Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای پاسخ به این سؤال، دو محقق - Mirco Musolesi (دانشگاه بولونیا، ایتالیا) و بنیامین بارون (کالج دانشگاه لندن، انگلستان) یک مطالعه میدانی با استفاده از یک برنامه خاص (TrackingAdvisor) برای این تحقیق انجام دادند.

از طریق اپلیکیشن به‌کاررفته در این پژوهش، محققان قادر به دستیابی به انواع اطلاعات شخصی، برنامه‌ها و تنظیمات حریم خصوصی کاربران شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

۲ دختر جوان، قربانی انتقام‌گیری اینترنتی عاشقان شکست‌خورده

موسولسی توضیح می‌دهد: "کاربران عمدتاً از پیامد‌های حریم خصوصی برخی از مجوز‌هایی که به برنامه‌ها و خدمات اعطا می‌کنند، بی‌اطلاع هستند، به‌ویژه در مورد اطلاعات ردیابی مکان ".

"به لطف تکنیک‌های یادگیری ماشین، جمع آوری این اطلاعات حساس مانند محل زندگی کاربران، عادات، علایق، اطلاعات جمعیتی و اطلاعات مربوط به شخصیت کاربران را فراهم شده است ".

نقض حریم خصوصی کاربران

این اولین مطالعه گسترده‌ای است که دامنه اطلاعات شخصی را که می‌توان از داده‌های ردیابی مکان استنباط کرد، موردتوجه قرار داده است. این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که چگونه جمع‌آوری چنین اطلاعاتی می‌تواند نقض حریم خصوصی کاربران را در پی داشته باشد. به همین منظور، محققان یک برنامه تلفن همراه (TrackingAdvisor) ایجاد کردند که به‌طور مستمر موقعیت مکانی کاربر را جمع‌آوری می‌کند.

از طریق داده‌های موقعیت مکانی، این برنامه می‌تواند اطلاعات شخصی را استخراج کند و از کاربران می‌خواهد که در مورد صحت این اطلاعات بازخورد ارائه دهند و همچنین ازلحاظ حساسیت به حریم خصوصی، ارتباط آن‌ها را ارزیابی کنند.

۶۹ کاربر در این مطالعه شرکت کردند و حداقل دو هفته از TrackAdvisor استفاده کردند. TrackAdvisor بیش از ۲۰۰۰۰۰ مکان را ردیابی کرد، تقریباً ۲۵۰۰ مکان را شناسایی و تقریباً ۵۰۰۰ اطلاعات شخصی مربوط به جمعیت و شخصیت را جمع‌آوری کرد. در میان داده‌های جمع‌آوری‌شده، کاربران دریافتند که حساس‌ترین اطلاعات مربوط به بهداشت، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، قومیت و مذهب بوده است.

موسولسی ادامه می‌دهد: "ما فکر می‌کنیم نشان دادن میزان و کیفیت اطلاعاتی که برنامه‌ها می‌توانند از طریق ردیابی موقعیت مکانی جمع‌آوری کنند، به کاربران وابسته است. برای ما به همان اندازه هم است که درک کنیم آیا کاربران فکر می‌کنند اشتراک‌گذاری اطلاعات با مدیران برنامه‌ها یا شرکت‌های بازاریابی قابل‌قبول است یا آن را نقض حریم خصوصی آن‌ها می‌دانند ".

طراحی سیستم‌های تبلیغاتی هدفمند برای محافظت از حریم خصوصی کاربران

به گفته محققان، تجزیه‌وتحلیل‌هایی ازاین‌دست راه را برای طراحی سیستم‌های تبلیغاتی هدفمند هموار می‌کند که به کاربران کمک می‌کند از حریم خصوصی خود محافظت کنند، به‌ویژه با مورد هدف قرار دادن داده‌هایی که حساس‌تر می‌دانند.

موسولسی تأیید می‌کند: "با تشکر از چنین سیستم‌هایی، کاربران علاقه‌مند به‌عنوان‌مثال در محافظت از اطلاعات مربوط به‌سلامتی خود می‌توانند در هرزمانی که به کلینیک بهداشتی یا بیمارستان مراجعه می‌کنند، گواهی دریافت کنند ".

"اما موارد بیشتری وجود دارد. این امر همچنین می‌تواند به توسعه سیستم‌هایی منجر شود که به لطف تنظیمات حریم خصوصی که قبلاً تعریف‌شده‌اند، می‌توانند به‌طور خودکار از جمع‌آوری اطلاعات حساس از اشخاص ثالث جلوگیری کنند.

منبع: پلیس فتا 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا هک کردن هک اطلاعات حریم خصوصی کاربران اطلاعات شخصی برنامه ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه‌های خودتان را به مناسبت روز معلم با ما به اشتراک بگذارید

دوازدهم اردیبهشت ماه مصادف با شهادت استاد علامه شهید مرتضی مطهری است، این شهید بزرگوار در شامگاه روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۵۸ هدف گلوله یکی از افراد گروه فرقان قرار گرفت و به مقام شهادت نائل شدند.

شهید مرتضی مطهری یک معلم برجسته و یک انسان بزرگی بود به همین جهت و بزرگداشت مقام معلم روز دوازدهم اردیبهشت را در تقویم کشورمان روز معلم نامگذاری کردند. همه ساله در این روز در مدارس سراسر کشورمان ویژه برنامه‌های گوناگونی برگزار می‌شود.

به همین مناسبت باشگاه خبرنگاران جوان از شما دعوت می‌کند تا از ویژه برنامه‌های خودتان در شهر‌ها و روستا‌ها فیلم و عکس (بدون لوگو) برای ما ارسال کنید.

شماره تلفن ۰۹۳۰۳۰۰۱۹۴۷ را در گوشی همراه خود ذخیره و از طریق نرم افزار بله، ایتا، تلگرام، واتساپ و روبیکا تصاویر و فیلم‌های خود را برای ما ارسال کنید.

عکس‌ها و ویدئو‌های مربوط به رویداد‌های خبری و اتفاقات جالب پیرامون خود را برای انتشار در سایت و شبکه‌های اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان از طریق شناسه Shahrvandyjc@ (شماره ۰۹۳۰۳۰۰۱۹۴۷) یا از طریق صفحه صدای مردم برای ما ارسال کنید.

نکته مهم: هنگام عکاسی یا فیلم‌برداری، تلفن همراه خود را به صورت افقی بگیرید.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ویژه برنامه‌های خودتان را به مناسبت روز معلم با ما به اشتراک بگذارید
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی