Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اعلام ناسا، مطالعات مقدماتی نشان داد است که فضانوردان می‌توانند برای اقامت در فضا با استفاده از فیلم‌های حاوی نقاط کوانتومی غذای مورد نیاز خود را از طریق کشاورزی به دست آورند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ناسا برای توسعه برنامه کشاورزی در خارج از زمین، یعنی رشد سبزیجات در ماه یا مریخ، قصد دارد از فناوری نقاط کوانتومی که توسط شرکت یوبی‌کیودی (UbiQD) توسعه یافته، استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این تصمیم براساس نتایج یک مطالعه گرفته شده ‌است، مطالعه‌ای که با حمایت مالی ناسا در دانشگاه آریزونا انجام شده و نتایج آن نشان داده است که هنگام استفاده از فیلم گلخانه‌ای یوبی‌کیودی، محصولات کاهو در یک محیط کنترل شده، با کارایی بالاتری رشد می‌کنند. نتایج مطالعه مقدماتی نشان داد که درصورت استفاده از فیلم‌های حاوی نقاط کوانتومی، با استفاده از نور نارنجی نرخ تولید کاهو جهش ۱۳ درصد و با نور قرمز رشد ۹ درصد را تجربه می‌کند.

این مطالعه از سال ۲۰۱۸ آغاز شده ‌است، هدف آن تولید نمونه اولیه گلخانه‌ای برای فضانوردان است تا در مدت زمان طولانی اقامت در فضا بتوانند با کشاورزی، غذای مورد نیاز خود را تولید کنند. مرحله اول تحقیق متمرکز بر پرورش کاهو بود که یک گزینه تغذیه‌ای مناسب برای ماموریت‌های فضایی محسوب می‌شود.

مرحله دوم این مطالعه که اکنون در حال انجام است، تأثیر UbiGro را روی گوجه‌فرنگی نیز مورد بررسی قرار خواهند داد، ضمن اینکه فناوری یوبی‌کیودی قرار است برای جمع‌آوری نور خورشید در سطح ماه یا مریخ و هدایت آن به یک گلخانه زیرزمینی آزمایش شود، جایی که UbiGro نور خورشید را به یک طیف رنگی دیگری که برای رشد بهینه گیاه مناسب است، تبدیل خواهد کرد.

در حال حاضر، یوبی‌کیودی در حال فروش این محصول به گلخانه‌های آمریکا است این گلخانه‌ها می‌توانند با استفاده از این فناوری، بسته به محصول، ۵ تا ۲۰ درصد رشد را تجربه کنند.

هانتر مک دانیل، بنیانگذار و مدیرعامل یوبی‌کیودی در این باره گفت: «انتشار نتایج مطالعه ناسا در یک مجله معتبر نشان از اعتبار بالای این فناوری دارد که می‌تواند فروش UbiGro را در گلخانه‌های آمریکا افزایش دهد.»

ژن جاکوملی، استاد مهندسی بیوسیستم می‌گوید که نتایج این تحقیق «برد-برد» برای کاربرد‌های زمینی و فضایی است.

جاکوملی افزود: «این فناوری می‌تواند نور را از طول موج کم بازده به طول موج کارآمدتر تبدیل کند که باعث رشد بهتر و سریعتر گیاهان شود. ناسا می‌تواند از این فناوری برای برنامه‌های آینده در فضا استفاده کند و ما یک فناوری جدید برای کمک به تولیدکنندگان اینجا در زمین داریم.»

فیلم UbiGro با نقاط کوانتومی ساخته شده‌است، این ساختار‌ها کوچک و سه بعدی هستند که نور را به روش‌های منحصر به فردی دستکاری و آن را به طول موج‌های مفیدتر برای کشاورزی تبدیل می‌کنند. نقاط کوانتومی در حال حاضر در حوزه‌های مختلفی از ترانزیستور و کرم‌های ضدآفتاب گرفته تا تلویزیون‌های LCD، تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شوند.

مک دانیل گفت: «این مطالعه نشان داد که طیف‌های نوری مختلف تغییرات قابل توجهی در عملکرد گیاه ایجاد می‌کند. این بدان معنی است که کیفیت نور تقریباً به همان اندازه کمیت مهم است.» محققان اکنون در حال بررسی اثرات رنگ‌های مختلف نور برای انتخاب بهترین طیف‌ها برای رشد گیاه هستند.

شرکت یوبی‌کیودی ۸۲۵ هزار دلار کمک هزینه انتقال فناوری کسب و کار کوچک از ناسا برای دو مرحله اول مطالعه به اضافه ۱۰۰،۰۰۰ دلار کمک هزینه تطبیقی در ژانویه از وزارت توسعه اقتصادی برای توسعه بیشتر برنامه‌های تجاری خود دریافت کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو نقاط کوانتومی فضانوردان ناسا نقاط کوانتومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!

ایتنا - یک ستاره شناس معروف با ارائه نظریه‌ای جدید احتمال می‌دهد موجودات فضایی در اثر انفجارهای پرتو گاما منقرض شده باشند.
دکتر فردریک والتر، استاد نجوم دانشگاه استونی بروک نیویورک، معتقد است که انفجارهای پرانرژی پرتو گاما که در کهکشان‌های دوردست مشاهده شده‌اند، می‌توانند دلیل اصلی عدم برقراری ارتباط میان موجودات فضایی و انسان‌ها باشند.

بر اساس گزارش روزنامه دیلی میل، والتر در نظریه جدید خود می‌گوید: محتمل ترین سناریو این است که تمدن‌های فضایی در اثر انفجارهای پرتوگاما نابود و منقرض شده اند.

انفجارهای پرتو گاما یا GRB که ناسا آنها را قوی ترین انفجارهای جهان می نامد، هنگامی رخ می دهند که سوخت هسته ای قلب ستارگان غول پیکر پایان می یابد و آنها زیر فشار وزن خود فرو می‌ریزند و انرژی گرانشی عظیمی را آزاد می کنند.

والتر توضیح می دهد: این پرتوها بسیار متمرکز هستند و اگر در سطح یک کهکشان گسترش یابند، می توانند تقریباً ۱۰ درصد از سیارات آن کهکشان را تحت تاثیر قرار دهند.

وی معتقد است که این تنها یکی از تفسیرهای ممکن است و آن را "نوعی بیماری" توصیف می کند.

بر اساس مطالعات چندین دهه رصدخانه پرتو گامای کمپتون ناسا، این انفجارها در کهکشان راه شیری که زمین در آن قرار دارد، نسبتاً نادرند. اما در کهکشان‌های دوردست، این پدیده بسیار رایج‌تر است.

به گفته والتر، برآوردها نشان می دهد که هر ۱۰۰ میلیون سال یا حدود آن، یک انفجار پرتوگاما در هر کهکشان رخ می دهد.

وی اضافه کرد: در فاصله یک میلیارد سال، می توان انتظار داشت که تعداد زیادی از تمدن ها، در صورت وجود، نابود شوند.

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • ابتکار ناسا به المپیک پاریس می‌رود!
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!