Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، صبح امروز دومین همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک با برگزاری مراسم افتتاحیه‌ای در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک آغاز به کار کرد.

قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک در ابتدای این مراسم که به صورت غیرحضوری برگزار شد، ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان این همایش اعم از مدیران، مربیان، ورزشکاران و دانشجویان، آکادمی ملی المپیک را به عنوان مرکز توسعه ورزش قهرمانی و علمی معرفی کرد و گفت: ما با برگزاری کارگاه‌ها، دوره‌ها و همایش‌های علمی در حوزه‌های مختلف ورزشی سعی داریم تا رسالت اصلی آکادمی که همانا ارائه خدمات کاربردی به جامعه ورزش است را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به این موضوع که نخستین همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک بهمن‌ماه سال گذشته برگزار شد گفت: بازخوردی که ما از برگزاری دوره گذشته این همایش از سوی اساتید، دانشجویان، مربیان و ورزشکاران داشتیم ما را بر این داشت تا با توجه به شرایط حاکم بر جامعه به دلیل شیوع ویروس کووید 19، این رویه را ادامه دهیم و امروز دومین همایش مذکور را در خدمت جامعه پر مخاطب ورزش به صورت وبیناری و حضور حداقلی شرکت‌کنندگان در آکادمی ملی المپیک باشیم.

قراخانلو با بیان اینکه امسال ما در آکادمی ملی المپیک تجربیات جدیدی در برگزاری دوره‌های آنلاین کسب کردیم افزود: برگزاری بدون تشریفات و کاربردی بودن این همایش از نقاط قوت این دوره است. اگرچه کرونا تجربه جدیدی را به ما تحمیل کرد که گاهاً تلخ هم بود، اما ما با دید مثبت به این قضیه نگاه کردیم و تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.

در ادامه دکتر حمید آقاعلی‌نژاد دبیر همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک با ارائه توضیحاتی در خصوص تفاوت‌های این همایش با دیگر همایش‌هایی که در قالب کنگره، سمپوزیوم، سمینار و گردهمایی برگزار می‌شود  گفت:  همایش‌های علمی محل ارائه آخرین یافته‌های علمی در حوزه‌های مختلف است و هدفی که آکادمی از برگزاری این همایش دنبال می‌کند برگزاری یک رویداد کاملاً تخصصی و کاربردی است.

به همین منظور سال گذشته آکادمی ملی المپیک با حمایت همه جانبه کمیته ملی المپیک تصمیم به برگزاری اولین همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک در 5 حوزه مختلف با حضور اساتید و افراد صاحب‌نظر علمی و عملی گرفت.

علی نژاد ضمن اشاره به این موضوع که به دلیل پاندمی کووید 19 ابتدا تصمیم بر این بود که همایش امسال برگزار نشود، ابراز داشت: با عنایت به تجربیاتی که از برگزاری همایش مذکور در سال گذشته کسب کردیم و تجربیات جدید در برگزاری همایش‌ها به صورت آنلاین در سال جاری، برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری دومین دوره مذکور با تأکید بر حضور شرکت‌کنندگان به صورت غیرحضوری انجام گرفت.

وی افزود: با قاطعیت اعلام می‌کنم نه تنها ما در این دوره کیفیت سال گذشته را حفظ کردیم، بلکه با افزودن دو نشست تخصصی دیگر نسبت به سال 1398 و همچنین دعوت از چهار استاد بین‌المللی و صاحب نام سعی در ارتقاء کیفیت نشست‌ها و محورهای مختلف این همایش داشتیم.

وی در خصوص اقدامات اجرایی انجام گرفته در برگزاری این همایش گفت: ما از سه چهار هفته پیش فعالیت‌های خود را با ارسال فراخوانی به تمامی فدراسیون‌های ورزشی، کمیسیون‌های کمیته المپیک، مدیران وزارت ورزش و جوانان و همچنین آموزش و پرورش برای حضور در این همایش به طور جدی آغاز کردیم. در نهایت نیز بیش از 400 نفر از 40 فدراسیون برای حضور در نشست‌های مختلف این همایش که عمدتاً به صورت مجازی برگزار می‌شود اعلام آمادگی کردند. البته به صورت محدود هم برای افرادی که تمایل به صورت حضوری در این همایش داشتند، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی امکانات لازم را در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک فراهم کردیم.

دومین همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک طی روزهای 12 و 13 اسفندماه 1399 و در شش نشست با عناوین "ارزش‌ها در جنبش المپیک"، "بهینه‌سازی عملکرد ورزشکاران نخبه"، "مدیریت ورزشی در جنبش المپیک"، "ملاحظات پیشگیری از آسیب ورزشکاران اعزامی به بازی‌های المپیک توکیو"، "آمادگی روانی در ورزشکاران نخبه" و "مانیتورینگ ورزشکاران پارالمپیکی" در محل آکادمی ملی المپیک پیگیری می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: همایش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک سال گذشته همایش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: از این تعداد، یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۳۶ نفرساعت در بخش خدمات، ۲۰۲ هزار و ۳۳۱ نفرساعت در بخش صنعت و ۱۷۵ هزار و ۲۳۴ نفرساعت در بخش کشاورزی بوده است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم عنوان کرد: ۲۲۳ هزار و ۲۶۶ نفرساعت در بخش فرهنگ و هنر و ۶۴ هزار و ۱۴ نفرساعت در بخش جوار کارگاهی آموزش ارایه شده است.

عرب با اشاره به فعالیت ۴۰۳ آموزشگاه آزاد و مراکز جوار کارگاهی در قم، ادامه داد: ۳۵۰ آموزشگاه در بخش خدمات، ۲۷ آموزشگاه در بخش صنعت، ۱۲ آموزشگاه در بخش کشاورزی، ۴۵ آموزشگاه در بخش فرهنگ و هنر و ۱۲ آموزشگاه جوار کارگاهی به حرفه‌آموزان در استان قم آموزش ارایه می‌دهند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: سال گذشته ۲۳۹ پروانه فعالیت آموزشگاه‌ها صادر و یا تمدید شده است.

به گفته عرب، آموزش‌های مهارتی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در آموزشگاه‌های آزاد و مراکز کارگاهی فعال است و همچنین ۵۴۰ مربی در این آموزشگاه‌ها فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز جوار کارگاهی استان قم، ۴۲ رشته و ۳۹۷ حرفه فعال است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم گفت: گروه‌های آموزشی در بخش آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد استان شامل صنایع خودرو، صنایع چوب، جوشکاری و بازرسی جوش، تاسیسات، صنایع چرم پوست و خز، مدیریت صنایع، مکانیک، برق، ساختمان، امور اداری، بهداشت و ایمنی، مراقبت و زیبایی، صنایع پوشاک، هتل داری، امور دام و ماکیان، امور زراعی، صنایع غذایی، فرش و صنایع دستی، هنر‌های تجسمی، فناوری نرم و فرهنگی، گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی، خدمات حقوقی، صنعت گاز، کنترل و ابزار دقیق، صنایع فلزی، معماری، معدن، امور مالی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، خدمات آموزشی، گردشگری، امور باغی، خدمات تغذیه‌ای، طلا و جواهر سازی، هنر‌های تزیینی و فناوری نانو می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • برگزاری همایش توجیهی و آموزشی زائران حج تمتع در تبریز
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • تکریم معلمان در جامعه نهادینه شود
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • رسالت معلمی دفاع از حق است