Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه عضو یک شبکه گسترده سرقت که در قالب چندین باند دو و سه نفره در مشهد گوشی قاپی می کردند در حالی با تلاش نیروهای تجسس کلانتری سپاد مشهد دستگیر شدند که 300 پرونده گوشی قاپی روی میز پلیس قرار گرفته است.

به گزارش رکنا ، به دنبال افزایش سرقت های گوشی قاپی در مناطق شهری، تلاش گسترده ای از سوی نیروهای انتظامی برای شناسایی باندهای مختلف سرقت با صدور دستورات ویژه از سوی سردار محمدکاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان رضوی) آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به حساسیت ماجرای گوشی قاپی و ایجاد احساس ناامنی در مردم، رصدهای اطلاعاتی با استفاده از شگردهای پلیسی با نظارت و هدایت مستقیم سرهنگ عباس صارمی ساداتی (رئیس پلیس مشهد) به نقاط جرم خیز کشید و منابع و مخبران محلی برای شناسایی باندهای سرقت فعال شدند.

در این میان گروه ورزیده ای از افسران تجسس کلانتری سپاد به فرماندهی سرگرد جعفر عامری (رئیس کلانتری) وارد عمل شدند و پس از تجزیه و تحلیل های محیط جغرافیایی جرایم ارتکابی، به سرنخ هایی از فعالیت یک شبکه گسترده سرقت دست یافتند که نشان می داد افرادی از مجرمان سابقه دار با تشکیل باندهای مرتبط با هم، به گوشی قاپی در شمال شهر می پردازند. این گونه بود که نیروهای تجسس در چند شاخه اطلاعاتی عملیاتی به فعالیت پرداختند و با بررسی دقیق پرونده های گوشی قاپی متوجه شدند که ردیابی از مجرمان سابقه دار در ماجرای سرقت های مذکور وجود دارد.

بنا بر این گزارش، بررسی اطلاعات مخبران، دامنه تحقیقات نیروهای تجسس را به سوی جوان سابقه داری به نام بهمن معروف به «بهمن کور» کشاند که با یک دستگاه موتورسیکلت هوندا قرمز رنگ دست به گوشی قاپی می زد.

دستگیری سرکرده شبکه گوشی قاپی معروف به «کور»

با شناسایی هویت و محل اختفای این متهم، گروهی از افسران تجسس با کسب مجوزهای قضایی از قاضی سیدجواد حسینی (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) وارد بولوار بهمن در منطقه خواجه ربیع مشهد شدند و او را در یک عملیات غافلگیرانه به دام انداختند این جوان که خود سرکرده شبکه معروف به «کور» بود در همان بازجویی های اولیه به گوشی قاپی های متعدد از شهروندان اعتراف کرد و گفت: مدتی قبل نیز به همراه یکی دیگر از اعضای شبکه به نام «و-الف» و به اتهام پنج فقره گوشی قاپی دستگیر شدم که هم اکنون از سوی شعبه 401 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد و با سپردن وثیقه 200 میلیون تومانی تا زمان رسیدگی به پرونده آزاد شده ام.

بهمن کور که بود؟

سرکرده این شبکه سرقت که مدعی بود به خاطر چپ بودن یکی از چشمانش به «بهمن کور» معروف شده است، دیگر اعضای شبکه را لو داد و گفت: برخی از همدستانم در قالب باندهای دو یا سه نفره اقدام به گوشی قاپی می کنند و گوشی ها را به فرد دیگری از اعضای شبکه می فروشیم. در پی اعترافات این گوشی قاپ حرفه ای، گروه عملیاتی نیروهای تجسس کلانتری به سرپرستی ستوان قرایی (رئیس تجسس کلانتری سپاد) عملیات دستگیری دیگر اعضای این شبکه گسترده را در دستور کار قرار دادند و با هماهنگی و راهنمایی های قاضی حسینی، موفق شدند دو عضو اصلی این شبکه را که به «وحید سیاه» و صمد معروف هستند دستگیر کنند. گزارش خراسان حاکی است به دنبال اقاریر دو متهم دیگر، مشخص شد که تعدادی از سارقان حرفه ای و سابقه دار عضو شبکه معروف به «کور» هستند و در مناطق صدمتری ، بولوار کشاورز، بهمن، میدان بار سپاد، و ... اقدام به گوشی قاپی می کنند.

«وحید سیاه» یکی از متهمان در اعترافات خود گفت: از حدود شش ماه قبل سرقت ها را با استفاده از موتورسیکلت قرمزرنگ آغاز کردیم و هر روز حداقل دو گوشی از شهروندان می ربودیم این درحالی است که طبق گزارش ارسالی پلیس به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، بیش از 300 پرونده گوشی قاپی طی شش ماه گذشته فقط در کلانتری سپاد مشهد تشکیل شده است که تحقیقات از اعضای این شبکه درباره پرونده های گوشی قاپی روی میز پلیس، زیر ذره‌بین تجسس قرار دارد.

دستگیری یکی از اشرار در پرونده گوشی قاپی

براساس این گزارش، یکی از متهمان دستگیر شده که سابقه شرارت و شرکت در نزاع منجر به قطع عضو را نیز در پرونده سیاه خود دارد علاوه بر سرقت گوشی به مالخری نیز اعتراف کرده است.

این متهمان درحالی با شاکیان زیادی در همان ساعات اولیه دستگیری روبه‌رو شده اند که بررسی های مقدماتی پلیسی با توجه به سرقت های مشابه در شمال شهر مشهد، از گستردگی جرایم آنان حکایت دارد.

شایان ذکر است روز گذشته با دستور مقام قضایی، این متهمان برای دستگیری اعضای دیگر شبکه سرقت در اختیار نیروهای تجسس قرار گرفتند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

سجادپور

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا سرقت گوشی قاپی قطع عضو اخبار حوادث دزدان وثیقه دستگیر آزاد سرقت در مشهد سهام عدالت قیمت خودرو کرونا ایران کرونا فیلم بازیگر سینما و تلویزیون عکس ویروس کرونا بورس قتل تجاوز قیمت کلانتری سپاد تجسس کلانتری نیروهای تجسس گوشی قاپی گوشی قاپی بهمن کور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور ضمن تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای، گفت: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سعید منتظرالمهدی روز چهارشنبه با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌نماید.

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه "سرویسِ اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن‌ها به خارج از کشور می‌کردند، اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در مرحله نخست این پرونده ۲۴ نفر، در گام دوم ۵۷ نفر دستگیر و در مرحله سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آن‌ها در دست اقدام و پیگیری است.

قاچاق زنان به ترکیه و گرجستان در پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آن‌ها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌کرد، گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیّت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... می‌کردند.

پرونده رافائل همچنان مفتوح است

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... می‌کردند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه فسادِ یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشته ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در مرحله یکِ این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در مرحله دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۴ فقره سرقت از باغ ویلا‌های جاده مشهد-کلات
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • جزئیات تکان‌دهنده از پروژه «سرویسِ اسکورت»
  • جزییات پرونده‌های قاچاق دختران/ ماجرای پروژه کینگ چیست؟
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت | باندهای قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ