Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل هلدینگ تراکتورسازی تبریز گفت:‌ کشورهای اروپایی گفتند پول به حساب ما واریز کنید اما تعهد نمی‌دهیم تا چند سال دیگر قطعه به شما بدهیم و به خاطر تحریم هم شاید امکان بازگشت پول نباشد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، به نقل از فارس، مدیرعامل هلدینگ تراکتورسازی تبریز گفت:‌ کشورهای اروپایی گفتند پول به حساب ما واریز کنید اما تعهد نمی‌دهیم تا چند سال دیگر قطعه به شما بدهیم و به خاطر تحریم هم شاید امکان بازگشت پول نباشد؛ اما مهندسان ما کاری کردند همان کشورها التماس می‌کنند به ما قطعه بفروشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاه کلید مدیریت اقتصاد کشور در شرایط تحریم فرمایش مقام معظم رهبری تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی» و «مدیریت جهادی» است که برخی شرکت‌ها و کارخانه‌ها توانسته‌اند به آن عمل کنند.

کارخانه تراکتور سازی تبریز در شرایط تحریم که مسیر غذا و دارو را هم سد کرده‌اند، توانسته به 40 کشور جهان تراکتور و قطعات بفروشد و سالانه 660 میلیارد تومان ارزآوری داشته 100 درصد قطعات تراکتور را در داخل تولید کند.

در این زمینه مصاحبه‌ای با ابوالفتح ابراهیمی مدیرعامل هلدینگ تراکتورسازی تبریز انجام دادیم و با اقداماتی که در این کارخانه انجام شده بیشتر آشنا می‌شوید.

مدیرعامل هلدینگ تراکتورسازی تبریز می‌گوید:‌ کشورهای اروپایی گفتند، پول به حساب ما واریز کنید، تعهد نمی‌‌دهیم تا چند سال دیگر قطعه به شما بدهیم، به خاطر تحریم شاید امکان بازگشت پول هم نباشد، پس از این مهندسان ما دست به کار شدند تا جایی که بعدا همان کشورها التماس کردند، به ما قطعه بفروشید.

لطفا برای آشنایی مخاطبان درباره هلدینگ تراکتورسازی تبریز و فعالیت‌هایی که می‌شود، توضیح دهید؟

ابراهیمی: تراکتورسازی شامل کارخانه‌های موتورسازی، ریخته‌گری و حتی خودروسازی است. در ارومیه و کردستان دو کارخانه مونتاژ و در کشورهای آفریقایی نمایندگی داریم. به برخی کشورهابه صورت «سی کی دی» می‌فرستیم و آنها تراکتور می‌سازند. علاوه بر اینها، 2 کارخانه تراکتور در آمریکای لاتین و ونزوئلا داریم که مدیریت آنها با ما است و یک کارخانه هم در تاجیکستان داریم.

تراکتور نقش مهمی در تولید کشاورزی داشته و کاتالیزور بخش صنعت نیز محسوب می‌شود، با بیش از 800 قطعه‌ساز همکاری داریم و اگر به هر دلیلی تولید افت داشته باشد، به صنعت و اشتغال این بخش آسیب وارد می‌کند. رابطه مستقیمی بین اشتغال صنعت و فعالیت هلدینگ تراکتورسازی به ویژه در استان‌ها وجود دارد. بیش از 180 نمایندگی فروش و بیش از 200 نمایندگی خدماتی در ایران وجود دارد. مجموعه اینها خانواده‌ای است که بیش از 200 هزار شغل غیرمستقیم و 6 هزار شغل مستقیم ایجاد کرده است.

تراکتورسازی تلاش می‌کند تنوع و کیفیت، تولیدات خود را بیشتر کند و نیاز کشور را تأمین کند.

تا چه اندازه نیاز کشور را تأمین می‌کنید؟

ابراهیمی: نیاز کشور ایران به تراکتور در شرایط خشکسالی 11 هزار، شرایط عادی 16 هزار و شرایط مطلوب تا 20 هزار دستگاه است و مازاد آن را صادر می‌کنیم.

یعنی الان کشور نیاز به واردات تراکتور ندارد؟

ابراهیمی: تراکتور با قدرت از 35 تا 150 اسب بخار را تولید می‌کنیم که تمام نیازهای کشاورزی کشور را تامین می‌کند، شاید در مزارع بزرگ تراکتورهایی با بیش از 150 اسب بخار هم لازم باشد که تعداد آنها از 10 تا 20 دستگاه فراتر نمی‌رود، بنابراین اقتصادی نیست، ما خط تولید به خاطر آن راه‌اندازی کنیم، مگر اینکه در آینده بازارهای صادراتی را تقویت کنیم و دستگاه‌های بزرگ با اهداف صادراتی بسازیم.

منظور شما این است که به تراکتورهای بسیار سنگین در بخش کشاورزی نیاز است، اما تولید نمی‌کنیم؟

ابراهیمی: تراکتورهایی تا 150 اسب بخار به خوبی نیاز کشاورزی کشور را پاسخ می‌دهد و نیاز به تراکتورهای بزرگ‌تر به صورت جدی وجود ندارد.

سالانه چقدر تراکتور تولید می‌شود و چه میزان از تراکتور سنگینی که اشاره کردید، وارد می‌کنید؟

ابراهیمی: کل واردات تراکتور سنگین امسال یعنی بیش از 150 اسب بخار شاید به 30 دستگاه هم نرسد، اما صادرات امسال از 1500 دستگاه عبور کرد. صادرات قبل از تحریم‌ها عمدتا به کشورهای اروپایی نظیر هلند بود و آنها از کیفیت و قیمت بسیار راضی بودند.

تراکتورهای ارزان در دنیا طالب زیادی دارد، اگرچه به دنبال بهره‌وری هستند، اما از نظر اقتصادی هم می‌خواهند به صرفه باشد، در هلند تراکتور ما را که نصف قیمت بازار آنها بود، ترجیح می‌دادند. در کشورهای جهان سوم تراکتور گران اصلا توجیه اقتصادی ندارد و به خاطر اینکه هزینه تولید را کاهش دهند از تراکتورهای ارزان‌تر استفاده می‌کنند.

چرا قیمت تراکتورهای ایران ارزان‌تر است؟

ابراهیمی: همه قطعات تراکتور را خودمان تولید می‌کنیم، در همه نقاط کشور در روستاهای دور افتاده هم قطعات وجود دارد و تهیه آنها راحت تر و کم هزینه است.

ارز حاصل از صادرات تراکتور چقدر است؟

ابراهیمی: معادل 660 میلیارد تومان میزان ارزآوری صادرات تراکتور بود. موتورسازان به کشورهای یوگسلاوی سابق و قطعه‌سازان به کشورهای دیگر صادر می‌کنند تراکتور ایران به 40 کشور جهان صادر می‌شود.

پس صادرات شما فقط تراکتور نیست

ابراهیمی: قطعات ریخته‌گری و موتور علاوه بر تراکتور به کشورهای دیگر صادر می‌کنیم.

آیا همه قطعات تراکتورها تولید داخل است؟

ابراهیمی: تراکتور 90 درصد داخلی‌سازی شده، اما 10 درصد برخی قطعات مانند تایر وارداتی است و این در تمام دنیا رایج است که برخی قطعات غیر مرتبط را برای کاهش هزینه از شرکت های دیگر تامین یا وارد می کنند. به خاطر برخی قطعات نمی توان خط تولید مجزا راه‌اندازی کرد.

آیا تحریم بر تولیدات کارخانه تراکتورسازی تاثیر گذاشت؟

ابراهیمی: بله کاملا اثر گذاشت و تولیدات ما را بیشتر کرد.

چه کار کردید که بیشتر شد؟

ابراهیمی: زمانی که جواب سربالا از تأمین کنندگان اروپایی شنیدیم، مهندسان ایرانی تصمیم خود را گرفتند و عزم جزم کردند که هر طور شده تولید را در داخل انجام بدهند.

کشورهای اروپایی گفتند، پول به حساب ما واریز کنید تعهد نمی ‌‌دهیم تا چند سال دیگر قطعه به شما بدهیم، به خاطر تحریم شاید امکان بازگشت پول هم نباشد، پس از این مهندسان ما دست به کار شدند تا جایی که بعدا همان کشورها التماس کردند، به ما قطعه بفروشید.

پس از آن مهندسان ما خودشان قالب‌هایی را طراحی کردند و روی نرم افزارهایی که خودشان نوشته بودند کار کردند و مدل‌های بسیار موفقی را ارائه کردند. علاوه بر مدل‌های خارجی، روی تکنولوژی‌های پیشرفته کار کردند. مهندسان تحصیل‌کرده و دانشمند ما همه اینها را طراحی کردند، کار به جایی رسید، همین کشورهایی که زمانی حرفهای سربالا به ما گفته بودند، به التماس افتادند که به آنها قطعه بفروشیم.

اسم این کشورها را می‌گویید؟

ابراهیمی: کشورهایی نظیر ایتالیا و آلمان و ترکیه بودند.

چه محصولی از شما وارد کردند؟

ابراهیمی: قطعات تراکتور حتی به هلند هم فرستادیم.

چرا می خواستند قطعات از کشور ما وارد کنند.

ابراهیمی: به دلیل کیفیت و قیمت مناسب. محصول تولیدی آنها قیمت بسیار بالاتری داشت.

مشکل عمده در بخش‌های تولیدی کشور هزینه‌ بالا است اما شما می‌گویید هزینه‌های ما نسبت به آنها پایین‌تر بود، کار ویژه ای کردید؟

ابراهیمی: روی کاهش قیمت تمام شده کار کردیم، بهره‌وری نیروی انسانی را افزایش دادیم روش‌های ارتقای بهره‌وری را مرتب در همه زمینه‌ها شناسایی می‌کنیم. کار به جایی رسید با کاهش قیمت تمام شده، مشتریان زیادی پیدا کردیم، به همین دلیل در عراق و افغانستان تراکتور ایران بسیار طالب دارد. ما تلاش کردیم که براساس ویژگی‌ها و نیازمندی کشورها تولید کنیم. 1500 دستگاه تراکتور را به 40 کشور صادر کردیم.

با شیوع کرونا خیلی از کشورها تأمین داخل را در اولویت قرار دادند، پوتین رئیس‌جمهور روسیه دستور داده برای صادرات محصولات کشاورزی عوارض و مالیات سنگین وضع کنند، اما کارخانه تراکتورسازی تبریز محصول خود را انبار کرده و به بازار نمی‌داد، همان زمان قیمت‌ها در بازار 40 درصد افزایش داشت و این با سیاست کشورهای پیشرفته همسو نیست

ابراهیمی: قیمت فلزات به عنوان ماده اولیه تراکتور از سال 97 تاکنون از کیلویی یک‌هزار تومان به 10 هزار تومان رسیده، تنها امسال قیمت فولاد 160 درصد افزایش داشت، بنابراین قیمت تراکتور متناسب با قیمت فلزات افزایش نیافت و قیمت تراکتور را از ابتدای امسال فقط 40 درصد افزایش دادیم. باید بررسی شود که چرا قیمت فولاد و فلزات که کارخانه‌های آن مربوط به افراد خاصی هستند افزایش لجام گسیخته داشته، ما در حقیقت مصرف‌کننده محصول آنها هستیم.

دلیل عدم عرضه تراکتور به بازار چه بود؟

ابراهیمی: فروردین سال 99 به دلیل محدودیت‌های کرونا کسی حاضر به حمل تراکتور به استان‌های دیگر نشد. 3 هزار دستگاه در انبارها ماند، حتی شماره‌گذاری هم تعطیل شد، در حالی که اینها فروخته شده بود و به دلیل این مشکلات ما مجبور بودیم در انبارها نگه‌داری کنیم. کارخانه فقط تولیدکننده تراکتور است و به دستور وزارت جهاد کشاورزی تراکتور در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد.

مجوز صادرات را چه کسی می‌دهد؟

ابراهیمی: تراکتورهایی که صادر می‌کنیم، خاص هستند و شاید با اقلیم کشور ما سازگار نباشد. مثلاً تراکتورهای ویژه افغانستان درست می‌کنیم و به آنها صادر می‌کنیم و یا به کشورهای دیگر هم همین طور. تراکتوری که به آفریقا می‌فرستیم اینجا مشتری ندارد و ویژه آن منطقه است البته ارز آوری خوبی برای کشور دارد.

4.5 میلیون بهره‌بردار کشاورزی وجود دارد که خیلی از اینها به دلیل گرانی نمی‌توانند تراکتور که نیاز اصلی شان است تهیه کنند، چه تسهیلاتی دارید؟

ابراهیمی: فروشنده تراکتور، وزارت جهاد و بانک کشاورزی است. بانک به کشاورزان در قبال وثیقه وام می‌دهد، اما متاسفانه این روشن است که خیلی از کشاورزان نمی‌توانند وثیقه را تأمین کنند و نمی‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

بانک کشاورزی همواره می‌گوید اسناد کشاورزی را به عنوان و ثیقه می‌پذیریم

ابراهیمی: فکر نکنم این طور باشد، بانک سند شهری می‌خواهد و اغلب تهیه آن برای کشاورزان بسیار سخت است.

ایرادی به مکانیزاسیون کشاورزی می‌گیرند که دستگاه‌ها متناسب زمین‌های خُرد و کوچک کشاورزی کشور نیست، ‌ژاپن که زمین‌های کوچک‌تری دارد، دستگاه‌ها و ادوات کشاورزی خود را ویژه کرده است.

ابراهیمی: اگر اعتبار داده شود، می‌توان دستگاه‌ها و ادوات ویژه زمین کوچک ساخت. پیشنهاد این است که در قالب تعاونی‌ها و ورود بخش خصوصی و البته با کمک و اعتبار دولت این کار انجام شود.

 امکانات در داخل دارید؟

ابراهیمی: بله، ما هر دستگاه و قطعه‌ای را بسته به سفارش می‌توانیم انجام دهیم، اما نیاز به اعتبار داریم.

زمانی کارخانه تراکتورسازی وارد رکود شده بود، ولی زود جمع و جور شد، چه کارهایی در این زمینه انجام دادید؟

ابراهیمی: پس از اینکه تراکتورسازی در سال 88 خصوصی شد و سهام آن به بورس رفت، تلاش را بیشتر کردند. مواد اولیه ارزان گرفتیم، تکنولوژی خوب سوار کردیم. یک مرکز تحقیق و توسعه R&D با کمک مهندسان جوان درست کردیم. بعضا مهندسی معکوس کردیم. همه اینها قیمت تمام شده را پایین آورد. در مدیریت انسانی هم به جای انتصابات خاص، به افراد باصلاحیت روی آوردیم. ماشین‌های فرسوده را از دور خارج کردیم و دستگاه‌های جدید آوردیم.

کارخانه تراکتور سازی تا سال 88 زیان‌ده بود؟

ابراهیمی: برخی شرکت‌ها بله،‌ اما در کل چون زیر نظر سازمان گسترش و نوسازی صنایع بود و اعتبار از آنها تأمین می‌شد و دولت یارانه پرداخت می‌کرد، بازدهی کمتر بود.

آیا پس از سال 88 سودآور شدید؟

ابراهیمی: فقط توانستیم ضررها را جبران کنیم و عوامل ضرر را که در دل این مجموعه‌ها بود، بیرون کشیدیم. مثلا برخی قطعات را وارد کرده بودند و بلااستفاده بود، یعنی اصلاً نمی‌شد استفاده کرد، اما پس از مدتی که بهره‌وری را افزایش دادیم از تأمین کننده سطح C به A رسیدیم.

کدام کشور این قطعات غیرقابل استفاده را به شما داده بود؟

ابراهیمی: ترکیه خیلی از این دستگاه‌ها را به ما داده بود.

اشکال از شما بود که نمی‌دانستید چه وارد کنید یا آنها اشتباهی به شما دادند؟

ابراهیمی: اینها قبل از دوره من اتفاق افتاده بود.

زمانی بسیج به این حوزه ورود کرده و با شما همکاری کرده است و شکوفایی خوبی هم پس از آن شکل گرفته توضیح می‌دهید؟

ابراهیمی: بسیج برای ارائه خدمات به مردم وارد شد نه سودجویی، بنابر این سرمایه آورد.

نوع همکاری بسیج با شما چگونه بود؟

ابراهیمی: صندوق قرض‌الحسنه بسیجیان سرمایه داشت و قرار شد مضاربه‌ای با آنها کار کنیم صندوق پول خود را در صنایع سرمایه‌گذاری کرد و یک پویایی در صنعت ایجاد شد.

جایگاه تراکتورسازی را در رده‌بندی جهانی چطور می‌بینید؟

ابراهیمی: شاید از نظر تکنولوژی پایین تر از کشورهای اروپایی و آمریکایی باشیم، اما از نظر خودکفایی جزو هفت کشور نخست هستیم که می‌توانیم همه قطعات را خودمان تولید می‌کنیم، در شرایط تحریم تولید و صادر می‌کنیم که به خاطر خودکفایی در تولید است، خوداتکایی در شرایط تحریم مهم‌ترین مولفه برای اقتصاد کشور است. وقتی صنایع موشکی ما این قدر پیشرفته است، دسترسی به صنعت پیشرفته تراکتور کار بسیار راحتی است که با همت جهادی دانشمندان مان محقق شده و خواهد شد.

 

اخبار گروه سایر رسانه‌ها صرفا بازنشر اخبار سایت‌ها و خبرگزاری‌هاست و خبرگزاری تسنیم هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارخانه تراکتور شرایط تحریم قطعات تراکتور خاطر تحریم صادر می کنیم برخی قطعات مهندسان ما دستگاه ها اسب بخار بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا لپ تاپ‌های گیمینگ از سیستم‌های گیمینگ جذاب‌تر هستند

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از دوراهی‌های سخت و چالش‌برانگیزی که بسیاری از گیمرها با آن مواجه می‌شوند، انتخاب بین لپ‌تاپ و کامپیوتر گیمینگ است. اگر شما نیز برای خرید یکی از این دستگاه‌ها دچار تردید هستید باید به مقایسه هرکدام بپردازید تا در نهایت، بهترین تصمیم‌گیری را داشته باشید.

معمولا لپ‌تاپ‌ها را نسبت به PC، گزینه جذاب‌تری برای بازی معرفی می‌کنند، اما دلیل این موضوع چیست؟ در این متن می‌خواهیم به بررسی کلی بین این 2 دستگاه دیجیتالی بپردازیم تا مسیر انتخاب هموارتری داشته باشید. اگر در این انتخاب مردد مانده‌اید تا انتهای متن ما را همراهی کنید.

لپ تاپ و کامپیوتر چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

در مبحث اولیه بهتر است به بررسی تفاوت کلی بین این 2 محصول بپردازیم. ازنظر عملکرد باید گفت پی‌سی‌ها و لپ‌تاپ‌ها یک کارایی دارند و برای یک منظور خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما وجود باتری و وزن‌های کاملا مختلف، باعث تغییر در نحوه استفاده از این سیستم‌ها می‌شود.

در واقع نیاز به حمل سیستم‌های کامپیوتری، باعث تولید محصولی شد که بدون اتصال مستقیم به برق نیز می‌توان از آن استفاده کرد. لپ‌تاپ‌ها با کمک باتری برای مدتی بدون برق روشن می‌مانند و انجام فعالیت‌های مختلف را آسان می‌کنند.

طراحی لپ‌تاپ‌ها به‌گونه‌ای است که نیازی به صفحه کلید مجزا نداشته باشند. ضمن اینکه با بهره‌مندی از تاچ‌پد، شما را از خرید ماوس بی‌نیاز می‌کنند. این دستگاه‌ها اندازه سبک‌تری نسبت به کامپیوتر دارند و نداشتن کیس، حمل آن‌ها را تا حد زیادی آسان کرده است.

بررسی ویژگی های کامپیوتر

برای خرید لپ‌تاپ گیمینگ یا سیستم کامپیوتری مناسب گیم، باید با ویژگی‌های مثبت و منفی این دستگاه‌های دیجیتالی آشنا شوید. در این بخش به بررسی خصوصیات مثبت و منفی سیستم‌های کامپیوتری می‌پردازیم.

ویژگی های مثبت کامپیوتر گیمینگ

قطعات سخت‌افزاری کامپیوتر درون کیس تعبیه می‌شوند، به همین دلیل نیز فضای زیادی برای نصب قطعات وجود دارد و این موضوع امکان نصب سخت‌افزار قدرتمند را روی سیستم‌های کامپیوتری فراهم می‌کند.

معمولا قطعات کامپیوتر قابلیت توسعه بیشتری نسبت به سخت‌افزار لپ‌تاپ دارند. همچنین می‌توان چندین مانیتور را به یک کیس قدرتمند متصل کرد تا امکان بازی برای چند نفر فراهم شود.

ویژگی های منفی کامپیوتر گیمینگ

کامپیوترها از چند بخش مجزا شامل کیس، مانیتور، صفحه‌کلید، ماوس و اسپیکر تشکیل می‌شوند، به همین دلیل قابلیت حمل آسانی ندارند و باید در یک مکان ثابت از آن‌ها استفاده کرد.

حتی اگر کامپیوتر دارای بهترین سخت‌افزار باشد، عدم قابلیت حمل، یک ایراد جدی و اساسی برای آن به‌شمار می‌آید. به‌خصوص اگر از دسته افرادی باشید که می‌خواهید در هر زمان و هر مکان، از سیستم شخصی برای انجام بازی استفاده کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های منفی کامپیوتر که خرید این سیستم را برای گیم با چالش مواجه می‌کند، اتصال همیشگی آن به برق است. یعنی حتی زمانی که در خانه هستید، اگر به‌هر دلیلی به برق دسترسی نداشته باشید، نمی‌توانید از سیستم خود برای بازی استفاده کنید. 

بررسی ویژگی های لپ تاپ گیمینگ

امروز خرید لپ تاپ گیمینگ بیش‌ از رایانه‌های رومیزی دیده می‌شود. اما چرا کاربران تمایل به خرید لپ‌تاپ دارند؟ چه ویژگی‌هایی باعث شد تا این سیستم‌ها برای گیم یگ گزینه عالی و جذاب به‌شمار بیایند؟ در ادامه به بررسی خصوصیات مثبت و منفی آن‌ها می‌پردازیم.

ویژگی های مثبت لپ تاپ گیمینگ

با توجه به اینکه لوازم دیجیتالی نقش مهمی در زندگی دارند و بسیاری از ما تمایل داریم حتی در زمان سفر نیز از آن‌ها استفاده کنیم، باید گفت لپ‌تاپ‌های گیمینگ یک انتخاب عالی و جذاب به‌شمار می‌آیند.

اگر یک گیمر حرفه‌ای هستید و بیشتر وقت خود را صرف امتحان کردن بازی‌های مختلف می‌کنید، بهتر است به‌دنبال خرید لپ‌تاپ گیمینگ باشید تا در هر شرایطی، به این محصول دیجیتالی دسترسی پیدا کنید.

لپ‌تاپ‌های گیمینگی که درحال‌حاضر توسط برندهای مطرح تولید و عرضه می‌شوند، کارایی بسیار خوبی دارند و در آن‌ها از قطعات کوچک اما بسیار قدرتمند استفاده می‌شود. به همین دلیل نیز می‌توانید با استفاده از این محصولات، تجربه یک بازی سریع و روان را به‌دست بیاورید.

ویژگی دیگر لپ‌تاپ‌های گیمینگ تعبیه باتری روی آن‌ها است. قدرت و توانایی باتری در هر مدل لپ‌تاپ تفاوت دارد اما به‌طور کلی شما می‌توانید بین یک تا چند ساعت، بدون اتصال این محصول به برق، از آن استفاده کنید.

تعبیه باتری، قابل حمل بودن و قدرت بالا در اجرای بازی‌های سنگین از مهم‌ترین ویژگی‌های لپ‌تاپ‌های گیمینگ به‌شمار می‌آیند. بااین‌حال بهتر است معایب این دستگاه را نیز بشناسید تا تصمیم بهتری برای خرید سیستم مناسب، بگیرید.   

ویژگی های منفی لپ تاپ گیمینگ

یکی از ایرادهای کلی لپ‌تاپ‌های گیمینگ که در بیشتر مدل‌ها دیده می‌شود، عدم امکان ارتقاء برخی قطعات سخت‌افزاری آ‌ن‌ها مانند کارت گرافیک است. با توجه به اینکه کارت گرافیک نقش مهمی در این سیستم برعهده دارد، حتما باید این مورد را مد نظر داشته باشید.

البته لپ‌تاپ‌های جدید قطعاتی کاملا به‌روز دارند و برای مدت طولانی می‌توانید بدون نگرانی، هر بازی جدیدی را که عرضه می‌شود روی آن‌ها نصب کنید بدون اینکه مشکلی به‌وجود بیاید. بااین‌حال درنظرگرفتن این احتمال پیش‌از خرید لپ‌تاپ گیمینگ، مهم است.

عیب دیگری که در لپ‌تاپ‌های گیمینگ دیده می‌شود هزینه بالاتر آن‌ها نسبت به سیستم‌های کامپیوتری است. دلیل این موضوع نیز به استفاده از تکنولوژی‌های مدرن برای فشرده‌سازی قطعات آن برمی‌گردد.

لپ تاپ گیمیگ بخریم یا پی سی؟

خرید لپ‌تاپ گیمینگ و سیستم‌های کامپیوتری کاملا به نیاز شما بستگی دارد. با توجه به پیشرفت‌هایی که درزمینه تولید قطعات با اندازه‌های کوچک صورت گرفت، امروز شاهد ظهور لپ‌تاپ‌هایی قدرتمند هستیم که امکان نصب بازی‌های سنگین روی آن‌ها وجود دارد. این مورد، جذابیت این سیستم‌ها را افزایش داده است.

تمایل افراد به خرید لپ‌تاپ‌های گیمینگ باعث تولید مدل‌های مختلف از این محصول شد، پس حین خرید این دستگاه دیجیتالی با تنوع بیشتری روبه‌رو می‌شوید. با تمام این تفاسیر تصمیم‌گیری نهایی برای خرید لپ‌تاپ یا سیستم گیمینگ، به بودجه و امکانات مورد نظر شما بستگی دارد.

جمع‌بندی

لپ‌تاپ‌های گیمینگ ظاهری جذاب دارند و در مدل‌های متنوع تولید می‌شوند. به‌دلیل قابلیت حمل، شما می‌توانید این محصول را در زمان سفر نیز همراه خود داشته باشید و ازاین‌رو گزینه جذاب‌تری برای گیمرها به‌حساب می‌آید.

کامپیوترهای گیمینگ نیز قدرت بالایی دارند و به‌دلیل قابلیت ارتقاء سخت‌افزار، همواره مورد توجه قرار می‌گیرند. اما بهره‌مندی از باتری و امکان جابه‌جایی لپ‌تاپ‌ها باعث جذابیت بیشتر این کالاهای دیجیتالی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • فوری:‌ تراکتورسازی با حمید مطهری به توافق رسید
  • توضیح مدیرعامل تراکتورسازی درباره جذب گل‌محمدی
  • گل محمدی و تراکتورسازی در دقیقه ۹۰ | گران‌ترین سرمربی لیگ جذب شد؟
  • چرا لپ تاپ‌های گیمینگ از سیستم‌های گیمینگ جذاب‌تر هستند