Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام سرمست روز سه‌شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث یکهزار و ۸۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی پروژه برکت در قم، گفت: امروز مساله تامین مسکن به‌خصوص برای اقشار آسیب‌پذیر جزء سیاست‌های بسیار راهبردی نظام و دولت است که بارها رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری بر آن تاکید داشتند.

وی با اشاره به این که خوشبختانه استان قم در این زمینه و در رابطه با قرار دادن زمین‌هایی که می‌تواند برای عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن مورداستفاده قرار گیرد پیشگام بوده است، افزود: از جمله تفاهم‌نامه‌های اولیه ما اختصاص بیست‌وهفت هکتار برای ساخت مسکن بود که امید است امروز با همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)‌ به‌سرعت این طرح اجرایی شود و یکهزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در اختیار متقاضیان و به‌خصوص فرهنگیان عزیز استان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۶۳ هکتار از اراضی استان نیز به شهر ملحق شد و برای ساخت مسکن در اختیار مجریان طرح اقدام ملی قرار گرفت،‌ همچنین در ادامه برای پاسخ مناسب به نیاز اقشار مختلف استان به مسکن،‌ ۵۶۰ هکتار از اراضی پردیسان برای ساخت مسکن به طرح الحاق شد و در انتظار تصویب آن از سوی شورای عالی شهرسازی هستیم،‌ بر اساس قول مساعد وزیر راه و شهرسازی در این خصوص با الحاق ۵۶۰ هکتار موردنظر، قابلیت ساخت مسکن بسیاری در استان ایجاد می‌شود و به‌خصوص مشکل کسانی که در طرح ملی مسکن ثبت‌نام کرده بودند و برای آن‌ها مسکن در شهرک امیرکبیر استان مرکزی در نظر گرفته‌شده بود و مناسب متقاضیان مسکن استان قم نبود،‌ حل می‌شود.

استاندار قم با بیان این که بحث کیفیت و سرعت عمل در اجرای عملیات احداث این طرح‌های مسکن‌سازی در استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: به دنبال این هستیم که فاصله میان کلنگ زنی تا بهره‌برداری به‌سرعت کاهش یابد و با اطمینانی که به ستاد اجرایی فرمان حضرت‌ امام(ره) داریم مطمئن هستیم این طرح نیز در زمان مقرر به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بیان کرد: امروز بالغ‌بر سه هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه در قالب‌های مختلف همچون ساخت مسکن، راه‌اندازی واحدهای تولیدی،‌ ساماندهی برخی محلات شهر قم و اشتغالزایی در بخش‌های مختلف،‌ امضا شد.

وی ادامه داد: همچنین ۴۰۰ میلیارد تومان هم برای احیای واحدهای صنعتی راکد استان توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)‌ اختصاص داده شد که در کنار نهضتی که در قم برای راه‌اندازی واحدهای راکد آغازشده است می‌تواند نقش بسیار چشمگیری در بالا بردن ظرفیت تولید و اشتغال استان داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آغاز عملیات اجرایی چندین طرح تولیدی، صنعتی، عمرانی و خدماتی روز سه‌شنبه،‌ دوازدهم اسفندماه جاری، با حضور رییس و شماری دیگر از اعضای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در قم کلید خواهد خورد.

بازدید و امضای تفاهم‌نامه حمایتی خرید محصولات برای پروژه‌های ستاد اجرایی از شرکت تیز سنگان مستقر در شهرک صنعتی محمود آباد، بازدید از طرح توسعه شرکت قم آلیاژ در شهرک صنعتی شکوهیه،‌ اعلام آغاز عملیات اجرایی ایجاد واحد تولید چادر مشکی در شهرک صنعتی شکوهیه،‌ اعلام آغاز عملیات اجرایی ساخت یکهزار و ۸۰۰ واحد مسکن ملی توسط عمران ستاد و بازدید از شرکت دانش‌بنیان باسلام در دانشگاه شهاب دانش از جمله برنامه‌های این سفر است.

همچنین بر اساس برنامه اعلام‌شده زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و دیدار با آیت‌الله سید محمد سعیدی،‌ نماینده ولی‌فقیه و تولیت آستان حضرت معصومه(س)، بازدید از نمایشگاه مشاغل اجتماع‌محور بنیاد برکت، اهدای ون برقی توسط بنیاد برکت و اهدای مسکن به خانواده سه معلول در قم توسط بنیاد برکت از دیگر اقدام‌های اعضای ستاد در جریان سفر به قم است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۹ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده‌است./

برچسب‌ها طرح اقدام ملی مسکن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام قم استانداری قم پروندهٔ خبری افتتاح طرح‌های مسکن در کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح اقدام ملی مسکن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام قم طرح اقدام ملی مسکن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام قم استانداری قم اخبار کنکور ستاد اجرایی فرمان حضرت آغاز عملیات اجرایی طرح اقدام ملی شهرک صنعتی ساخت مسکن ملی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل

حامد کیخسروی با اشاره به افزایش مبلغ تسهیلات بانکی طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال گفت: با پرداخت این تسهیلات با بهره پنج درصد و با اقساط ۲۰ ساله گام مهمی در مقاوم سازی مسکن روستایی استان اردبیل برداشته می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل همچنین از آغاز روند معرفی متقاضیان طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی استان به بانک‌های عامل در سال جدید خبر داد و افزود: با اجرای این طرح و با ارائه خدمات فنی در قالب نقشه‌های مهندسی، روند احداث مسکن مقاوم در برابر حوادث در روستاهای استان اردبیل تسریع می‌شود.

به گفته او، طی یک سال گذشته تمام سهمیه ساخت چهار هزار واحد مسکونی روستایی در مناطق مختلف استان اردبیل جذب شده و چهار هزار واحد مسکونی روستایی برابر آخرین ضوابط فنی و عمرانی مقاوم‌سازی شد.

کیخسروی  خواستار استقبال روستاییان استان از این فرصت ویژه در سال جاری شد و گفت: استان اردبیل در اجرای طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی که با مشارکت خود روستاییان در حال اجراست، جزو پنج استان برتر کشور محسوب می‌شود.

او میانگین نرخ مسکن روستایی مقاوم‌سازی شده در مناطق روستایی کشور را ۵۸ درصد ذکر کرد و افزود: نرخ مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان اردبیل ۶ درصد بیشتر از میانگین کشوری بوده و ۶۴ درصد است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل همچنین با اشاره به شناسایی ۱۰۲ هزار واحد مسکونی روستایی در استان اردبیل گفت: تاکنون بیش از ۶۶ هزار واحد از این واحدهای مسکونی در برابر حوادث مقاوم‌سازی شده است.

او در ادامه الگوی ساخت و ساز و مقاوم‌سازی مسکن در روستاهای این استان را معیشت محور و مطابق با شرایط و نیاز روستاییان عنوان کرد و افزود: در تهیه نقشه و ساخت مسکن روستایی، مطابق با نیاز و درخواست روستاییان اقدام می‌شود تا زندگی، تولید و نیاز روستاییان آسیب نبیند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد تا خرداد ماه
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال