Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@11:29:54 GMT

ضریب مکانیزاسیون کشاورزی به ۱.۷۹ اسب بخار افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۸۲۵۷

ضریب مکانیزاسیون کشاورزی به ۱.۷۹ اسب بخار افزایش یافت

اکبر کرامتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان در حال حاضر ۱.۷۴ اسب بخار بر هکتار است، افزود: بر این اساس، ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در سال جاری به ۱.۷۹ اسب بخار بر هکتار می‌رسد که بیش از تحقق برنامه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۲۵ درصد تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی در استان در حدود ۱,۲۹۵ میلیارد ریال از ابتدای سال جاری تاکنون جذب شده است، افزود: کل تسهیلات اختصاصی به استان برای بخش مکانیزاسیون یکهزار و ۳۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که امسال صد درصد متقاضیان واجد شرایط به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرامتی با بیان اینکه استفاده از ماشین‌آلات و ادوات مختلف کشاورزی یکی از راهکارهایی است که می‌توان بهره وری و عملکرد در واحد سطح را ارتقا دهد، بیان کرد: با تسهیلات اعطایی، متقاضیان اقدام به خرید ۷۰۰ دستگاه تراکتور، ۱۷ دستگاه کمباین، ۸۷۷ دستگاه ادوات و دنباله بند کشاورزی و ۱۰ دستگاه تجهیزات دام، طیور و آبزیان کرده اند.

وی با بیان اینکه ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان در حال حاضر ۱.۷۴ اسب بخار بر هکتار است، ادامه داد: بر این اساس، ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در سال جاری به ۱.۷۹ اسب بخار بر هکتار می‌رسد که بیش از تحقق برنامه خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تاکید کرد: آذربایجان غربی با دارا بودن بیش از ۴۷ هزار دستگاه تراکتور، جزو استان‌های شاخص در کشور بوده و از بابت نیروی محرکه در سطح کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد.

وی با اشاره به مشکلات موجود و موانع جذب تسهیلات خط اعتباری ادامه داد: نوسانات شدید قیمتی و مشکلات به وجود آمده مابین متقاضیان و شرکت‌های تولیدی تأمین کننده ماشین‌ها و ادوات کشاورزی، طولانی بودن پروسه اعطای تسهیلات بانکی و بالا بودن قیمت ماشین‌ها و ادوات کشاورزی در طی سال‌های اخیر با توجه به شرایط اقتصادی حاکم، طولانی بودن نوبت تحویل برخی از ماشین آلات کشاورزی با درصد بهره پایین‌تر، سهمیه بندی تراکتورهای تولیدی شرکت تراکتور سازی ایران، میزان جذب تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی را تحت تأثیر قرار داده است.

کد خبر 5160222

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی مکانیزاسیون کشاورزی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه بوشهر گرگان شیراز زلزله مشهد اردبیل عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران شهید مکانیزاسیون کشاورزی اسب بخار بر هکتار ضریب مکانیزاسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با هر باران سیل آسایی کشاورزی متحمل زیان می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی معتمدی پور عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل بارش‌های سیل آسای اخیر بخش کشاورزی این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت دید و واقعیت امر با هر باران سیل آسایی کشاورزان متحمل ضرر و زیان می‌شوند که مدیریت بحران باید تدبیری کند که خسارت به حداقل برسد.

وی عنوان کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان افزود: اهم مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی به این بخش وارد کرد.

علی محمد روستا با اشاره به خسارت به طرح‌های بخش شیلات افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه ها مشهود است.

وی با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده است که تاکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

روستا با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار گفت: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرقته اتخاذ نشد.

روستا تاکید کرد بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: 150 میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 90 درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

علی رضا نیکروز با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی ادامه داد: بیش از 200 سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که دستگاه‌ها ماشین آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد