Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا صباغیان بافقی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی، با استناد به مواد (11) و (16) آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: آیین‌نامه داخلی می‌گوید پیشنهاد نمایندگان باید در صحن علنی مطرح شود اما هیأت رئیسه عنوان کرده است که برای بیان هر پیشنهاد باید درخواست کتبی ارائه شود که این کار با ذلت و خواری و التماس باید صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در حوزه اخطار نیز گفته‌اید که بیان اخطار مبنای آیین‌نامه‌ای ندارد و حالا امروز 4 پیشنهاد بنده در یکی از بندهای لایحه بودجه توسط  هیأت رئیسه حذف شده است.

وی تأکید کرد: سال اول یا بار اول نیست که مجلس بودجه تصویب می‌کند و اگر شاهد چنین رویه‌ای هستیم ناشی از سوء مدیریت رئیس مجلس است. اینجا مجلس است، پادگان نظامی نیست و ما نمایندگان مجلس هستیم، شما (رئیس مجلس) مجری هستید، نماینده برتر نیستید؛ از این رو می‌خواهیم طبق آیین‌نامه داخلی عمل کنید، مشکل مجلس همین است.

صباغیان اظهار داشت: جنابعالی یک حزب تشکیل داده‌اید، یک فراکسیون درست کرده‌اید و نمی‌گذارید دیگران حرف بزنند، اجرای دقیق آیین‌نامه حق ما است، فردا هم این موضوع گریبان سایر نمایندگان را می‌گیرد. چرا نمی‌گذارید حرف بزنم؛ حق همه نمایندگان است که نظر خود را بگویند، بنده هیچ توهینی نمی‌کنم.

این نماینده مردم  در مجلس یازدهم بیان کرد: ببینید چه وضعی پیش آورده‌اید، حتی نمی‌توانیم صحبت کنیم، تنها به تعدادی از نمایندگان اجازه صحبت می‌دهید، حتی نمی‌توانیم بر اساس آیین‌نامه پیشنهادی ارائه کنیم، ما از رئیس مجلس هیچ انتظاری نداریم جز اجرای دقیق آیین‌نامه داخلی، اگر مشکل تعداد زیاد پیشنهادها است نباید آنها را حذف کنید بلکه می‌توانید از ما خواهش کنید، تدبیر کنید یا جلسه غیرعلنی بگذارید.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس  تأکید کرد: بار اول و سال اول نیست که قانون بودجه تصویب می‌شود خواهش می‌کنیم قانون را رعایت کنید.

قالیباف: اجازه دهید حرف مخالف شنیده شود

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده مجلس گفت: به هر حال آقای صباغیان صحبت‌‌هایی داشته که البته اشکالاتی به حرف ایشان وارد است، ایشان بر اساس آیین‌نامه داخلی صحبت نکرده است اما اجازه دهید حرف مخالف شنیده شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: عکس‌العمل مجلس به حرف ایشان کافی است و بنده اعتراض و یا استناد به ماده (75) آیین‌نامه داخلی ندارم و صحبتی نمی‌کنم.

آزادی خواه: درست نیست عده‌ای  رسماً برای ضد انقلاب سوژه درست کنند

در نشست امروز همچنین، احد آزادی خواه در تذکری با استناد به ماده (20) آیین‌نامه داخلی مجلس با انتقاد از اظهارات صباغیان بافقی گفت: کسی حق ندارد بگوید که من نسبت به سایرین نماینده‌تر هستم زیرا همه اختیار دارند و می‌توانند نسبت به مسائل اظهارنظر کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مطابق ماده (20)آیین‌نامه داخلی مجلس رئیس قوه مقننه وظایف هفت‌گانه مشخصی دارد که باید انها را اجرایی کند.  

وی با اشاره به اینکه آقای صباغیان نماینده فعال و متدینی است، افزود: اما همه ما باید بدانیم امروزه از سوی افراد مختلفی مجلس شورای اسلامی مورد حمله قرار می‌گیرد، مجلس شورای اسلامی از سوی رهبر انقلاب به عنوان مجلس انقلابی نامگذاری شد و این در حالی است  که برخی تلاش می‌کنند برخلاف نظر ایشان مجلس را جلوه دهند.

آزادی‌خواه گفت: مجلس انقلابی با تصویب قانون اقدام راهبردی در مقابل تحریم‌های ظالمانه لرزه بر تن دشمنان و استکبار ایجاد کرد و دولت نیز مجبور به پذیرش اجرای این قانون شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار کرد: مجلس یازدهم برای مردم جان می‌دهد لذا نباید صداهایی از این مجلس بیرون رود که سبب آسیب شود؛ اینکه گفته شود مجلس شبیه پادگان است، درست نیست.

وی با اشاره به اینکه مجلس انقلابی مدال نوکری مردم را بر گردن دارد که این امر نشان می‌دهد این مجلس شبیه پادگان نظامی نیست، افزود: اینکه عده‌ای در هر مقامی صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند و اظهارنظر نادرست دارند، اقدام ناصحیحی است زیرا رسماً برای ضد انقلاب سوژه درست می‌کند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: همگان شاهد هستند نمایندگان از ساعت 7 صبح در مجلس شورای اسلامی حاضر می‌شوند و 10 شب به خانه‌هایشان می‌روند و برای انجام وظایفشان هیچ منتی بر سر مردم ندارند؛ بدون شک از حسن مدیریت آقای قالیباف تشکر می‌کنیم و انتظار می رود وظایف محوله برای اداره مجلس به خوبی انجام شود.

وی خطاب به قالیباف گفت: این مجلس به ریاست شما رای داد و حالا می گوییم «در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن/شرط اول قدم آن است که مجنون باشی» و از رای خود بر نمی گردیم و حمایت می کنیم. 

میرمحمدی: افرادی علیه مجلس صحبت می‌کنند که بیشترین تریبون را در اختیار داشتند

سیدجلیل میرمحمدی میبدی در نشست علنی امروز مجلس در اخطار آیین‌نامه گفت: از بیگانگان ننالم که هر چه با من کرد آشنا کرد؛ بنده عذرخواهی می‌کنم به دلیل توهین و تهمتی که به ریاست مجلس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد. از روز اول شکل‌گیری مجلس به فرمایش مقام معظم رهبری و مدال افتخار مجلس انقلابی تهمت‌ها و حاشیه‌ها علیه مجلس شکل گرفت و به هر طریقی که توانستند علیه مجلس استفاده کردند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باورمان نمی‌شد که خودمان به خلاف و به شکل تهمت علیه مجلس صحبت کنیم، بنده از نمایندگان سوال می‌کنم اگر بخواهیم چند نماینده شاخص که بیشترین تذکر، بیشترین طرح‌ها و بیشترین تریبون را در اختیار دارند را نام ببرند، از آقای صباغیان نام نمی‌برند؟

وی با انتقاد از صحبت‌های آقای صباغیان در خصوص وجود مجلس پادگانی گفت: افرادی چنین صحبتی می‌کنند  که بیشترین تریبون را در اختیار داشته و بیشترین تذکر را داده‌‌اند؛ از این رو صمیمانه از رئیس مجلس عذرخواهی می‌کنم.

میرمحمدی افزود: اینکه می‌فرمایند در مجلس نماینده‌تر نداریم، سوال من این است اگر رئیس مجلس به وظایف خودش عمل کند، نماینده‌تر می‌شود. این چه حرفی است که می‌زنید؛ وظایف زیادی بر عهده هیأت رئیسه است البته به نحوی هم این مجلس انقلابی پادگان است و آن اینکه همه ما سرباز نظام هستیم و به سرباز بودنمان افتخار می‌کنیم. بنده مجدداً از رئیس مجلس به خاطر توهین‌هایی که به ایشان شد، عذرخواهی می‌کنم.

سلیمی: هیات رئیسه با جان و دل انتقادات را می پذیرد

علیرضا سلیمی در این نشست در جریان بررسی بخش پیشنهادات هزینه‌ای الحاقی به تبصره 6 ماده واحده لایحه بودجه سال 1400 در رابطه با ارائه گزارش سازمان امور مالیاتی به دیوان محاسبات هر سه ما یکبار، گفت: این پیشنهاد بسیار خوبی است، اینکه به دیوان محاسبات به صورت فصلی گزارش دهند، ضرر و اشکالی متوجه کشور نمی شود. البته گزارش ندادن منشأ آسیب و فساد است.

وی افزود: ما اگر این گزارشات را به صورت فصلی داشتیم، برخی از اتفاقاتی که امروز در کشور افتاده است، نمی افتد. قانون برنامه ماده 93 آن می گوید دولت مکلف است که از ابتدا اجرای قانون برنامه در قالب بودجه سنواتی سهم خودش را در تامین بودجه سازمان صداوسیما 7 دهم درصد بودجه عمومی لحاظ کند. سوال؛ اگر ما گزارشی داشتیم، آیا دولت به این تکلیف خود عمل می کرد یا نه؟ در زمان تصویب کارت سوخت و بعد از آن به صورت عجیب و غریبی آن حذف شد، 150 هزار میلیارد تومان به کشور آسیب وارد شد. اگر ما گزارش هایی داشتیم، دچار این رویه نمی شدیم.

وی با اشاره به حوادث آبان 98 و خساراتی که به کشور وارد شد، ادامه داد: اگر ما گزارش هایی از این موضوع داشتیم، شاید برخی از اتفاقات نمی افتاد. اگر گزارش هایی داشتیم مسکن مهر 6 سال متوقف نمی شد و بعد از آن برخی که امروز باید پاسخ مردم را بدهند، مدعی هم هستند و یقه ملت را هم بگیرند.

عضو هیات رئیسه مجلس ادامه داد: اگر گزارش هایی داشتیم، نزدیک 70 درصد بودجه انحراف نداشت و برخی هم تماشاچی نبودند در مقابل انحراف 70 درصدی بودجه. اگر گزارش داشتیم، اجازه نمی دادیم و ارتباطات برخی افراد برملا می شد. به نظر می رسد این گزارش امر پسندیده ای است و پیشنهاد بسیار خوبی است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس با اشاره به مجلس یازدهم تاکید کرد: مجلس چشم و گوش مردم است ، در مجلس فعلی آزادترین اظهارات انجام می شود، تریبون مجلس برای همه باز است، چه کسی در مجلس قصد صحبت داشته و تریبون از آن گرفته شده است؟ از این آزادتر، آزادترین مجلس در نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد. البته همه می دانیم مجلس یازدهم قبل از اینکه آغاز شود، مورد هجمه بود.

سلیمی مطرح کرد: از 3 اسفند 98 تخریب مجلس فعلی به صورت سازماندهی شده شروع شد و خبرسازی های جعلی و دروغ های رسانه ای پشت سر هم آغاز شد. برخی اوقات انتقاداتی بر مجلس وارد است، اما هیات رئیسه با جان و دل انتقادات را می پذیرد، اما برخی حرف ها که خلاف است و واقعیت ندارد، خواهش می کنم که بیان نکنید، واقعیت این است که از این مجلس آزادتر ما سراغ نداریم، مجلسی که هر کسی اظهارنظر و نکته ای دارد آن را آزادانه بیان می کند.

منبع: الف

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آیین نامه داخلی مجلس انقلابی آقای صباغیان نماینده مردم مجلس یازدهم گزارش هایی رئیس مجلس علیه مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی

تعدادی از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپا با توجه به پرونده‌های جاسوسی‌های اخیر علیه این نهاد اروپایی بر لزوم همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان برای مقابله با این بحران تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: چندین سیاستمدار اتحادیه اروپا از سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی ملی درخواست کردند تا آخرین رسوایی‌های فساد و جاسوسی را بهتر بررسی کنند. طبق گزارش هفته نامه اشپیگل، نمایندگان پارلمان اروپا بر همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا در این زمینه تاکید دارند.

دلیل این درخواست، پرونده اخیر جاسوسی یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه، نماینده حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای چین و پرداخت های احتمالی روسیه به نمایندگان اتحادیه اروپا در ارتباط با سایت خبری صدای اروپا است.

"اشپیگل" به نقل از دانیل کاسپاری، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان اتحادیه اروپا، گفت: نیاز فوری به همکاری قوی‌تر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا وجود دارد.

"هانا نویمان"، سیاستمدار سبز اتحادیه اروپا هم در این باره گفت، ماجرای موسوم به قطر گیت، که در آن پرداخت‌های قطر به اوا کایلی، سیاستمدار بلند مرتبه پارلمان اروپا کشف شد، نشان داد که مقامات ملی باید مجهزتر شوند. نویمان با اشاره به ماجرای جاسوسی مربوط به صدای اروپا گفت: سرویس های مخفی باید اطلاعات خود را با نمایندگان مجلس در کمیته های محرمانه به اشتراک بگذارند - «همانطور که آشکارا آن را با پارلمان چک به اشتراک گذاشتند».

مارتین شیردوان، رهبر حزب چپ پارلمان اروپا نیز اعلام کرد: سرویس‌های مخفی باید فوراً اطلاعات لازم برای تحقیق را در اختیار پارلمان قرار دهند. به گفته وی به منظور برخورد مستمر با ماجرای جاسوسی، تبادل اطلاعات جامع بین مقامات تحقیقاتی و سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی تحقیق ضروری است. شیردوان گفت: «دموکراسی نباید با عملکرد غیر شفاف سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی آسیب بیشتری ببیند.

در آغاز هفته گذشته، یکی از کارمندان "ماکسیمیلیان کراه"، نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان به طور موقت در درسدن دستگیر شد. به گفته دادستان های فدرال، این کارمند دفتر پارلمانی مقر اتحادیه اروپا ظاهرا برای چین جاسوسی کرده و اطلاعات پارلمان اروپا به این کشور را منتقل کرده است. علاوه بر این، دو تحقیق مقدماتی علیه کراه، کاندیدای ارشد حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در همین ارتباط در جریان است. سخنگوی دفتر دادستانی فدرال آلمان گفت که این پرونده در مورد پرداخت های مشکوک از منابع روسی و چینی است.

نام کراه همچنین هفته ها در رابطه با ماجرای رسانه اینترنتی طرفدار روسیه صدای اروپا مطرح شده است. دولت چک در پایان ماه مارس تحریم هایی را بر این رسانه اعمال کرد زیرا آن را عملیات نفوذ کرملین می داند.

مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان هم پس از دستگیری یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه به اتهام جاسوسی، اعلام کرده که منتظر موارد بیشتری است. بوشمان در گزارش برنامه ARD از برلین گفت: "ما باید فرض کنیم که در چند ماه آینده نقاب برداری بیشتری انجام خواهیم داد."

این مقام آلمانی گفت که آلمان مدت‌هاست به هدف قدرت‌های اقتدارگرا تبدیل شده است که از منابع سرویس های مخفی نیز استفاده می‌کنند. بوشمن همچنین با ادعاهای حزب افراطی جایگزینی برای آلمان مبنی بر اینکه پرونده کارمند کرا یک کمپین علیه این حزب است، مخالفت کرد. وی تاکید کرد: قوه قضائیه بر اساس هیچ ملاحظات سیاسی عمل نمی کند، بلکه منحصراً بر اساس قانون و نظم عمل می کند.

"جیان جی"، کارمند کرا به اتهام جاسوسی برای چین در بازداشت است. وی متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است. دفتر دادستانی فدرال، جی را «کارمند یک سرویس مخفی چین» توصیف کرد. در ژانویه 2024، گفته می شود که او بارها "اطلاعات مربوط به مذاکرات و تصمیمات پارلمان اروپا را به مشتری اطلاعاتی خود منتقل کرده است." همچنین گفته می شود که او از اعضای مخالف چین در آلمان برای سرویس مخفی جاسوسی کرده است.

کرا، سیاستمدار حزب افراطی آلمان، عضو کمیته‌های تجارت بین‌المللی و همچنین در کمیته‌های فرعی حقوق بشر و امنیت و دفاع پارلمان اروپا است. وی همچنین در هیئت روابط با آمریکا حضور دارد. وی کاندیدای اصلی حزب خود در مبارزات انتخاباتی اروپا است. علیرغم این ماجرا، حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد کراه را حفظ کند. تحقیقات اولیه توسط دادستانی درسدن علیه شخص کرا نیز در جریان است.

تاکنون، پارلمان اتحادیه اروپا نه توانسته است تحریم هایی را علیه ماکسیمیلیان کراه، اعمال کند و نه مصونیت وی لغو شده است. تحقیقات اولیه علیه کراه در حال حاضر در دفتر دادستان عمومی درسدن در جریان است. در این مرحله، هیچ گونه چشم پوشی از مصونیت لازم نیست.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه در گنت دیدار خواهند کرد تا درباره اجرای پیمان اروپایی پناهندگی و مهاجرت گفتگو کنند. فرض بر این است که این مذاکرات می تواند در مورد رسوایی جاسوسی در بروکسل نیز باشد.

البته چین اتهامات جاسوسی آلمان ومقامات اروپایی علیه این کشور را به شدت رد کرده است.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده‌اند.

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمانچین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • ضرب‌الاجل به پاستور