Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ابتدای شیوع کرونا تا کنون افرادی زیادی با مراجعه به مراکز درمان خواستار آزمایش کرونا بر روی خودشان شدند اما در میان هموراه سوال های زیادی وجود داشت. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از ابتدای شیوع کرونا تا کنون افرادی زیادی با مراجعه به مراکز درمان خواستار آزمایش کرونا بر روی خودشان شدند اما در میان هموراه سوال های زیادی وجود داشت، در زیر مطالبی که درباره تست‌های تشخیصی کووید ۱۹ را می خوانید:

- در ایران فعلاً سه نوع تست برای تشخیص بیماری کرونا وجود دارد: تست مولکولی یا پی سی آر (PCR)، تست سرولوژیک و تست رپید آنتی ژن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- تست مولکولی (PCR) برای تشخیص قطعی بیماری استفاده می‌شود.
- تست سرولوژیک برای بررسی سطح آنتی بادی و ابتلای قبلی افراد استفاده می‌شود.
- تست سرولوژیک مشخص می‌کند آیا فرد قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده است یا نه؟
- تست سرولوژیک برای بررسی وضعیت سطح ابتلای جامعه به عفونت و انجام مطالعه به منظور تعیین الگوی بیماری در کشور و پیشگوئی شرایط آینده گسترش بیماری در جامعه استفاده می‌شود.
- تست رپید در مقایسه با PCR (پی سی آر)، ارزش تشخیصی کمتری دارد و برای تشخیص سریع بیماری استفاده می‌شود.
- تعرفه انجام تست (پی سی آر) PCR در بخش دولتی و خصوصی ایران، به ترتیب ۲۳۰۳۸۰۰ و ۵۸۶۵۸۰۰ ریال است.
- دقت تست رپید برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا وابسته به زمان انجام تست در دوره بیماری است.
- اگر تست رپید برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا که داری علایم هستند قبل از روز پنجم پس از علامت دار شدن انجام شود دقت بیشتری دارد، ولی پس از آن به شدت کاهش می‌یابد.
- اگر تست رپید برای شناسایی افراد مبتلا به کرونا که فاقد علامت هستند قبل از روز ۵ تا ۷ پس از تماس با بیمار مبتلا به کرونا انجام شود دقت بیشتری دارد، اما پس از آن به شدت افت می‌کند.
- رپید تست زمانی انجام می‌شود که شیوع بیماری زیاد است و امکانات انجام تست (پی سی آر) PCR جوابگو نیست.
- در صورتی که نتیجه رپید تست در افراد دارای علامت کرونا منفی باشد باید دو روز دیگر تکرار شود، اگر باز هم منفی بود، انجام تست (پی سی آر) PCR ضروری است.
- کنترل روزانه علایم، قرنطینه خانگی و رعایت نکات بهداشتی در افراد علامت دار و یا بدون علامت در تماس نزدیک با فرد علامت دار، علیرغم تست منفی رپید توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تست کرونا ویروس کرونا کرونا ویروس آنتی ژن مبتلا به کرونا استفاده می شود تست سرولوژیک انجام تست تست رپید پی سی آر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۴۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • تحقیقات در خصوص حادثه فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر