Web Analytics Made Easy - Statcounter

قادر آشنا، مدیر مرکز هنر‌های نمایشی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ضرورت برگزاری هجدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران گفت: نمایش عروسکی در کشور ما مخاطب خاص خودش را دارد و هنرمندان توانایی در این عرصه فعالیت می‌کنند. با توجه به اصرار هنرمندان برای کار در این عرصه بنابراین جشنواره تئاتر عروسکی مانند سایر جشنواره‌ها باید دیده شود و کارش را به سامان برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: زمان این جشنواره به دلیل اینکه با پیک کرونا مواجه شد، تغییر کرد. ترجیح دادیم، اسفند ماه و در فضای کاملا مجازی این جشنواره را به سرانجام برسانیم که خوشبختانه این اتفاق هم افتاد. همچنین اعضای شورای سیاست گذاری جشنواره از اردیبهشت امسال به این جمع بندی رسیده بودند که با توجه به شرایط عروسک گردان‌ها و مخاطبان که کودک و نوجوان هستند، در بستر مجازی این رویداد اتفاق بیفتد. بنابراین ضرورت نگه داشتن هنر تئاتر و گونه‌های دیگرش جز الزامات و رسالت فرهنگی ما است.

بیشتر بخوانید

راهکار آقای کارگردان برای درآمد زایی در تئاتر فضای اطراف تئاتر شهر، مناسب اهالی هنر نیست

آشنا، در ادامه گفت: ما در فکر تمهیداتی برای گونه نمایش عروسکی بودیم و تا خرید ساختمان و امکانات آن هم پیش رفتیم، اما این مهم محقق نشد؛ در حال حاضر به دنبال این هستیم که در طول سال اجرای عمومی را رونق ببخشیم و سالن اختصاصی برای این موضوع در نظر بگیریم. امیدواریم تا فروردین به جمع بندی نهایی برسیم. به این ترتیب می‌توانیم در بخش دولتی و یا خصوصی اجرای عمومی و ویژه در طول سال داشته باشیم.

وی درباره ظرفیت‌های موجود تئاتر بیان کرد: در حال حاضر ۵۷ اثر داریم که در حال نهایی شدن هستند که ۵۰ درصد این آثار متعلق به شهرستان هاست؛ بنابراین باید هم در استان‌ها و هم در تهران از گونه‌های مختلف نمایشی حمایت کنیم و متخصصین این عرصه هم به کمک ما بیایند. اگر امکان ساخت سالن جدید نیست، نباید ناامید شویم و باید از ظرفیت سالن‌های موجود استفاده کنیم.

مدیر مرکز هنر‌های نمایشی در خصوص پرداختی‌ بدهی‌ها این مرکز اظهار کرد: ما متعد به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بودیم که تا الان تمامی آن پرداخت شد. تمامی پرداختی‌ها طبق دستورالعمل انجام گرفته است و خوشبختانه تا این لحظه هیچ مطالبه ادا نشده‌ای نداریم.

وی همچنین اضافه کرد: پخش تئاتر در فضای مجازی برای ما بسیار هزینه بر است؛ چون باید حرفه‌ای ضبط کنیم و کار حرفه‌ای کردن هزینه بیشتری دارد، اما با حمایتی که سید عبااس صالحی وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی انجام داد مشکلی در این زمینه  نداشتیم.

آشنا در پایان گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۰ و حداقل از نیمه دوم سال با توجه به واکسینه شدن مردم شاهد رونق تئاتر باشیم؛ چراکه عطش فراوانی هنرمندان برای کار کردن دارند. آن‌ها امسال، سال سختی را گذراندند و حتی با مجاهدت نیز کار کردند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی تئاتر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • نکونام: انگیزه فراوانی برای بازی با تراکتور داریم/ با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • جواد نکونام: با مالک جدید باشگاه به آینده امیدواریم
  • جواد نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت