه‌ای از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند تا بدون ملاحظات سیاسی و تسلیم شدن در برابر فشار‌ها در خصوص لوایح FATF اعلام رای کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۲۲ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور طی نامه‌ای از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند تا بدون ملاحظات سیاسی و تسلیم شدن در برابر فشار‌ها در خصوص لوایح FATF اعلام رای کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن این نامه به شرح زیر است: 

بسمه تعالی

وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا
و خداوند هیچ گاه برای کافران نسبت به اهل ایمان راه تسلّط باز نخواهد نمود.

اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام


با سلام و احترام


همانطور که مستحضرید آمریکای جنایتکار در این ۴۲ سال تحریم‌های زیادی برای از پای در آوردن ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی تصویب و اجرا نموده است و همچنین در این دهه با فشار حداکثری خود، قصد فروپاشی همه جانبه کشور را داشته است. اما به حول و قوه الهی ملت بزرگ ایران از این تنگنای سخت با پیروزی خارج شدند و نقشه‌های دشمن را نقش برآب کردند.

 

این تحریم‌های دقیق قطعا ناشی از نشت اطلاعاتی، چه سهوا و چه عمدا، بوده است. این ضربه‌های دقیق دشمن بر پیکر کشور در حالی بود که در ظاهر لوایح اقتصادی خارجی که طبق آن باید تمامی اسناد محرمانه مالی کشور را در اختیار اف‌ای تی اف قرار دهیم تصویب نشده بود. حال با تصویب آن در واقع پیروزی ملت ایران را در مقابل فشار حداکثری دشمن ضایع نموده و کاری که دشمنان در گذشته نتوانستند انجام دهند را خودمان بهشان هدیه خواهیم داد.


تصویب اف‌ای تی اف به منزله گل به خودی است که جبران آن بسیار سخت خواهد بود. در این سالها، همان‌هایی که بدون مطالعه متن برجام از آن دفاع میکردند در حال دفاع از اف‌ای تی اف هستند. عده زیادی در کشور در تلاشند که معیشت و سرمایه مردم را به تصویب این لوایح اقتصادی گره بزنند در حالی که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری راه حل مشکلات اقتصادی تکیه بر ظرفیت و توان داخلی است که آنطور که شایسته است به این فرامین عمل نشد.


حتی تصویب اف‌ای تی اف با شرط لغو کامل تحریم‌ها و یا شروط دیگر، باز هم به ضرر کشور خواهد بود. به دلیل اینکه اولا اگر ما به صورت مشروط به این معاهده بپیوندیم، از مزایای واهی عضویت در آن محرومیم. ثانیا زمانی که عضو آن معاهده شدیم و آنرا اجرا نکنیم، اف‌ای تی اف می‌تواند از ابزار‌های تحریمی به مقابله با جمهوری اسلامی برخواسته و وضعیت کشور را از آنچه که شاهدش هستیم نگران کننده‌تر کند. ثالثا لغو کامل تحریم‌ها شرطی است که هیچ وقت اجرا نخواهد شد و همانطور که جو بایدن، رییس جمهور آمریکا، در مصاحبه تلویزیونی اخیرش عنوان کرده هیچ کدام از تحریم‌های ایران لغو نخواهد شد. رابعا مهمترازدلایل پیشین، کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۹۷ تصویب کرد که پذیرش لوایح مذکور با در نظر گرفتن حق شرط فاقد ارزش است.


امید برآن است که اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام با بررسی دقیق این لوایح و بدون ملاحظات سیاسی رای خود را اعلام کنند و تسلیم فشار‌های خارج از مجمع تشخیص نشوند و هزینه تصمیم گیری را به عهده رهبری نگذارند؛ و من الله توفیق

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آمل
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرمان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: لوایح FATF بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد CFT و پالرمو مجمع تشخیص مصلحت نظام دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجمع تشخیص مصلحت نظام بدون ملاحظات سیاسی اف ای تی اف تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،گرفتن ویزای دانشجویی اروپا دروازه‌ای به سوی یک سفر تحول آفرین است که مملو از فرصت‌های آموزشی، شغلی و فرهنگی است. شما با داشتن ویزای تحصیلی می‌توانید در مهد علم و دانش غوطه ور شوید و از بهترین دانشگاه‌های اروپا مدرک معتبر بگیرید. شما با تحصیل در کشورهای اروپایی نه تنها در یک سیستم آموزشی قوی تحصیل می‌کنید، بله تجربه فوق العاده‌ای از زندگی در قاره سبز به دست خواهید آورد؛ اما گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟ در این بررسی به این سوال پاسخ کاملی می‌دهیم.

مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا

اخذ ویزای دانشجویی اروپا شامل چند مرحله مختلف است که شاید بسته به کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت باشد؛ اما در اکثر موارد مراحل دریافت ویزای تحصیلی اروپا برای کشورهای گوناگون مشابه است. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود در کشور مقصد پذیرش بگیرید و سپس برای ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه به مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا با جزئیات بیشتر اشاره می‌کنیم:

1- از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید

شما نمی‌توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید تا زمانی که از دانشگاهی در اروپا نامه پذیرش نگرفته‌اید. برای اخذ پذیرش باید ابتدا کشور مقصد خود را انتخاب کنید. سپس دانشگاه‌های آن کشور را از نظر اعتبار، امکانات آموزشی، رشته‌های تحصیلی و مقدار شهریه بررسی کنید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش را در وبسایت رسمی دانشگاه مطالعه کنید. شرایط اصلی برای پذیرش شامل ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهی مهارت زبان و تمکن مالی هستند.

مدارک ضروری نیز شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس به اندازه پاسپورتی و سایر موارد خواهند بود. برای مثال، تحصیل در فرانسه و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های این کشور به مدرک مهارت زبان فرانسوی از طریق آزمون TEF یا TCF دارد. بعد از این که شرایط لازم را داشتید و مدارک لازم را ارسال کردید، باید منتظر نامه پذیرش باشید. اگر دانشگاه به درخواست شما جواب پاسخ مثبت داد، حالا باید برای ویزای دانشجویی اروپا اقدام کنید.

2- نوع ویزای دانشجویی را مشخص کنید

نوع ویزای مورد نیاز شما به ملیت و طول دوره تحصلیتان بستگی دارد. دانشجویان اتحادیه اروپا برای تحصیل در یکی دیگر از کشورهای عضو شینگن نیازی به ویزا ندارند، اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند کمتر از 90 روز تحصیل کنند، معمولاً باید برای ویزای دانشجویی شینگن کوتاه مدت درخواست دهند. برای دوره‌های بیش از 90 روز نیاز به ویزای دانشجویی طولانی مدت است. برخی از کشورها نیز برای دوره‌های زبان یا برنامه‌های تحقیقاتی ویزاهای خاصی دارند و برخی از ملیت‌ها ممکن است از ویزا برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا معاف باشند.

اتحادیه اروپا از کشورهای مختلف زیادی تشکیل شده است و هر کشور فرآیند درخواست ویزا و شرایط لازم را برای ویزای تحصیلی بلندمدت خود ارائه می‌دهد، بنابراین گام بعدی تحقیق در مورد شرایط خاص ویزا برای کشوری است که در آن تحصیل خواهید کرد. دانشگاه انتخابی خود یا سفارت کشوری که قصد تحصیل دارید را بررسی کنید. مهم است که تحقیقات خود را زودتر انجام دهید تا مطمئن شوید که زمان کافی را برای آماده کردن درخواست خود دارید.

3- مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

مدارکی که باید برای درخواست ویزای دانشجویی خود ارائه دهید، بسته به کشوری که برای آن درخواست می‌دهید متفاوت است. با این حال، اکثر کشورها به مدارک زیر نیاز دارند:

پاسپورت معتبر مدارک تحصیلی مدارک شناسایی نام پذیرش دانشگاه گواهی تمکن مالی بیمه تحصیل در خارج از کشور گواهی سابقه کیفری گواهی پزشکی رسید پرداخت هزینه‌های ویزا

همچنین ممکن است لازم باشد مدارک دیگری مانند مدرک مهارت زبان را نشان دهید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد از حمایت مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی و شهریه خود در حین تحصیل در اروپا برخوردار هستید. مقدار مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در هر کشور متفاوت از دیگری است که اغلب به تاییده بانکی برای موجودی کافی حساب یا گردش حساب در 6 ماه گذشته نیاز دارد. در ادامه به مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در چند کشور اروپایی اشاره می‌کنیم:

آلمان: 11208 یورو در سال ایرلند: 7 هزار یورو در سال اسپانیا: 7200 یورو در سال سوئد: 9450 کرون در ماه (حدود 845 یورو در ماه)

4- درخواست ویزای خود را ارسال کنید

روند درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند بسیار طولانی باشد، بنابراین مهم است که حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود برای ویزا اقدام کنید. پس از جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز می‌توانید روند درخواست ویزا را آغاز کنید که معمولاً شامل پر کردن فرم درخواست آنلاین و ارسال آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری کشوری است که در آن قصد تحصیل دارید. همچنین ممکن است به مصاحبه با افسر سفارت نیاز باشد که باید برای این کار قرار ملاقات رزرو کنید. برای مثال، اگر قصد تحصیل در انگلستان را دارید باید از طریق دفتر شرکت vfs global اقدام کنید. این دفتر از سوی سفارت انگلیس برای پیگیری کارهای ویزا در تهران فعالیت می‌کند.

5- منتظر بمانید تا ویزای شما پردازش شود

پس از ارسال درخواست ویزای دانشجویی اروپا باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی شوند. زمان پردازش بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشد. پس از تایید ویزا، سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید ویزای خود را شخصاً در زمان مقرر دریافت کنید یا اینکه برای شما پست شود.

6- برای ثبت نام به مقامات محلی مراجعه کنید

تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی شما از اولین زمان ورود و تا روزی است که باید کشور را ترک کنید. مطمئن شوید که خیلی زودتر از تاریخ ورود به کشور مقصد وارد نمی‌شوید، زیرا اجازه ورود نخواهید داشت. پس از ورود، معمولاً باید در دفاتر مقامات محلی جهت ثبت نام مراجعه کرده تا به صورت قانونی در کشور تحصیل و زندگی کنید. ثبت نام در مقامات محلی در چند کشور اروپایی مختلف به شرح زیر است:

آلمان: باید به اداره ثبت محل سکونت (Einwohnermeldeamt) بروید و برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام خارجیان (Ausländerbehörde) ثبت نام کنید. ایرلند: برای دریافت اجازه اقامت باید در دفتر خدمات مهاجرت و تابعیت ایرلند (INIS) ثبت نام کنید. اسپانیا: برای دریافت کارت اجازه اقامت باید در ایستگاه پلیس محلی (Comisaría de Policía) ثبت نام کنید. سوئد: برای دریافت شماره هویت شخصی سوئدی و دریافت کارت اجازه اقامت باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام کنید. برای گرفتن ویزای دانشجویی اروپا به کجا مراجعه کنیم؟

دریافت ویزای دانشجویی اروپا می‌تواند کار دشواری به نظر برسد، اما با پیروی از قوانین و انجام مو به مو مراحل این فرآیند آسان خواهد بود. به یاد داشته باشید که برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی زوداز موعد اقدام کنید، زیرا شروع ترم دانشگاه‌ها مهلت مشخص دارند. برای اینکه بتوانید مراحل گرفتن ویزای دانشجوی اروپا را طبق قوانین کشور مقصد و با راحتی بیشتر انجام دهید، توصیه می‌کنیم «موسسه مهاجرتی زنگنه» را انتخاب کنید. این موسسه به دلیل داشتن مشاوران خبره و پرونده‌های موفق می‌تواند‌ به شما در رسیدن به آرزوهایتان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟