Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش کرد که الکساندر کالاشنیکوف، مدیر سازمان زندان‌ها، الکساندر بستریکین، مسئول کمیته تحقیقات، ایگور کراسنوف، دادستان عمومی و ویکتور زولوتوف، رئیس گارد ملی روسیه، چهار مقامی هستند که نامشان در لیست سیاه سفر به اتحادیه اروپا ثبت شده و از این پس حق ورود به خاک هیچ یک از ۲۷ کشور عضو را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم روز ۲۷ فوریه و در جریان نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا اتخاذ و روز دوشنبه مورد قبول تمام دولت‌های عضو قرار گرفت.

به گزارش یورونیوز، الکساندر گرونچکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به این خبر اعلام کرد که مسکو طبیعتا به این اقدام واکنش متناسب نشان خواهد داد. به گزارش خبرگزاری اینترفاکس روسیه، گرونچکو گفت: «اتحادیه اروپا حرکت بر یک مبنای غیرقانونی را ادامه می‌دهد و شرایط به یک بن‌بست کامل رسیده است.»

اتحادیه اروپا پیش از این و در پی مسمومیت شدید الکسی ناوالنی، ۶ مقام روس از جمله چند نفر از نزدیکان ولادیمیر پوتین را تحریم کرده بودند.

الکسی ناوالنی از اواسط ماه ژانویه، زمانی که پس از چند ماه بستری در آلمان در پی مسمومیت به روسیه بازگشت در فرودگاه مسکو بازداشت شد. یک دادگاه کیفری در مسکو حبس تعلیقی ناوالنی را به جرم نقض شرایط آزادی مشروط در پرونده‌ فسادی که مربوط به سال ۲۰۱۴ بود، اجرایی کرد. دیوان حقوق بشر اروپا محکومیت الکسی ناوالنی در سال ۲۰۱۴ را سیاسی ارزیابی کرده و خواهان رسیدگی مجدد به این پرونده از سوی محاکم روسیه شده بود.

الکسی ناوالنی روز یکشنبه برای گذراندن دو سال و نیم حبس به زندانی در ۲۰۰ کیلومتری شرق مسکو منتقل شد.

ناظران حقوق بشر در روسیه می‌گویند در جریان تظاهرات هواداران الکسی ناوالنی نزدیک به ۱۱ هزار نفر بازداشت شدند. عمده این افراد به پرداخت جزای نقدی و زندان‌های کوتاه مدت محکوم شده‌اند.

همزمان با وضع تحریم‌های جدید از سوی اتحادیه اروپا، دو گزارشگر مستقل سازمان ملل متحد خواستار انجام تحقیقات مستقل بین‌المللی درباره مسمومیت وی شدند. کشورهای اروپایی و ایالات متحده می‌گویند وی با عامل اعصاب نوچوویک مسموم شده بود.

پربیننده ترین بایدن آغاز ناامید کننده‌ای در بازگشت به برجام داشت راگیری درباره قطعنامه پیشنهادی غربی‌ها علیه ایران روز جمعه آمریکا آماده تعامل با ایران در خصوص برجام است احضار سفیر ترکیه به وزارت امور خارجه بایدن در معامله با ایران شکست خورد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برجام الکسی ناوالنی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات