Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@15:16:12 GMT

۶۰ درصد ظرفیت صنعت کشور غیرفعال است

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۹۵۱۵

۶۰ درصد ظرفیت صنعت کشور غیرفعال است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله عبدالملکی بعد از ظهر امروز در نشست تخصصی که در راستای توسعه اشتغال محرومین در استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: جهش تولید در فروردین ماه سال جاری توسط مقام معظم رهبری در حالی مطرح شد که اعتراضات زیادی مبنی بر اینکه که تاکنون شعار رونق تولید در سال گذشته عملی نشده وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جهش تولید را به عنوان مسئله‌ای ساده که تحقق آن نیازمند انقلاب اقتصادی در ایران است عنوان کرد و افزود: هم اکنون ۶۰ درصد ظرفیت صنعت ایران با وجود سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته، مواد اولیه، نیروی انسانی و تجهیزات غیرفعال است و اگر این ظرفیت فعال شود طی یک سال ۲۰ درصد رشد اقتصادی خواهیم داشت.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) به سایر ظرفیت‌های اقتصادی کشور اشاره و تصریح کرد: با استفاده از پنج درصد ظرفیت ۱۵ کشور همسایه با جمعیتی معادل ۶۲۰ میلیون نفر که وارداتی بیش از یک هزار میلیارد دلار از کشورهای دیگر دارند می‌توان یک هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور فراهم آورد که سبب افزایش تولید ملی خواهد شد.

فعالیت پالایشگاه‌های کشور سبب ایجاد ارزش افزوده می‌شود

وی ادامه داد: اگر پالایشگاه‌های کشور نفت خام را فرآوری کرده و با ارزش افزوده بیشتری بفروشند جهش تولید اتفاق خواهد افتاد و این ظرفیتی جدا از سایر بخش‌های اقتصادی کشور همچ ن معادن، شرکت‌های دانش بنیان و صنایع دستی است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به زندگی محمد تقی فراهانی ملقب به امیر کبیر بیان کرد: انتصاب امیرکبیر به عنوان نخست وزیر ایران در یک صد و ۷۰ سال پیش با وجود مشکلات کشور از جمله حقوق‌های نجومی پادشاه، استانداران و وابستگان بود، در آن زمان بودجه‌های تصویب شده و دخل و خرج کشور مشخص نبوده و فساد و رشوه مملکت را فرا گرفته بود.

عبدالملکی با اشاره به اقدامات امیرکبیر همچون کاهش حقوق پادشاه و اطرافیان، مبارزه با فساد اقتصادی، درخواست همکاری مردم برای معرفی مفسدین، ساماندهی اوضاع گمرکات و اصلاح بودجه، جبران کسری بودجه و کاهش و میزان بدهی‌های خارجی خاطرنشان کرد: کسانی که تا آن زمان حقوق‌های نجومی دریافت می‌کردند به خارجی‌ها پناه بردند تا آن‌ها با دخالت خود مانع از اصلاح ساختاری کشور شوند، این اقدام با ایستادگی امیرکبیر مواجه و مانع از دخالت آن‌ها در امورات مملکت شد.

وی به قتل امیرکبیر توسط نظام فاسد و پایان یافتن دوران سه سال و سه ماهه نخست وزیری فراهانی اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۳۲ آمریکایی‌ها به طور کامل در ایران مستقر شده و به استعمار پرداختند، زیرا که الگوی استعمار برخلاف شعار آن‌ها است که می‌گویند برای آبادانی به این کشور آمده‌ایم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به ماهیت اصلی استعمارگران در از بین بردن صنعت کشور مستعمره همچون اقدام انگلیسی‌ها در از بین بردن صنعت نساجی هندوستان گفت: با انقلاب اسلامی ایران، آمریکایی‌ها از کشور اخراج شدند اما تفکرات آن‌ها همچون نظام بانکی ضد تولید و خام فروشی پابرجا است، یکی از افتخارات وزرای نفت ایران افزایش فروش نفت خام است در حالی که همین نفت خام در کشورهای صنعتی تبدیل به ارزش افزوده می‌شود.

عبدالملکی با اشاره به ظرفیت‌های فضای مجازی برای جهش تولید بیان کرد: هم اکنون ۵۰ میلیون ایرانی عضو شبکه خارجی اینستاگرام هستند و آمریکایی‌ها با استفاده از این پلتفرم‌ها فضای سیاسی و اقتصادی کشور را مدیریت می‌کنند، این موضوع نیازمند سرمایه‌گذاری و راه اندازی یک شبکه ایرانی است.

در تفکر انقلابی فیلترینگ جایی ندارد

وی با اشاره به اعتقاد برخی افراد مبنی بر عدم توانایی شبکه‌های مجازی داخلی و لزوم حمایت از آن‌ها برای حصول نتیجه مطلوب، افزود: در تفکر انقلابی فیلترینگ جایی ندارد، بلکه به جای آن باید از صفحات مفید داخلی حمایت کرده و محتوای مناسبی برای آن تولید شود، از کسانی که دنبال کننده‌های زیادی دارند اما صفحات آن‌ها برای اقتصاد کشور مفید نیست باید مالیات اخذ شود و در صورتیکه به تبلیغ کالاهای ایرانی مورد تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت با زبان‌های مختلف بپردازند باید معافیت‌های مالیاتی به آن‌ها تعلق گیرد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: با کمک بسیج سازندگی تا پایان سال ۱۴۰۴ اشتغالزایی محرومین در کرمانشاه را به سرانجام خواهیم رساند و ۱۰ درصد از جمعیت کارآفرینان کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در کرمانشاه حضور داشته و طی سال جاری یک هزار شغل در این استان ایجاد کرده‌اند.

کد خبر 5160307

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری کرمانشاه کمیته امداد امام خمینی حجت الله عبدالملکی اشتغال زایی اقتصاد جهش تولید فضای مجازی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا بوشهر گرگان شیراز مشهد زلزله اردبیل عکس استانها شهید لیگ برتر فوتبال ایران معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم