Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تا پایان سال دُز مشخصی از واکسن کرونا برای استان قزوین در نظر گرفته نشده و به‌صورت قطعی می‌توان گفت ۱۱۰۰ نفر واکسن را دریافت می‌کنند و درصورتی‌که واکسن سینوفارم وارد استان شود ۱۵۰۰ نفر دیگر نیز به این تعداد اضافه می‌شوند.

پیمان نامدار در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به واکسیناسیون کرونا در قزوین، تصریح کرد: با توجه به جمعیت استان قزوین طبق برآورد ما بر اساس سند ملی واکسیناسیون حدود ۵۰۰ هزار نفر قزوینی واجد شرایط دریافت واکسن هستند، تاکنون ۱۰۵ واکسن تزریق‌شده است و ۱۰۰ دز واکسن نیز در انتظار تزریق است که این میزان بین جانبازان، اهالی خانه سالمندان و کادر درمان توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افرادی که در استان قزوین واکسن دریافت کردند در وضعیت خوبی به سر می‌برند؛ خاطرنشان کرد: به‌زودی ۲۵۰ هزار دز واکسن سینوفارم وارد کشور می‌شود که بین استان‌ها تقسیم خواهد شد تا پایان سال دُز مشخصی برای استان قزوین در نظر گرفته نشده و به‌صورت قطعی ۱۱۰۰ نفر واکسن را دریافت می‌کنند، درصورتی‌که واکسن سینوفارم وارد استان شود ۱۵۰۰ نفر دیگر نیز به این تعداد اضافه می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: روند واکسیناسیون مانند روند ساخت ماسک است که در اوایل کرونا روند کندی بود اما به‌محض افزایش کارگاه‌ها دیگر مشکلی در تأمین ماسک نداشتیم، با توجه به واکسن‌هایی که توسط شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است این میزان طی هر هفته ۲۰۰ درصد رشد می‌کند بنابراین تا ۲ ماه آینده واکسیناسیون سراسری به شکل منطقی در استان انجام می‌شود.

بیشترین مبتلایان کرونا در قزوین جوان هستند

نامدار در ادامه با اشاره به رده سنی مبتلایان به کرونا در استان قزوین، تصریح کرد: رنج سنی مبتلایان به کرونا در استان قزوین با تغییر خاصی روبه‌رو نبوده است، بیشترین میزان ابتلا به کرونا بین سنین ۳۰ تا ۵۰ سال اتفاق می‌افتد.

وی افزود: این امر نشان‌دهنده ابتلای قشر فعال و پویای استان به کرونا است، این رده سنی بیشترین میزان تست‌های مثبت کرونا را به خود اختصاص دادند به‌طوری‌که نیمی از مبتلایان در این رنج سنی قرار می‌گیرند، اما ۸۲ درصد فوتی‌های استان را افراد بالای ۸۰ سال تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به کرونای انگلیسی در استان اظهار کرد: اولین مشاهده ویروس جهش‌یافته کشور در استان قزوین بود به‌طوری‌که ۶ نفر تست مثبت قطعی داشتند و اطرافیان آن‌ها ۷ نفر مشکوک بودند بعد از اقدامات درمانی و تست مجدد نتیجه آن مثبت نشد اما چون با مبتلایان به کرونای جهش‌یافته در ارتباط بودند قطعاً کرونای جهش‌یافته داشتند.

وی افزود: ایجاد قرنطینه دقیق و همکاری ارگان‌ها باعث شد که تمام مبتلایان به کرونای جهش‌یافته بهبود یابند و در حال حاضر تنها یک نفر به کرونای جهش‌یافته مبتلاست که او در ایزوله خانگی قرار دادیم، از باقی مبتلایان چهار بار تست مجدد گرفته شد که همچنان نتایج آن منفی شده بنابراین روستا از قرنطینه خارج شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا واکسن کرونا کرونای انگلیسی مبتلایان به کرونا کرونای جهش یافته استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • پیکر بسکتبالیست نوجوان قزوینی تشییع شد
  • کسب دو مدال برنز توسط بوکسور‌های نوجوان قزوینی
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • یک فوتی دیگر در پی حادثه تصادف نوجوانان بسکتبالیست قزوینی
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از مردم مظلوم غزه
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • از حضور رکابزنان قزوینی در تیم ملی تا نقل و انتقالات در کراپ الوند