Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، هادی زارع‌پور در نشست شورای آموزش و پرورش گفت: ۱۶۰ فضای آموزشی در شهرستان دنا داریم که بعد از زلزله ۵.۶ ریشتری ۱۲۱ فضا بررسی شد و فضاهای بررسی نشده مربوط به روستاهایی بوده که از کانون زلزله دور بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۵ فضا در خود شهر سی‌سخت ۱۰۰ درصدی تخریب شدند، ۳ خوابگاه دانش‌آموزی هم باید کاملا تخریب و دوباره ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۴ مدرسه نیازمند تعمیرات هستند، گفت: در مجموع  ۴۰ فضای آموزشی با ۱۷۱ کلاس درس و ۱۳ هزار و ۲۰۵ مترمربع در زلزله سی‌سخت آسیب دیدند.

وی بیان کرد: ۲ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز در این ۴۰ کلاس درس مشغول به تحصیل بودند.پس از عید در صورت واکسینه شدن دانش‌آموزان، حضور در کلاس درس الزامی است و با آسیبی که به مدارس وارد  شده در شهرستان دنا با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی بیان کرد: در این زلزله، منازل ۲۶۰ نفر از همکاران فرهنگی و بازنشسته آموزش و پرورش آسیب دیدند.

در ادامه حمید کرمی مدیرکل نوسازی مدارس استان گفت: مدارس تخریب شده مربوط به اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ بوده است و مدارسی که نیازمند مقاوم‌سازی هستند مربوط به اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ است.

وی بیان کرد: خوشبختانه برای مدارس نوسازی شده مشکلی ایجاد نشده و تنها به یکسری تعمیرات نیاز است که ۸۴ میلیارد تومان برای این ۴۰ واحد نیاز است.

در ادامه سهراب بنام رئیس مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: به همت اتاق ایران یک میلیارد تومان برای مدارس اسیب‌دیده استان اختصاص داده شد،ضمن اینکه اتاق‌ها متقبل شدند تنها هنرستان دخترانه کشاورزی سی‌سخت را نوسازی کنند.

وی همچنین از سفر خیرین مدرسه‌ساز کشور به استان خبر داد.

در پایان علی شهابی‌نسب با اشاره به اینکه آخرین مصوبه هیئت دولت مصوب ۵ اسفند سال جاری ۱۶۱ میلیارد تومان اعتبارات بلاعوض و ۲۸۹ میلیارد تومان تسهیلات برای شهرستان دنا مصوب شد که سر جمع اعتبارات ۴۵۰ میلیارد تومان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنانه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرر: از مجموع ۱۶۱ میلیارد اعتبارات بلاعوض ۱۴۱ میلیارد هزینه‌ای و ۲۰ میلیارد تملک است که اولویت اعتبارات با فضاهای آموزشی که نیازمند تعمیرات  جزئی است.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله آموزش و پرورش کلاس درس دانش آموز میلیارد تومان کلاس درس سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس