Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت توافق با آژانس را حامل پیامی روشن دال بر حسن نیت ایران در فرصت دادن به دیپلماسی  عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که اعضای شرکت کننده در برجام با دریافت این پیام، گام متقابلی را برای اثبات حسن نیت بردارند.

به گزارش ایمنا، علی ربیعی امروز -سه شنبه ۱۲ اسفندماه- در نشست خبری که به صورت‌آنلاین برگزار شد، اظهار کرد: روزهای گذشته اخباری درباره پاسخ ما به پیشنهاد سه کشور اروپایی برای برگزاری نشست ۱+۴ با مشارکت آمریکا به عنوان میهمان منتشر شد که لازم می‌دانم به اصول کلی دولت در سیاست خارجی و داخلی اشاره کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت در هشت سال گذشته در سیاست داخلی ایجاد فضایی آرام و گسترش تسهیلگری برای کنش اجتماعی مردم و نیز در عرصه اقتصادی مقاوم کردن اقتصاد همزمان با تلاش برای رشد و توسعه داشته و نگاهی به گسترش زیرساخت‌ها و مقایسه آن با گذشته‌ها این مهم را نشان می‌دهد.

سخنگوی دولت ادامه داد: در بحث سیاست خارجی دولت بر اساس یک منطق تصمیماتی را تاکنون اتخاذ و دنبال کرده است. دولت در این هشت سال ایجاد زمینه برای تأمین رفاه و آسایش مردم را با از میان بردن تحریم‌های ضد انسانی، تأمین امنیت فیزیکی مردم در برابر خطر تروریسم و جنگ و همینطور تأمین سلامت مردم در سال اخیر در برابر پاندمی ویروس کرونا دنبال کرده است.

ربیعی تصریح کرد: همیشه اعتقاد داشته‌ایم که هدف بنیادین سیاست خارجی باید کمک به تأمین این اهداف باشد. این اعتقاد در دولت بازتاب انتخاب مردم ما برای بهره‌مندی از یک زندگی امن، مرفه و سالم بر اساس آنچه که شایسته و سزاوار برخورداری از آن هستند بوده است.

وی تاکید کرد: ما در طول این هشت سال اعتقاد داشتیم این مردم هستند که دولت‌های منتخب خود را با دستورالعمل‌هایی که با خرد جمعی از نیازهای عمومی جامعه استنباط کرده‌اند، به پیش می‌رانند و رسالت دولت چیزی جز پیگیری آن دستورالعمل برخاسته از صندوق‌های رأی نیست. این همان معنای مقدس از جمهوریت است که هر کسی که با آرمان‌های انقلاب پیمان بسته باشد از آن عدول نمی‌کند.

سخنگوی دولت اظهار کرد: بر مبنای همین اعتقاد راسخ بود که دولت از نخستین روزهای آغاز به کار خود در سال ۹۲ به میدان رفع تحریم‌ها از راه مذاکرات چندجانبه با ۱+۵ قدم گذاشت. ما نزدیک به دو سال بعد از آن تاریخ موفق به توافقی شدیم که ضمن پاسداشت همه دستاوردهای صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای به این بحران جعلی خاتمه می‌داد و حلقه امنیتی سازی ایران را که صدمات بی‌شماری به حیات ملی ایران و زندگی روزمره ایرانیان وارد کرده بود، با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد در هم شکست و آینده مبهم را که کشورمان با وارد شدن به فصل هفتم منشور ملل متحد انتظار آن را می‌کشید به آینده روشن تبدیل کرد.

ربیعی ادامه داد: رژیم ترامپ با فریب خوردن از کسانی که از اولین روزهای انعقاد برجام رخداد پیش آمده را بر باد دهنده آرزوهای پلیدشان برای مردم ایران می‌دیدند، راهی شیطانی را انتخاب کرد که در نهایت به نتیجه‌ای جز انزوای بین‌المللی آمریکا در نهادها و سازمان‌هایی که روزگاری خود مؤسس آنها بود، نرسید. هرچند رفتارهای غیرمتعارف و غیرعقلانی و ظالمانه ترامپ هزینه‌های سنگینی به اقتصاد مردم ما تحمیل کرد اما کوچک‌ترین موفقیتی در شکستن کمر استقلال و استقامت ملی ما که از اراده برای تعیین حق سرنوشت یک تمدن کهن برمی‌خیزد، نداشت.

وی توافق با آژانس را حامل پیامی روشن دال بر حسن نیت ایران در فرصت دادن به دیپلماسی عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که اعضای شرکت کننده در برجام با دریافت این پیام، گام متقابلی را برای اثبات حسن نیت بردارند و اقدامی خلاف انتظار ما آثاری مخرب بر فرایندهای دیپلماتیک خواهد داشت و می‌تواند پنجره‌های فرصت را به سرعت ببندد. *

سخنگوی دولت ادامه داد: انتظار داریم که همه طرف‌ها عاقلانه و دوراندیشانه رفتار کنند و ارزش لحظات گذرا و برگشت ناپذیر را بدانند. ما همچنان به دیپلماسی متعهدیم و اطمینان داریم که در آینده‌ای نزدیک، قانونمندی بر زیاده خواهی و زورگویی غلبه خواهد کرد.

ربیعی با اشاره به اینکه پنجشنبه روز نیکوکاری و آغاز هفته نیکوکاری است، گفت: روز نیکوکاری، یک اتفاق، رویداد یا مناسبت نیست؛ روزی است که به ما فرصتی می‌دهد تا به بازخوانی یک فرهنگ، یک الزام در جامعه امروز و نوعی زیست اخلاقی، انسانی و اسلامی و نوعی نگاه به کنش شخصی خودمان را در قبال وظایفی که در قبال جامعه بپردازیم. روز نیکوکاری، روز به یادآوردن افرادی است که به علت نداشتن فرصت‌های برابر یا تحت تأثیر مسائل متعدد دیگری، دچار آسیب‌های و کاستی‌هایی در زندگی هستند.

بیش از هر زمانی نیازمند بازخوانی و ارتقای نیکوکاری هستیم

وی افزود: ایران امروز، در شرایطی که تحت تأثیر تحریم‌های ظالمانه و همچنین همه‌گیری کرونا قرار دارد، بیش از هر دوره و زمان دیگری، نیازمند بازخوانی و ارتقای نیکوکاری به عنوان یک اصل و حرکت اجتماعی است. روزهای سخت تحریم و کرونا، ایستادن در کنار هم، پشتوانه یکدیگر بودن و دستگیری از هم‌نوع را، بیش از هر دوره دیگری ضروری کرده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت همواره به گسترش جریان نیکوکاری، اهتمام ویژه داشته است، خاطرنشان کرد: هرچند نیکوکاری، یک امر جاری در جریان و بستر اجتماعی است اما ا ین وظیفه دولت‌ها در جوامع امروز است که مانند لکوموتیو، کشانه نهادهایی باشند که در زمینه نیکوکاری و کمک به هم نوع، فعالیت دارند؛ بدین صورت که در تأسیس و حمایت از این نوع نهادها، کوشا باشد.

ربیعی اضافه کرد: رشد سمن‌ها چه از نظر تعداد و چه از نظر موضوع کار و همچنین گسترش گروه‌های هدف و جغرافیایی و تلاش برای حمایت و امنیت فعالی آنان همواره در دستور کار دولت بوده و دولت تدبیر و امید نیز در این راستا، تلاش کرده است و گزارش‌ها نشان می‌دهد دو نهاد مهم کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی، اقدامات اثربخشی را در زمینه نیکوکاری و کاهش نابرابری‌ها داشته اند.

وی با بیان اینکه ما نیازمند یک جنبش عظیم نیکوکاری در شرایط اخیر ایران امروز هستیم، گفت: نیکوکاری، فقط ارائه خدمات مالی نیست بلکه هر فردی می‌تواند بخشی از توانایی‌های فردی خود مانند آموزشی، ارائه خدمات گوناگون را در اختیار دیگران قرار بدهد.

سخنگوی دولت درباره روز درختکاری گفت: این روز شاید در ظاهر به معنای کاشت درخت باشد اما در معنای وسیع‌تر، یادآور مفهوم آبادانی است. درختکاری، کلاً صیانت و حفاظت از هر نوع پوشش گیاهی و با مفهوم محیط زیست نیز در هم آمیخته است. گسترش درخت با گونه‌های مختلف متناسب با هر منطقه و نیز حفاظت و گسترش پوشش گیاهی به کیفیت زندگی امروز و فردای همه ایرانیان مرتبط است.

ربیعی خاطرنشان کرد: باید با بهره گرفتن از نظرات کارشناسان محیط زیست و امر کشاورزی، بدون کاشتن گونه‌هایی که سازگار با محیط زیست ایران نیستند، اقدامی عقلانی انجام بدهیم. باید مراقب باشیم که روحیه تهاجمی به طبیعت و روحیه تقابل با طبیعت را تبدیل به باغبانی از طبیعت کنیم. برای همین ما باید درخت‌بانی را نیز گسترش دهیم.

وی یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی در دولت یازدهم و دوازدهم با اتخاذ راهبرد افزایش بهره‌وری، اقتصادی و دانش بنیان کردن صنعت کشاورزی را با هدف ارتقای تولید در جهت تأمین امنیت غذایی جامعه، کاهش وابستگی، تقویت اقتصاد ملی و بهبود معیشت بهره برداران بخش کشاورزی را در دستور کار خود قرار داده است.

سخنگوی دولت تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید ۳ طرح عظیم ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام، طرح جامع شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور و طرح آبیاری دشت سیستان به عنوان پروژه‌های زیربنایی کشاورزی در زمینه توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی و تجهیز نوسازی اراضی کشور در وسعتی بالغ بر ۸۲۳ هزار هکتار از اراضی کشور در حال اجرا است که فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتار در سطح ۲۹۵ هزار هکتار تکمیل و به کشاورزان تحویل شده است.

ربیعی اضافه کرد: همچنین ۳۲ هزار هکتار از «طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب با لوله به دشت سیستان» به بهره برداری رسیده و «۷۷ هزار هکتار از طرح ۲۲۷ هزار هکتاری شبکه‌های آبیاری اراضی غرب و شمال غرب کشور نیز به بهره برداران تحویل شده است. علاوه بر این، تجهیز اراضی کشاورزی به سامانه‌های نوین آبیاری از ۱.۳ میلیون هکتار در سال ۹۲ به ۲.۴ میلیون هکتار افزایش یافته است. با تدابیر اتخاذ شده، راندمان کل آبیاری کشور از ۳۹ درصد در سال ۹۲ به بیش از ۴۵ درصد ارتقا پیدا کرده و شاخص بهره‌وری آب در محصولات کشاورزی از ۹۲۰ گرم در سال ۹۲ به ۱۴۵۰ گرم بر مترمکعب افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ایجاد خط اعتباری، بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی سرمایه‌گذاری شده و حدود ۱۴۰ هزار دستگاه تراکتور، حدود ۳۸۰۰ دستگاه کمباین غلات و حدود ۳۰۰ هزار دستگاه انواع ادوات کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار گرفته است. ضریب مکانیزاسیون کشاورزی نیز از ۱.۲ در سال ۹۲ به ۱.۸ اسب بخار در هکتار در سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.

سخنگوی دولت یادآور شد: سطح گلخانه‌های کشور نیز از ۸۸۰۰ هکتار در سال ۹۲ به حدود ۱۸ هزار هکتار در سال ۹۸ رسیده است. همچنین سطح عملیات آبخیزداری از ۱۲ میلیون هکتار تا سال ۹۲ به ۱.۱۷ میلیون هکتار تا سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است. سطح جنگل کاری نیز از ۷۷۰ هزار هکتار تا سال ۹۲ به ۹۵۳ هزار هکتار تا پایان سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.

ربیعی با بیان اینکه در جلسه چهارشنبه دولت ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین سرمایه اولیه صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان اختصاص یافت، گفت: این صندوق به منظور جبران بخشی از خسارات‌های ناشی از حوادث طبیعی از جمله زلزله سیل، طوفان، صاعقه، برف سنگین، رانش زمین، ریزش کوه و دریا لرزه تشکیل می‌یابد.

وی افزود: کلیه واحدهای مسکونی دارای انشعاب برق بر اساس ضوابط مقرر تحت پوشش بیمه پایه حوادث طبیعی ساختمان قرار می‌گیرند.

تسلیت به جامعه رسانه‌ای کشور به مناسبت درگذشت علی اکرمی

سخنگوی دولت با تسلیت به جامعه رسانه‌ای کشور درباره درگذشت علی اکرمی اظهار کرد: کرونا باز هم هفته گذشته عضوی از جامعه رسانه کشور را از ما ستاند. سهیل گوهری و روح الله رجایی و اینک علی اکرمی را روز یکشنبه صبح از دست دادیم. اکرمی روزنامه نگار و فعال اجتماعی و یک روزنامه نگار با نشانی از خنده همیشگی و اخلاقی و یک معنا رفیق خوب که هیچ مرز سیاسی مانع رفاقت او با هیچ کس نبود. به جامعه رسانه‌ای کشور و خانواده و به همسر و شمیم و شهریار تسلیت می‌گویم.

ربیعی در پاسخ به خبرنگاران درباره نشست برجامی و شروط ایران برای این نشست، گفت: پیشنهاد سه کشور اروپایی برای برپایی نشست و دعوت از آمریکا برای مهمان ابتکاری برای حل مسائل بود اما از نظر ما این زمان، زمان مناسب برای این نشست نیست.

وی با بیان اینکه بدون لغو رفع تحریم‌ها، ادعای آمریکا مبنی بر اعتقاد به دیپلماسی یک لفاظی ریاکارانه و غیرقابل قبول به نظر می‌آید، ادامه داد: نباید جای ظالم و مظلوم در یک کنش سیاسی و رسانه‌ای جابجا شود.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه زمان زیادی از ظلم ترامپ در پاره کردن برجام و ظلم او به جامعه جهانی، نگذشته است، اظهار کرد: همه شرکای برجام امروز ابتدا باید کشور و دولتی که از میزی که برای آن بیش از دو سال مذاکره و تلاش شد، برخاسته را به جای خود بنشانند و بعد وارد مباحث دیگری شوند. پیش از هر مذاکره‌ای باید نسبت به صداقت آمریکا در جدیت بازگشت به توافقات مطابق نص برجام مطمئن شویم و تنها معیار گام‌های عملی آمریکا است.

ربیعی افزود: ما از هر اقدامی از سوی اعضای باقیمانده در برجام برای سوق دادن آمریکا در رسیدن ایران به چنین اطمینانی استقبال می‌کنیم و به دیپلماسی به‌عنوان تنها راه حل خروج از بن‌بستی که آمریکا ایجاد کرده پایبند هستیم.

دولت بایدن با اجرای سیاست ترامپ نمی‌تواند توقع نتیجه متفاوت داشته باشد

وی در عین حال خاطرنشان کرد: آغاز یک فرایند دیپلماتیک مؤثر به حداقلی از حسن نیت نیاز دارد که آمریکا مطابق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد تا کنون از آن سرباز زده است. منتظر اقدام آمریکا هستیم و دولت آقای بایدن نمی‌تواند سیاست ترامپ را اجرا کند و توقع نتیجه متفاوت داشته باشند.

سخنگوی دولت اضافه کرد: اولین قدم آمریکا اعلام بازگشت به برجام و انجام تعهداتش است و ایران در بالاترین سطح اعلام کرد پس از اجرای تعهدات آمریکا، همه اقدامات جبرانی خود را متوقف می‌کند.

ربیعی در واکنش به پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی و نشست پیش روی شورای حکام آژانس گفت: توقف اجرای پروتکل الحاقی بر اساس قانون مصوب مجلس، اقدامی توازن بخش بر مبنای بند ۳۶ برجام بود که به یک طرف حق می‌دهد در صورت عدم پایبندی طرف‌های دیگر به تعهدات، متقابلاً تعهداتش را به طور جزئی یا کلی متوقف کند. ما هم در همین چارچوب عمل کردیم.

وی تصریح کرد: در پاسخ به این زمزمه‌ای که کشورهای اروپایی راه انداختند، نماینده کشورمان طی بیانیه‌ای اعلام کرد در صورت تصویب هر قطعنامه علیه ایران، قطعاً واکنش مناسب اعمال و تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد، از جمله بازنگری در توافق‌نامه بین آژانس و سازمان انرژی اتمی. نماینده ما در آژانس هم این هشدار را داد.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه همچنان به برجام پایبندیم، گفت: در صورت از سرگیری تعهدات سایر طرف‌ها، به سرعت و بدون فوت وقت تمامی تعهدات خود از جمله اجرای کامل پروتکل الحاقی را از سر خواهیم گرفت.

ربیعی اضافه کرد: توافق اخیر صورت گرفته بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نشان دهنده حسن نیت ایران و ثبات قدم ما برای اطمینان بخشیدن به جامعه بین‌المللی درباره تعهد خدشه ناپذیر ما در صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای است.

دلیلی برای نگرانی از توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی وجود ندارد

وی افزود: ما انتظار داریم که این حسن نیت با حسن نیت متقابل از سوی اعضای شورای حکام مواجه شود. از نظر ما با توافق انجام شده، هیچ دلیلی برای نگرانی از توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی وجود ندارد.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: با این حال، اگر آمریکا واقعاً دلیلی برای نگرانی دارد باید با بازگشت به تعهداتش در برجام زمینه را برای عمل متقابل ایران و این نگرانی مصنوعی برطرف کند. رفع نگرانی در دستان خودشان است. ما برای اعلام موضع و گام‌های جبرانی عجله نداریم اما هر اقدام مثبت یا منفی را با اقدامی متناظر و متناسب و در زمان خود و به شیوه مقتضی پاسخ خواهیم داد.

ربیعی با بیان اینکه تکرار تاریخ چند سال گذشته فایده‌ای ندارد و فشار حداکثری جواب نداده است، گفت: بیانیه‌ها و بردن به سمت ادامه فشارها، به صلح جهانی کمک نمی‌کند و نمی‌تواند امنیت جهانی را متضمن شود. ما راه دیپلماسی را توصیه کردیم و در این زمینه حرف‌های قانون‌مند داریم. هیچ کسی به طور حقوقی، خللی در قانونمندی مباحثی که داریم وارد نکرده است و بیشتر لفاظی‌های سیاسی به کار گرفته می‌شود.

خبر تکمیل می‌شود…

منبع: ایرنا

کد خبر 478590

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دولت علی ربیعی دولت دوازدهم سخنگوی دولت آژانس بین المللی انرژی اتمی برنامه هسته ای ایران برجام شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دلیلی برای نگرانی افزایش یافته انتظار داریم سخنگوی دولت پروتکل الحاقی حسن نیت ایران میلیون هکتار هکتار در سال سال ۹۲ جامعه رسانه توقف اجرای هزار هکتار رسانه ای تحریم ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها

دبیرکل فدراسیون فوتبال از افزایش پاداش تیم‌های زیرمجموعه این فدراسیون با یکسری پروتکل‌ها خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، هدایت ممبینی در حاشیه مراسم استقبال از اعضای تیم ملی فوتسال پس از قهرمانی در جام ملت‌های آسیا 2024 اظهار داشت: به جامعه ورزش و فوتبال کشور تبریک می‌گویم. پتانسیل فوتسال کشورمان در این مسابقات نشان داده شد و امیدواریم در جام جهانی فوتسال در ازبکستان در شهریور ماه باعث شادی مردم شویم و سطح فوتسال‌ و استعدادهای‌مان را به دنیا نشان دهیم.

وی در مورد نزدیک شدن سطح تیم‌ها در مسابقات جام ملت‌های آسیا تصریح کرد: تیم‌های منطقه کافا که خودمان عضو هیئت رئیسه آن هستیم، پیشرفت قابل توجهی به واسطه سرمایه‌گذاری روی فوتبال و فوتسال کرده‌اند. چهار تیم از کافا به جام جهانی فوتسال راه پیدا کرده‌اند که جای خوشبختی برای ما خواهد بود. فوتسال ایران باعث رشد چشمگیر این منطقه شده است. مربیان ایرانی در کشورهای مختلف از جمله افغانستان حضور دارند و این نشان می‌دهد فوتسال روند رو به رشدی را دنبال می‌کند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که آخرین روند گرفتن اسپانسرهای برای تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال به کجا رسید، گفت: مشکلات ما بودجه‌ای است که فدراسیون باید در اختیار بگیرد. فضای فوتبال به شکلی است که باید اسپانسری را بالا ببریم. تا زمانی که بحث حق پخش تلویزیونی حل نشود، شاید اسپانسرها نیز رغبتی برای جلو آمدن نداشته باشند. در دولت جدید و البته در مجلس اتفاقات خوبی می‌افتد و وزیر ورزش مدام پیگیری می‌کند. امیدوارم با گرفتن حق پخش برای فدراسیون و باشگاه‌ها روند رو به رشدی برای فوتبال‌مان داشته باشیم.

ممبینی راجع به پاداش‌های در نظر گرفته شده برای اعضای تیم ملی فوتسال خاطر نشان کرد: در طول برگزاری مسابقات یکسری پاداش‌ها که شاید چشمگیر نباشد به بازیکنان دادیم. فردا جلسه‌ای داریم تا میزان پاداش‌ها را با رعایت یکسری پروتکل‌ها بیشتر کنیم. این بحث برای کلیه تیم‌های ملی است. تیم ملی بانوان زیر 18 سال قهرمان کافا شده و فوتبال ساحلی نیز به مقام سوم جهان دست یافته است. همه اینها باعث شده است که راهکاری داشته باشیم تا بتوانیم زحمات بازیکنان را جبران کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت استفاده از سیستم‌های VAR در فوتبال ایران یادآور شد: در بحث VAR تا یکسری اتفاقات نیفتد، نمی‌توانیم خیلی اطلاعات بدهیم. یک شرکت چینی به شرکت‌های موردتأیید فیفا، اضافه شده است و شاید به خاطر مراودات‌مان با این کشور بتوانیم تسهیلاتی داشته باشیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره ادعای وحید شمسایی مبنی بر عدم داشتن قرارداد با فدراسیون فوتبال گفت: شاید به لحاظ اداری برخی قراردادها مانده باشد، ولی مشکلی نیست و حتما امضا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • تلاش برای رفع ابهام‌ها و اجرای کامل توافق اسفند ۱۴۰۱
  • وزیر خارجه فرانسه به قاهره می‌رود 
  • رسانه صهیونیستی: توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • ادعاها درباره اجرای توافق مهم میان ایران و طالبان
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی