Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رامین امیرمداح شامگاه سه شنبه در نشست شورای سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری کرمان با حضور شهردار کرمان، زحمات کارکنان مدیریت آرمستان‌ها را قابل تقدیر دانست.

وی با اشاره به شرایط همه‌گیری کرونا، ادامه داد: این افراد بیش از همه در معرض خطر هستند؛ بنابراین، تأمین ایمنی جان این افراد تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روح‌الله خواجویی، مدیرعامل سازمان مدیریت آرمستان‌های شهرداری کرمان نیز در این نشست، ضمن قدردانی از حمایت‌های شهردار و اعضای شورا در دوران سخت کرونا، قرار گرفتن پرسنل این سازمان در اولویت واکسیناسیون را خواستار شد.

این نشست با هدف تشریح عملکرد و اقدامات سازمان در سال ۹۹ و همچنین بررسی و مقایسه بودجه سال‌جاری و پیش‌بینی بودجه سازمان در سال۱۴۰۰ برگزار شد، سیدمهران عالم‌زاده شهردار کرمان، ضمن قدردانی از پرسنل سازمان آرمستان‌ها، از ساماندهی و راه‌اندازی آرامستان جدید تاپایان سال‌جاری خبر داد.

زمینه مشارکت‌معلولان در برنامه‌های شهرداری کرمان فراهم می‌شود

معاون شهردار کرمان و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیز شرایط مشارکت‌پذیری معلولان را در برنامه‌های فرهنگی و ورزشی شهرداری فراهم خواهیم کرد.

محمد جهانشاهی در حاشیه آیین قدردانی از ورزشکاران دارای معلولیت، یکی از رویکردهای اصلی مدیریت شهری

در این دوره را توازن و عدالت‌محوری اعلام کرد و گفت: در این چارچوب در تلاش هستیم تا همه اقشار جامعه را در برنامه‌های ورزشی و فرهنگی مورد توجه قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه برای جامعه معلولان به‌عنوان جامعه هدف در سال ۹۹ برنامه‌هایی در نظر داشتیم که به‌دلیل شرایط همه‌گیری کرونا، برگزاری تعدادی از آن‌ها میسر نشد، گفت: یکی از اهداف‌مان توجه به ظرفیت‌های افراد دارای معلولیت و همچنین بسترسازی برای افزایش توانمندی و نقش‌آفرینی آن‌ها در شهر بوده است.

جهانشاهی با بیان اینکه در تلاش هستیم زیرساخت‌ها را برای این گروه فراهم کنیم، از راه‌اندازی کارگاه آموزش قالی‌بافی ویژۀ نابینایان در فرهنگ‌سرای کوثر و اولین فرهنگ‌سرای افراد دارای معلولیت خبر داد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، در حال آماده‌سازی فرهنگ‌سرای افراد دارای معلولیت و همچنین راه‌اندازی خانه ورزش افراد دارای معلولیت در فرهنگ‌سرای ورزش شهرداری هستیم.

معاون شهردار کرمان علاوه بر فراهم آوردن امکانات و زیرساخت‌های لازم، به تدارک برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی و ورزشی برای معلولان اشاره کرد و گفت: این برنامه یا با مشارکت مؤسسه‌ها و یا به‌صورت مستقیم توسط شهرداری برگزار می‌شود.

وی افزود: در این راستا با همکاری یکی از مؤسسه‌های ورزشی، برنامه‌ای را تدارک دیدیم که افراد دارای معلولیت بتوانند توانمندی‌های ورزشی خود را به نمایش بگذارند که در این برنامه ۳۰ نفر از افراد دارای معلولیت شرکت کردند.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همچنین از برگزاری اولین دوره المپیاد ورزش شهروندی محله‌های شهر کرمان (جام شهر) خبر داد و افزود: بخشی از این برنامه به افراد دارای معلولیت اختصاص دارد؛ ضمن اینکه در این المپیاد خانم‌ها و آقایان می‌توانند شرکت کنند.

جهانشاهی افزود: قصد داریم با فراهم آوردن مشارکت افراد دارای معلولیت در برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، شرایط همراهی و مشارکت بیشتر این عزیزان را در شهر فراهم کنیم.

مدیرعامل مؤسسه فرشتگان نیز در این نشست گفت: به مناسبت ۱۱ آذرماه، روز جهانی معلولان، به‌صورت آنلاین مسابقات ورزشی برگزار کردیم و از افراد دارای معلولیت خواستیم تا یکی از توانمندی‌های ورزشی خود را به نمایش بگذارند.

علی ایلاقی، هدف از برگزاری این مسابقه را آوردن این افراد به جامعه و افزایش اعتماد به نفس در آن‌ها دانست و افزود: در این مسابقه ۳۰ نفر از معلولان اوتیسم، سندروم دان و کم‌توان ذهنی شرکت کردند که از تمام افراد شرکت‌کننده، توسط شهرداری کرمان، با اهدای لوح تقدیر و مدال یادبود، قدردانی شد.

پل سربازان گمنام امام زمان(عج) کرمان به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرمان، تعویق زمان افتتاح پل سربازان گمنام امام زمان(عج)، از افتتاح و بهره‌برداری از این تقاطع غیرهم‌سطح در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

 سلمان متحدین شامگاه سه‌شنبه در جمع رسانه‌ها با بیان اینکه به‌علت بارندگی‌های اخیر، بهره‌برداری از این پل به تعویق افتاد، افزود: براساس برنامه‌ریزی‌ها، قرار بود تقاطع غیرهم‌سطح سربازان گمنام امام زمان(عج)، در هفته سی‌وششم پویش افتتاح شهرداری کرمان و همزمان با پروژه‌های سراسر کشور، به دستور رییس جمهوری و با حضور ایشان به‌صورت ویدیوکنفرانس به‌بهره‌برداری برسد که به تعویق افتاد.

وی اظهار داشت: علاوه بر ساخت تقاطع غیرهم‌سطح، برخی اقدامات جانبی دیگر مانند نصب پایه‌های روشنایی، نصب میله‌های پرچم، جدول‌گذاری، اجرای روشنایی، کابل‌کشی و غلاف‌گذاری ۲ مسیر رفت‌وبرگشت، اجرای فونداسیون‌های صلیبی برای نصب تابلوهای ترافیکی، رنگ‌آمیزی جدول‌های اطراف تقاطع، فرش موزاییک، اصلاح فضای سبز اطراف پروژه و اقدامات تأسیساتی آن به پایان رسیده است.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرمان با بیان اینکه آسفالت این پروژه نیز از طی چند روز گذشته با حضور شهردار و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان آغاز شده است تصریح کرد: قرار بود طی این هفته، کار آسفالت پروژه هم به پایان برسد و این تقاطع غیرهم‌سطح، پنج‌شنبه ۱۴ اسفندماه به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و از آنجا که برای شهرداری، استحکام آسفالت اولویت مهمی است، افتتاح پل به تعویق افتاد تا با ریختن آسفالت در شرایط مساعد جوی، از کیفیت کار کاسته نشود.

متحدین با بیان اینکه شهرداری و پیمانکار پروژه، همچنان با تلاش فراوان و تمام توان، سعی دارند این پروژه با بالاترین کیفیت به پایان برسد، اظهار داشت: امیدواریم تقاطع غیرهم‌سطح سربازان گمنام امام زمان(عج) که در دوره‌های پیش شروع شده و ناتمام مانده بود، به‌عنوان خدمتی دیگر از این دوره مدیریت شهری، هرچه زودتر به بهره‌برداری برسد.

وی بیان داشت: رونمایی از فیلم سینمایی ‘شب مهتابی’ که با حمایت و پشتیبانی شهرداری کرمان تهیه شده، در قالب هفته سی‌وششم پویش افتتاح شهرداری کرمان‌، جایگزین مراسم بهره‌برداری از تقاطع غیرهم‌سطح سربازان گمنام امام زمان(عج) خواهد شد تا پویش افتتاح شهرداری کرمان همچنان بدون وقفه ادامه پیدا کند.

برچسب‌ها کرمان شهرداری کرمان استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان شهرداری کرمان استانداری کرمان کرمان شهرداری کرمان استانداری کرمان اخبار کنکور سربازان گمنام امام زمان عج افراد دارای معلولیت تقاطع غیرهم سطح بهره برداری شهرداری کرمان شهردار کرمان آرمستان ها فرهنگ سرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید