Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین کنفرانس بین‌المللی طب ایرانی ــ اسلامی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دومین کنفرانس بین‌المللی طب ایرانی ــ اسلامی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

تمام مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد؛ براساس اطلاعات مندرج در سایت همایش، مجمع جهانی طب بوعلی سینا و دومین کنفرانس بین‌المللی طب ایرانی اسلامی در تاریخ 21 تا 24 اسفند ماه امسال برگزار می‌شود و علاوه بر سخنرانی مسئولان و مهمانان ویژه کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی، کنفرانس علمی و ارائه دستاوردهای تحقیقاتی، نمایشگاه بین‌المللی محصولات طبیعی در این کنفرانس دایر خواهد بود همچنین از طلایه داران طب ایرانی ــ اسلای در این کنفرانس تجلیل به عمل می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین دوره کنفرانس بین‌المللی طب ایرانی ــ اسلامی و مجمع جهانی طب ابوعلی سینا، با هدف هم‌اندیشی و هم‌افزایی همچنین به‌روزرسانی دانش این حوزه با همکاری انجمن‌های علمی، دانشگاه‌ها و مراجع علمی ــ اجرایی و صنفی کشور و با حمایت سازمان‌ها، ارگان‌ها و شرکت‌های فعال داخلی و خارجی و انجمن‌های همکار برگزار می‌شود.

در کارگاه های تخصصی  علاقمندان می‌توانند با شرکت در دوره‌ها با تدریس اساتید مجرب و پیشکسوت، مدرک معتبر دریافت کنند؛ محورهای کنفراس به این شرح است:

- فلسفه وجودی و تاریخ طب ایرانی اسلامی

- فرصتها و چالشهای طب ایرانی اسلامی

- اصلاح سبک زندگی سالم و طب ایرانی اسلامی

- استراتژی اجرائی ایده های ناب طب ایرانی اسلامی

- آموزش و پژوهش و راهبرد توسعه طب ایرانی اسلامی

- تدابیر برای بیماری کرونا در طب ایرانی اسلامی

- کاربرد فناور های ژئوماتیک در طب ایرانی اسلامی

- مهندسی ژنتیک بر بال طبیعت در طب ایرانی اسلامی

- تاثیر زیست محیطی و حامل های انرژی در طب ایرانی اسلامی

- نقش, اثرات و انواع شاخه های طب مکمل در طب ایرانی اسلامی (ماساژ - حجامت - زالو - غمز -  طب سوزنی و .... )

- تجربیات درمانی در بیماریهای فراگیر در طب ایرانی اسلامی (قلب و عروق - زنان ,نازائی- تدابیر نوزاد , اطفال از حاملگی تا 7 سالگی و ....)

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://lamassu-holding.com/fa/ مراجعه کنند.

میزان استفاده از "طب سنتی" در سیستم بیمارستانی کشورمان همچنان "صفر" است!فیلم/ صفر تا صد درمان "کبد چرب" با راهکارهای طب سنتی!حمایت مسئولان حوزه سلامت از طب سنتی در حد "شعار"راهکارهای ساده طب سنتی برای درمان "سینوزیت"

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی طب ایرانی اسلامی برگزار می شود طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند

به گزارش خبرگزاری مهر، در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بیانیه‌ای توسط شرکت‌کنندگان منتشر شد که متن آن به شرح ذیل است:

در خاتمه کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران که از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در شهر اصفهان برگزار شد؛ ما، شرکت‌کنندگان (دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و مهندسان) ICNST2024 از جمهوری اسلامی ایران و به ویژه انجمن هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی ایران، پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و دانشگاه‌ها به خاطر برگزاری این رویداد مهم سپاسگزاریم. در خاورمیانه، ایران همواره در خط مقدم پژوهش و نوآوری هسته‌ای و میزبان همایش‌های مرتبط بوده که حاکی از تعهد این کشور به تقویت همکاری‌ها و تبادل دانش در این زمینه حیاتی بوده است. مباحث و گفت‌وگوهای علمی مطروحه در این گونه از همایش‌ها در شکل‌دهی آینده دانش هسته‌ای و کاربردهای آن در دنیا (خاورمیانه) موثر خواهد بود.

این همایش، محفلی پیشرو برای محققان، دانشمندان، مهندسان، و کارشناسان صنعت فراهم کرد تا در آن به تبادل اطلاعات و نظرات در خصوص پیشرفت‌های اخیر، چالش‌های پیش‌رو و نوآوری‌های حوزه‌های مرتبط با علم و فناوری هسته‌ای بپردازند.

این همایش شاهد برنامه‌های متنوعی اعم از سخنرانی‌های کلیدی، نشست‌های عمومی و میزگردها بود و مقالات متعددی به صورت شفاهی و پوستری در طیف وسیعی از موضوعات از جمله محورهای زیر ارایه شد:

- طراحی، بهره برداری و ایمنی راکتورهای هسته‌ای
- مدیریت چرخه سوخت هسته‌ای و دفع زباله
- سپر هسته‌ای و حفاظت در برابر تشعشعات
- مواد هسته ای و یکپارچگی ساختاری
- فناوری های پیشرفته هسته‌ای و کاربردهای آن‌ها
- انرژی همجوشی و فیزیک پلاسما
- سیاست هسته‌ای، مقررات، و تلاش برای منع اشاعه
- پزشکی هسته‌ای و رادیوداروها

این رویداد فرصت بی‌نظیری برای شرکت کنندگان فراهم کرد تا در گفت‌وگوهای میان‌رشته‌ای مشارکت داشته باشند، به اشتراک یافته‌های پژوهشی بپردازند و همکاری‌ها را با هدف تقویت نوآوری و پیشرفت در علم و فناوری هسته‌ای گسترش دهند. شرکت کنندگان از فرصت ارتباط با همتایان و پیشگامان صنعت، سیاست گذاران و دانشگاهیان بهره‌مند شدند.

به عنوان شرکت کنندگان این کنفرانس، باعث خرسندی است که گلچینی از جملات را از متون ارسال شده توسط پروفسور میخائیل کوالچوک، رییس مرکز تحقیقات ملی موسسه کورچاتوف روسیه باز نقل کنیم:

معتقدم دانشمندان ایرانی سزاوار احترام عمیق هستند. علی‌رغم اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و سطح بالای تخصص خود به موفقیت دست یافته‌اند و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کرده‌اند.

«من عمیقاً معتقدم که الگوی موفق توسعه علمی و فناوری ایران و روسیه که تحت فشارهای خارجی بوده‌اند، برای مواجهه با چالش ها و تهدیدهای نوین برای هر دو کشور بسیار حائز اهمیت است».

بحث‌های صریح، همکاری و تشریک نظرات و تبادل بهترین شیوه‌ها در طول برگزاری همایش ترغیب شد؛ شرکت‌کنندگان به بررسی راه‌حل‌های نوآورانه پرداختند، با چالش‌ها مقابله کردند و از فرصت‌ها برای استفاده از ظرفیت علم و فناوری هسته‌ای به نفع همه بهره‌مند شدند.

هدف از برگزاری این همایش؛ تقویت ارتباطات، بهبود مشارکت و پیشرفت در مرزهای علم و فناوری هسته ای بود. لذا، توصیه می‌شود که این شتاب و تعهد ظهور یافته در برگزاری ICNST2024 در تعاملات آتی نیز پیگیری شود تا سرانجام منجر به گفت‌وگوهای چندجانبه‌ای شود که برای گذار هسته‌ای پیش رو حیاتی است.

ما به عنوان شرکت کنندگان، از مسوولان محترم جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم برای رونق بخشی به صنعت هسته‌ای و توجه به آینده شغلی دانشجویان، حداقل هر دو سال یک بار کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای برگزار شود.

ما به عنوان شرکت کنندگان مراتب قدردانی صمیمانه خود را از جناب آقای دکتر کریمی‌ثابت، رییس انجمن هسته ای ایران و جناب آقای مهندس محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران با عنوان متولی برگزاری کنفرانس و حمایت‌های بی‌دریغ و سایرحامیان مالی و تمامی مقامات محلی ابراز می‌کنیم.

در پایان، توفیق این رویداد مهم را به روح پاک استاد مجید شهریاری تقدیم می‌کنیم.

کد خبر 6100771 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ آغاز شد
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد