Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، سید مالک حسینی با بیان اینکه  ۲۰ درصد زنان و ۴۰ درصد مردان مراجعه‌کننده به گرمخانه‌ها معتاد نیستند، افزود: «بر اساس اطلاعات موجود، تنها ۶۰ تا ۸۰ درصد زنان و مردان مراجعه‌کننده به گرمخانه‌های شهرداری تهران اعتیاد دارند و مابقی تنها به علت بی‌سرپناهی به گرمخانه‌ها مراجعه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پایش سلامتی هم در گرمخانه‌ها صورت نمی‌گیرد و اطلاعات فقط بر اساس خوداظهاری‌هاست.»

او ادامه داد: «امسال با یک برنامه‌ریزی مناسب، کرونای فراگیر نداشتیم. بعد از شیوع کرونا در گرمخانه‌ها ماسک توزیع شد و روزانه ۳ مرتبه سطوح ضدعفونی می‌شود.»

حسینی تعداد گرمخانه‌های تهران را ۲۰ باب عنوان کرد و گفت: «از این میزان ۴ باب برای زنان و ۱۶ باب برای مردان است. طی ۲ سال گذشته به هیچ عنوان با مشکل کمبود فضا مواجه نبودیم و ۲۰ درصد ظرفیت خالی نیز داشتیم.»

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره برنامه پایش بیماری در گرمخانه‌ها گفت: «امکان پایش در گرمخانه‌ها وجود ندارد؛ پرونده‌های مددکاری بر اساس خوداظهاری آن‌ها تنظیم می‌شود. اگر موردی مشاهده شود و یا در اظهارات مشخص شود بیماری خاصی وجود دارد، از اورژانس کمک می‌خواهیم و یا به پزشکان گرمخانه که به صورت دوره‌ای با مراکز کار می‌کنند ارجاع می‌دهیم.»

او از اجرای طرح پایش سلامت زنان در مرکز شوش خبر داد و گفت: «این ساختمان مشترکا کاربری مددسرا و مرکز جامع کاهش آسیب زنان را دارد و بعضا در این مرکز پایش سلامت انجام می‌شود. اما مساله این است که امکان اجرای مستمر این پایش وجود ندارد. طوری که مراجعان حضور مداوم در گرمخانه‌ها ندارند.»

حسینی خاطرنشان کرد: «در اداره گرمخانه‌ها شعار این است که کسی در تهران از بی سر پناهی در معرض خطر جانی قرار نگیرد چه از حیث سرما و چه از حیث تغذیه و مسائلی از این دست. یعنی در واقع بی‌کس بودن و بدون پشتوانه بودن را در تهران احساس نکند. در حال حاضر نیز هر کس داوطلب حضور در گرمخانه‌ها باشد بدون محدودیت می‌تواند در آنجا بماند؛   گرمخانه‌ها شبانه‌روزی شده و سه وعده خدمات تغذیه‌ای و پوشاک ارائه می‌شود.»

کد خبر 588363 برچسب‌ها گرمخانه شهرداری بهداشت محیط مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: گرمخانه شهرداری بهداشت محیط مدیریت شهری گرمخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۹۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد جدید زندانیان در فرانسه

بر اساس آمار وزارت دادگستری فرانسه، ازدحام بیش از حد زندان‌ها در فرانسه همچنان به رکوردشکنی خود ادامه می‌دهد و تا اول آوریل ۲۰۲۴، ۴۳۷۰ زندانی بیشتر از سال قبل است.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزارت دادگستری فرانسه، تعداد زندانیان در فرانسه در اول آوریل به رکورد جدیدی رسید و به ۷۷۴۵۰ نفر رسید؛ بدین معنی که ۴۳۷۰ نفر بیشتر از سال قبل زندانی شدند.

به نقل از فیگارو، طبق آمار اداره زندان، با افزایش بسیار شدید افرادی که به دلیل کمبود جا مجبور به خوابیدن بر روی تشک روی زمین شده‌اند، بالاترین تعداد زندانیان ثبت شد.

در یک سال جمعیت زندانیان در فرانسه ۶ درصد افزایش یافت. از اول آوریل، زندان‌های فرانسه تنها ۶۱۵۷۰ مکان عملیاتی داشتند. تراکم کلی زندان‌ها ۱۲۵.۸ درصد است، اما در مراکز بازداشت که در آن بازداشت‌شدگان در انتظار محاکمه هستند و بنابراین بی‌گناه فرض می‌شوند و کسانی که به مجازات‌های کوتاه محکوم می‌شوند، این عدد به ۱۵۰.۴ درصد می‌رسد.

در مواجهه با این شلوغی مزمن زندان، شورای اروپا نگرانی عمیق خود را در اواسط ماه مارس ابراز کرد. مقامات فرانسه برای رفع این شلوغی زندان اقداماتی را انجام داده‌اند؛ ممنوعیت حبس کمتر از یک ماه و حبس خانگی تحت نظارت الکترونیکی.

شورای اروپا از مقامات فرانسوی دعوت کرد تا به‌طورجدی و سریع ایده معرفی مکانیسمی الزام‌آور مقررات ملی زندان را بررسی کنند. دولت فرانسه همچنان روی ساخت ۱۵۰۰۰ سلول نگهداری جدید تا سال ۲۰۲۷ حساب بازکرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این شهر بیشترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل