Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری: گفت: ویروس کرونای انگلیسی در کشور چرخیده است. طی یک ماه گذشته نامه‌ای از سوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارسال شد تا پروازهای خارجی را محدود کنند، اما هنوز اتفاقی در این زمینه رخ نداده است.

به گزارش برنا؛ ویروس انگلیسی به‌رغم هشدارهای مسئولان امر در کشور پخش شده و همین قضیه  افزایش ابتلا و مرگ و میرهای کرونایی را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر تعطیلات نوروز در راه است. همین مقوله می‌تواند به عنوان تهدیدی برای سلامت جامعه محسوب شد، چون هر گونه  دورهمی‌ها، گشت و گذار و سفر می‌تواند نرخ ابتلا به کرونا به ویژه ویروس کرونای انگلیسی را افزایش دهد.

افراد در جامعه به چه میزان پروتکل‌ها را اجرایی می‌کنند؟

حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به خبرنگار برنا گفت: ویروس کرونای انگلیسی در کشور چرخیده است. وزارت بهداشت و درمان به تعیین پروتکل‌ها پرداخته و ستاد ملی کرونا هم آن را تصویب کرده است. حال این سوال مطرح است که افراد به چه میزان این پروتکل‌ها را اجرا می‌کنند؟

هنوز عزمی برای محدود کردن پروازها وجود ندارد

او افزود: طی یک ماه گذشته نامه‌ای از سوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارسال شد تا پروازهای خارجی را محدود کنند، اما هنوز اتفاقی در این زمینه رخ نداده است.

رعایت نکات بهداشتی احتمال ابتلا به هر ویروس را کاهش می‌دهد

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: اگر افراد توصیه‌های وزارت بهداشت  و درمان را رعایت کرده و به شکل مستمر به زدن ماسک، شست‌وشوی دست و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بپردازند احتمال ابتلا به هر ویروس کاهش پیدا می کند برای مثال در سال جاری شیوع آنفلوآنزا را شاهد نبودیم، این مقوله به‌دلیل استفاده از ماسک بود. 

شهریاری افزود: مهمترین اقدام اجرای دستورات و توصیه‌های بهداشتی از سوی وزارت بهداشت است. همکاران در وزارت بهداشت  و درمان در تلاش هستند.

 به گفته او باید محدودیت‌های جدی لحاظ شود در غیر این صورت کشور دچار مشکلات جدی می‌شود.

موفقیت‌های چشمگیر در حوزه واکسن کرونا  

شهریاری تصریح کرد: امیدواریم فاز دوم و سوم واکسن برکت با موفقیت به ثمر برسد.  شاید در اردیبهشت 1400 بتوان تولید واکسن برکت را داشته باشیم. فاز اول واکسن رازی هم آغاز شده است. در این زمینه موفقیت‌های چشمگیری خواهیم داشت.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سفرهای نوروزی حسینعلی شهریاری زهرا سلیمانی ویروس کرونای انگلیسی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ویروس کرونای انگلیسی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد