Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس به دانش فنی طراحی و ساخت ابزاری برای کارگذاری لنز داخل چشم در جراحی‌های آب مروارید دست یافتند که با این موفقیت نام ایران در میان ۶ کشور صاحب این فناوری قرار گرفت.

به گزارش ایسنا مهدی هادیان‌پور، رییس هیات مدیره یکی از شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت مستقر در پارک فناوری پردیس در مراسم معرفی دستاوردهای شرکت‌های مستقر در این پارک که به صورت مجازی برگزار شد، با بیان اینکه این شرکت در مدت یک دهه در امر تحقیق، توسعه و تولید تجهیزات چشم پزشکی مشغول به فعالیت است، گفت: ما با تولید چندین محصول در حوزه چشم پزشکی توانستیم بخشی از نیازهای جامعه چشم پزشکی کشور را مرتفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از این محصولات این شرکت را " اینجکتور کارتریج" عنوان کرد که به منظور کارگذاری لنز داخل چشم در جراحی‌های آب مروارید از آن استفاده می‌شود و یادآور شد: این محصول جزو ۳۵ کالای اولویت دار ردیف یک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که ما توانستیم بعد از ۵ سال تحقیق و توسعه و بررسی ۳۰۰ فرمولاسیون در این زمینه به ساخت این محصول دست یابیم.

هادیان‌پور اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۵۰۰ هزار جراحی آب مروارید در ایران انجام می‌شود که بیش از ۸۰ درصد مواد مصرفی در این نوع جراحی‌ها وارداتی است و از کشورهای دیگر تامین می‌شود، در حالی که ما به دانش فنی ساخت " اینجکتور کارتریج" دست یافتیم.

وی با تاکید بر اینکه این شرکت دانش بنیان جزو ۶ شرکت دنیا است که به این دانش فنی رسیده است، اظهار کرد: ما موفق به تولید محصولی شدیم که مصرف سرانه آن ۴۰ میلیون برآورد شده است.

محقق این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این فناوری در سال ۱۳۹۸ به فرمولاسیون و فناوری کوتینک کارگذاری لنز داخل چشم دست یافتیم، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۳ تا سال جاری ضمن افزایش کیفیت این محصول، توانستیم به کیفیت معادل اروپایی و امریکایی برسانیم و ضمن آنکه محصولات متنوعی از آن را عرضه کنیم.

هادیان پور فرموله کردن محصولی برای جراحی چشم پزشکی را از دیگر دستاوردهای این شرکت نام برد و گفت: در جراحی‌های شبکیه چشم در بیماری "سوراخ شدن ماکولا" نیاز داریم تا لایه‌ای از شبکیه به نام ILM رنگی کنیم تا بتوانیم این لایه را در حین جراحی آزاد شود.

رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: برای این کار محلولی را نیاز داریم که این لایه را رنگی کند ضمن آنکه به سلول‌های چشم آسیبی وارد نکنه و همچنین بعد از پایان جراحی به راحتی از چشم خارج شود و ما جز ۵ شرکت دنیا هستیم که موفق به تولید این محصول شدیم.

به گفته وی قیمت نیم میلی‌لیتر نمونه وارداتی این محلول ۴۳۰ هزار تومان است، ولی نمونه داخلی با همان کیفیت با قیمت ۲۳۰ هزار تومان عرضه می‌شد.

هادیان‌پور خاطر نشان کرد: اخیرا نیز با همکاری بیمارستان فارابی اقدام به طراحی و ساخت دفرکتوری برای نگهداشتن عدسی چشم کردیم. این ابزار برای بیماران مبتلا به آب مروارید استفاده می‌شود که دارای عدسی شلی هستند و در حین جراحی احتمال دارد که عدسی چشم پاره شود و به داخل چشم بیفتند. این عارضه خطرناکی است و با کمک چنین ابزاری می‌توان عدسی چشم را حین جراحی نگه داشت تا متخصصان چشم پزشک بتوانند جراحی ایمن داشته باشند.

وی با اشاره به تولید گاز سولفور هگزا فلوراید (SF۶) در این شرکت، تاکید کرد: این گاز به منظور تامپوناد لایه‌های شبکیه چشم در جراحی‌های ویترکتومی به کار برده می‌شود. این محصول کیفیتی معادل نمونه‌های اروپایی و با قیمت یک پنجم نمونه وارداتی است.

به گفته این محقق این محصول حدود ۹۰ درصد نیاز داخل را می‌تواند برآورده کند و با کیفیت بسیار بالا جامعه چشم پزشکی را از واردات این گاز بی نیاز می‌کند.

هادیان پور تولید محلول دیگری در حوزه چشم پزشکی را از دیگر محصولات این شرکت نام برد که در جراحی‌های ویترکتومی برای ایجاد فشار در لایه‌های شبکیه پاره شده در حین جراحی به کار برده می‌شود تا جراح بتواند لایه‌های شبکیه را به هم بچسباند و بعد از چشم خارج شود.  

هادیان پور با بیان اینکه در حال حاضر با دو نوع تحریم "خارجی" و "داخلی" دست به گیریبان هستیم، یادآور شد: بعد از زمانی که محصولی را تولید کردیم و مجوز دریافت کردیم اگر بخواهیم محصول دیگری از محصول اول تولید ‌کنیم، باید دوسال برای اخذ مجوزها پیگیری کنیم ضمن آنکه حق فروش محصول داده نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب مرواريد دانش بنیان آب مروارید چشم پزشکی حین جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی