Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز اکرمی روز سه‌شنبه در نشست اعضای ستاد انتخابات استان مرکزی در محل استانداری این استان، افزود: سلامتی مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا باید در اولویت شعبه‌های اخذ رای قرار داشته باشد و باید با اجرای صحیح شیوه‌نامه‌های بهداشتی ضمن حضور پرشور مردم در این فرآیند ملی، سلامت شرکت‌کنندگان را نیز تضمین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه انتخابات باید حتی‌المقدور در فضای باز برگزار شود، ادامه داد: اقلام بهداشتی از قبیل ماسک و مواد ضدعفونی کننده به صورت متمرکز از سوی ستاد انتخابات استان تهیه و به تمامی شهرستان‌ها ارسال می‌شود.
رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی اظهار داشت: ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها نیز باید به صورت مجازی انجام شود و بعد از ثبت نام افراد، بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها برای دریافت مدارک داوطلبان زمان، حضور آنها را پیامک کنند و از اجتماع افراد جلوگیری شود.
اکرمی بیان کرد: شعبه‌های اخذ رای سیار باید در اتوبوس مستقر شوند و در شعبه‌های ثابت نیز بین هر میز حداقل ۲ متر فاصله داشته باشد.
وی، صرفه‌جویی در هزینه‌های برگزاری انتخابات را نیز از دیگر وظایف فرمانداران و بخشداران عنوان کرد و گفت: برای تغذیه عوامل برگزار کننده باید مواد غذایی لازم خریداری شده و در روز انتخابات در یک آشپزخانه متمرکز پخت و در شعبه‌های اخذ رای توزیع شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: بر اساس قانون تمامی دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند تجهیزات خود را برای برگزاری انتخابات در اختیار ستادهای انتخاباتی قرار دهند و دستگاه‌های دولتی استان باید نسبت به این مهم توجه داشته باشند و از خرید تجهیزات جدید پرهیز شود.
اکرمی گفت: داوطلبان شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر از بیستم تا پایان وقت اداری بیست و ششم اسفندماه جاری می توانند از چهار روش اپلیکیشن تلفن همراه، نسخه یارانه‌ای، دفاتر پیشخوان دولت و یا با مراجعه حضوری به فرمانداری‌ها نسبت به ثبت نام اولیه خود اقدام کنند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه سال آینده برگزار می‌شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ویروس کرونا اراک استان مرکزی مشارکت انتخاباتی ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ویروس کرونا اراک انتخابات ۱۴۰۰ ویروس کرونا اراک استان مرکزی مشارکت انتخاباتی ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری بهداشت و سلامت اخبار کنکور ستاد انتخابات استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی به مهر گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

کد خبر 6089253 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • گنبدکاووس آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • انتخابات مرحله دوم در 200 شعبه گنبد کاووس انجام می شود