Web Analytics Made Easy - Statcounter

جایزه نقدی به فیلم برگزیده جشنواره سینمای ایران در شانتیئی اهدا خواهد شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی جشنواره سینمای ایران در شانتیئی، سید وحید یعقوبی مدیر امور هنری، فرهنگی و روابط بین الملل با ایران جشنواره سینمای ایران در شانتیئی واقع در شمال پاریس، از اهدای جایزه ۲ هزار یورویی به فیلم برگزیده جشنواره سینمای ایران در شانتیئی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره این جشنواره توضیح داد: پس از انتشار فراخوان و دریافت فیلم ها، هفت اثر از میان آثار ارسالی انتخاب می‌شود و با زیرنویس و حضور کارگردانان اثر در جشنواره نمایش داده می‌شود. اعضای هیأت داوران این جشنواره شامل افراد باسابقه و معتبری در سینمای ایران و جهان می‌شود که در ادامه چند نفر از آن‌ها را معرفی می‌کنم.

یعقوبی بیان کرد: رییس ایرانی هیات داوران به عهده ابوالفضل جلیلی از فیلمسازان کشورمان در ایران و فرانسه و رییس فرانسوی هیات داوران هم فردریک بونو رییس سینماتک فرانسه است. سینماتک فرانسه از مشهورترین نهاد‌های سینمایی کشور فرانسه به شمار می‌آید که ماموریت اصلی آن حفظ و آرشیو آثار و ابزار مرتبط با سینما است. این مجموعه با آرشیو بسیار معتبر مستندی که دارد یکی از بزرگترین آرشیو‌های هنر هفتم در جهان است.

وی ادامه داد: کریستف تاردیو نیز عضو دیگر هیات داوران این فستیوال است که در حال حاضر رییس کاخ اعظم شانتیئی و پیش از این هم رییس CNC مرکز ملی سینمای فرانسه بوده است. ماری ماسمونتی رییس اتحادیه تولید کنندگان مستقل سینمای فرانسه و سارا دروآ از دیگر اعضای هیات داوران جشنواره هستند. سارا دروآ در حال حاضر سردبیر نشریه فرانسوی «فیلم فرانسه» است که این نشریه اولین مجله اینترنتی تخصصی سمعی بصری فرانسه در حوزه اطلاعات دیجیتال و اخبار تخصصی و عمومی حوزه سینما در فرانسه به شمار می‌آید. در مجموع حضور چنین افرادی در جشنواره به عنوان داور، به کارگردانان آثار منتخب، فرصت توزیع در بازار فیلم و نمایش آن در سینمای فرانسه را فراهم می‌کند.

مدیر امور هنری، فرهنگی و روابط بین الملل با ایران جشنواره سینمای ایران در شانتیئی اظهار کرد: علاوه بر حضور این افراد معتبر بین المللی، در جشنواره سینمای ایران در شانتیئی شاهد حضور افراد برجسته کشورمان مثل پژمان معمارزاده هنرمند ایرانی- فرانسوی به عنوان رییس ایرانی این جشنواره هم هستیم. ضمن اینکه در برگزاری این جشنواره نهاد‌های معتبر سینمایی، سمعی و بصری از فرانسه و دانشگاه سوربن و کمپانی‌های فیلمسازی ایرانی، چون اول فیلم میلاد، فراسوی اوج انتظار، تندیس نقره ای، فانوس دریا و هفت هنر ماندگار با ما مشارکت کردند.

یعقوبی درباره جوایز و اهدای آنان به برگزیدگان جشنواره توضیح داد: همانطور که در فراخوان و بیانیه مطبوعاتی آن آمده در این جشنواره سه جایزه و تقدیر خواهیم داشت که جایزه رسمی و اصلی توسط هیات داوران به فیلم منتخب اعطا و در کنار آن از فیلم برتر به انتخاب تماشاگران و نیز فیلم منتخب توسط دانشجویان رشته سینمای دانشگاه سوربن تقدیر خواهد شد. فیلم برتر جشنواره، جایزه نقدی دو هزار یورویی را دریافت می‌کند که این جایزه در راستای ترغیب سینماگران به خصوص کاگردانان جوان ایرانی برای شرکت در جشنواره است. تقدیر از فیلم برتر هم همراه با اهدای یک اثر هنری از اتین ژاکوبی مجسمه ساز معروف شانتیئی نیز همراه خواهد بود.

مدیر امور هنری، فرهنگی و روابط بین الملل با ایران جشنواره سینمای ایران در شانتیئی گفت: نکته مهمی دیگری باید از آن یاد کنم این است که یکی از سیاست‌های اصلی مسئولین و دست اندرکاران جشنواره علاوه بر به نمایش تصویر نوین از ایران و معرفی نسل جدید سینماگران ایرانی، استقبال از حضور بانوان کارگردان ایرانی در جشنواره است که خوشبختانه، در سال‌های اخیر این حضور در ایران و جشنواره معتبر داخلی و خارجی رشد فزاینده‌ای داشته و امیدواریم روز بروز هم بهتر شود.

یعقوبی در پایان اشاره کرد: علاوه بر بخش رقابتی جشنواره، یک بخش غیررقابتی برای فیلم‌های کوتاه هم در نظر گرفته شده است که ریاست این بخش به عهده حسن نمازی از سینماگران کشورمان است. امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده بخش فیلم کوتاه و فیلم‌های مستند هم به بخش رقابتی جشنواره اضافه کنیم. نکته آخر هم این که در طول برگزاری جشنواره هم برنامه‌ها و نشست‌های جانبی برای معرفی فرهنگ و هنر ایرانی و نیز سینمای کشور مان تدارک دیده شده که جزئیات برگزاری آن‌ها در آینده اطلاع رسانی می‌شود.

فراخوان جشنواره سینمای ایران در شانتیئی چندی پیش منتشر شد و علاقمندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس chantilly-iff.com علاوه بر کسب اطلاعات بیشتر به صورت آنلاین و یا از طریق ایمیل اقدام به ثبت نام و شرکت نمایند.

جشنواره سینمای ایران در شانتیئی به ابتکار مرکز «ایران و فرانسه» و با همکاری شهرداری شانتیئی و مجموعه کاخ تاریخی شانتیئی و چندین نهاد دیگر فرانسوی از ۱۳ الی ۱۶ آبان ماه سال ۱۴۰۰ در کشور فرانسه برگزار خواهد شد.

این جشنواره دومین تجربه این مرکز در برگزاری فستیوالی مستقل و مختص سینمای ایران در فرانسه است. آذر ماه سال گذشته هم جشنواره فیلم‌های ایرانی در ویتره برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره سینمای ایران سینمای ایران سینما و تئاتر جشنواره سینمای ایران در شانتیئی هیات داوران فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس