Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@18:07:54 GMT

ارسال ۲۴۲۳ اثر به چهارمین دوره جشنواره دانشجویی رویش

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۳۲۲۷

ایسنا/اصفهان رییس دانشگاه پیام نور اصفهان گفت: ۲۴۲۲ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در دو بخش فردی و گروهی مورد داوری قرار گرفت.

محمدرضا جلالی امروز (سه شنبه -۱۲ اسفندماه) در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی دانشجویی رویش که در تالار شهروند اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه پیام نور به شایستگی رسالت خود را در دوران کرونا انجام داد و آماده همکاری و خدمت رسانی به دیگر دانشگاه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه پیام نور اصفهان با ظرفیت ۹۵۰۰ نفر در ساعت، آمادگی همکاری کامل با دیگر مراکز آموزشی را دارد.

رییس دانشگاه پیام نور استان اصفهان، تصریح کرد: در زمینه فعالیت های دانشجویی، اقدامات بسیاری انجام شده که این جشنواره ملی یک نمونه از آن است.

جلالی با بیان اینکه چهارمین جشنواره دانشجویی رویش به طور ویژه مورد استقبال قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: باوجود اینکه بحران کرونا مشکلاتی برای همه ایجاد کرده است، اما این برنامه با دریافت حدود هزار اثر بیشتر از سال گذشته مخاطبان زیادی به خود جذب کرد. 

وی افزود: در مجموع ۲۴۲۲ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در دو بخش فردی و گروهی مورد داوری قرار گرفت.

جلالی گفت: میزبان پنجمین دوره جشنواره استان فارس است که امیدوارم با استقبال بیشتر و غنای بالاتر نسبت به دوره های قبل برگزار شود.

لزوم بازتعریف فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها

همچنین حجت الاسلام والمسلمین عارضی- رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان در این برنامه، اظهار کرد: فعالیت فرهنگی باید با تعریف دقیق در دانشگاه ها شکل بگیرد و صرفا به عنوان یک فعالیت فوق برنامه درنظر گرفته نشود.

وی افزود: لوازم کار فرهنگی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و نیازمند برنامه ریزی هدفمند است تا این فعالیت ها دچار فراموشی نشود.

عارضی تاکید کرد: پوشش فطرت قابل پذیرش است و اگر دشمن غباری بر این فطرت ایجاد می کند باید در این زمینه فکر کنیم و اینها لوازم کار فرهنگی درست در جامعه است.

وی خواستار توجه بیشتر به اقدامات فرهنگی در دانشگاه ها شد.

همچنین حیدر قاسمی - معاون سیاسی استاندار اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: فعالیت های فوق برنامه تحت شعاع کرونا قرار گرفته و برگزاری این جشنواره را ارج می نهیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها کانون تحول آفرینی هستند، گفت: با وجود گسترش وسیع آموزش، همچنان حوزه علمی دانشگاهی از مولفه های توسعه یافتگی تلقی می شود و باید در این راستا بیشتر توجه کنیم.

معاون استاندار ادامه داد: در دوران بعد از انقلاب فرهنگی تعداد دانشجویان اندک بود و اکنون به مدد تلاش های انجام شده، حدود ۱۶۹ واحد آموزشی داریم که بحثی ارزشمند از لحاظ کمی و کیفی است.

قاسمی گفت: اکنون در هر خانواده ای، افراد به دیپلم بسنده نکرده و به دنبال کسب مدارج عالی هستند. البته در این فضا نباید از کیفیت غافل شویم و تناسب رشته ها و مدارک تحصیلی با نیاز کشور باید مدنظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: دچار یک تاخر فرهنگی شده ایم و باید در این مورد بیشتر توجه کنیم.

قاسمی بر ضرورت تقویت عرصه های فرهنگی تاکید کرد و گفت: برگزاری این برنامه در شرایط کرونا جای تقدیر دارد.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم، نفرات برتر این جشنواره دانشجویی معرفی و تجلیل شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جشنواره دانشجویی دانشگاه پيام نور دانشگاه پیام نور دانشگاه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید

جشنواره فرهنگی هنری اشکواره حسینی با شروع به کار دبیرخانه آن به میزبانی آمل به دور هفتم رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، حسین جوادی عصر امروز در جلسه مدیران اجرایی و دبیران اشکواره فرهنگی هنری حسینی از شروع به کار هفتمین دوره این جشنواره در سطح ملی عنوان کرد و گفت: در این دوره نیز با برگزاری شش بخش رسانه، تئاتر خیابانی، عکس، شعر و داستان کوتاه  و بخش کودک و نوجوان به اجرا درمی‌آید. 

وی با اشاره به اینکه در بخش نوجوان چهار بخش سرود گروهی، قصه گویی و نقالی، شعرخوانی و خاطره‌گوی و روایت‌گری فراخوان می‌شود، تصریح کرد: در این دوره اشکواره حسینی از اوایل شهریورماه شروع و اختتامیه آن پانزدهم شهریور ماه سال‌جاری برگزار می‌شود. 

رئیس اجرایی هفتمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی با بیان اینکه امسال برای اولین بار با محوریت شهدای راه قدس آثار پذیرفته می‌شود، تصریح کرد: با تأکیدات رهبری در خصوص حماسه بزرگ قدس، تصمیم گرفتیم محوریت این اشکواره را در کنار قیام امام حسین(ع)، شهدای راه قدس نیز باشد تا از زبان هنر به این جریان پرداخته شود.

جوادی از استقبال بالای هنرمندان به این اشکواره در سال‌های اخیر ابراز امیداوری کرد و گفت: خوشبختانه در این شش دوره اتفاقات خوبی افتاد و شاهد پربار شدن این اشکواره بودیم و این باعث می شود تلاش‌مان را بیش از پیش برای بهتر شدن انجام دهیم‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد