Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از برنا، نماینده پیشین مجلس گفت: متاسفانه در حال حاضر ارکان مجلس درگیر کارهای انتخابات ریاست جمهوری شده و این به مجلس و یک جریان، لطمه می زند و تصمیم غلطی است.

«حمید رسایی»، نماینده سابق مجلس، در رابطه با حضور خود در انتخابات میان دوره ای مجلس یازدهم" گفت: ضمن اینکه یاد می کنیم از خانم رهبر و طلب مغفرت برای ایشان، برای انتخابات میان دوره ای مجلس در تهران، با توجه به شرایط به احتمال زیاد برای انتخابات مجلس کاندیدا می شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در پاسخ به احتمال رای آوری ادامه داد: وظیفه من است که اگر کاری از دستم بر می‌آید و توان انجام آن را در خودم می بینم، اعلام آمادگی کنم. اما این که رای می آورم یا خیر به نظر مردم بستگی دارد. در انتخابات سال گذشته با وجود فضاسازی هایی که صورت گرفت به طوری که همه را ترساندند تا برخلاف لیست خاص رای ندهند، با اینکه مثل بنده و اقای یامین پور مورد حمایت این لیست نبودیم و هیچ حزب و جبهه ای هم از ما حمایت نکرد، اما نزدیک به سیصد هزار رای آوردیم. 

رسایی گفت: تکلیف من عرضه خودم است، اینکه جمع بندی مردم چه خواهد بود مسئله دیگری است، امیدوارم مردم با توجه به شناختی که دارند تصمیمی بگیرند تا منافع شان تامین شود. برای حضور در انتخابات به صورت مستقل شرکت می کنم. 

او در ادامه در رابطه با "ضعف های مجلس یازدهم" گفت:  مجلس فعلی تفاوت جدی با مجلس دهم دارد و چند گام پیش رو است. این مجلس  به نظر من موفق تر عمل می کند ولی در عین حال نقدهایی به مجلس وارد است. توقع مردم با توجه به شعارها و ترکیب  مجلس و جهت گیری مجلس بسیار بیشتر شده است.

رسایی افزود: البته مردم این مجلس را با شعارهایی که داده مقایسه می کنند نه با عملکرد مجلس قبل. الان مهم ترین مشکل مجلس این است که سرش بیرون مجلس است و یک راهبری در داخل مجلس وجود ندارد. برای همین روزی فوریت کلیات طرح شفافیت رای می آورد و دو روز بعد کلیات همان طرح رد می شود!

رسایی مطرح کرد: اینها نشان می دهد در کف مجلس اختلال وجود دارد که ساماندهی و برنامه ریزی نمی شود؛ فراکسیون اصلی مجلس ضعف دارد. هر چند رئیس مجلس همه کاره مجلس نیست ولی رئیس مجلس اگر حضور، دغدغه و تسلطی بَر مجلس داشته باشد، می تواند بهتر آن را مدیریت کند، لاریجانی مجلس را در مشت خود گرفته بود. شفافیت جزو بزنگاه های مجلس است، اگر این مجلس به شفافیت رای ندهد پا بر روی خودش گذاشته است. متاسفانه در حال حاضر ارکان مجلس درگیر کارهای انتخابات ریاست جمهوری شده و این به مجلس و یک جریان،  لطمه می زند و تصمیم غلطی است. 

او در پایان گفت: برخلاف سیاست مقام معظم رهبری که بر مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح تاکید داشتند متاسفانه اخباری که به گوش می رسد حکایت از این دارد یک جریانی به دنبال، حذف مناظره های انتخاباتی است تا مناظره ها این دوره برگزار نشود که این تصمیم برخلاف سیاست اعلام شده رهبری و بر خلاف مصالح ملی است. در ایامی که کرونا غالب است و امکان برگزاری میتینگ های انتخاباتی وجود ندارد، لغو مناظره ها تصمیم غلطی است. امیدوارم کسانی که تصمیم گیر هستند در برابر تلاش این جریان بایستند. 

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی حمید رسایی جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899355

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی