Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد انتخابات استان همدان، گفت:2900 نفر در انتخابات شوراهای شهر و روستای استان همدان انتخاب می‌شوند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، ابوالقاسم الماسی با بیان این مطلب گفت: در شهر همدان مردم برای انتخاب ۱۱ عضو، در 4 شهر برای انتخاب 7 عضو و ۲۷ شهر برای انتخاب 5 داوطلب، پای صندوق رأی می‌روند.

وی افزود: همچنین انتخابات شورای اسلامی روستا در ۹۲۰ روستای استان همدان برگزار شده که در برخی از روستاها 5 داوطلب و تعدادی هم 3 داوطلب راهی ششمین دوره شوراهای اسلامی روستا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد انتخابات استان همدان، اظهار کرد: در مجموع ۲ هزار و 900 نفر به‌عنوان نماینده مردم، عضو ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستای این استان می‌شوند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری همدان با بیان اینکه ثبت درخواست داوطلبان حضور در ششمین دوره شوراهای اسلامی روستا برای دریافت گواهی سوءپیشینه از ۱۶ دی آغاز شده است از داوطلبان خواست دریافت این مدرک را به روزهای آخر موکول نکنند.

الماسی اظهار داشت: به‌منظور پیشگیری از تجمع داوطلبان و شیوع ویروس کرونا امکان دریافت گواهی سوءپیشینه از سامانه جامع خدمات الکترونیک قضایی، دفاتر پلیس+۱۰ و دفاتر خدمات قضایی فراهم شده است.

وی اضافه کرد: براساس تبصره ۳ ماده ۳۰ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، داوطلبان هنگام نامنویسی برای حضور در انتخابات شوراها باید گواهی عدم سوءپیشینه را به‌همراه داشته باشند و از تاریخ صدور آن بیش از 3 ماه نگذشته باشد.

دبیر ستاد انتخابات استان در ادامه اظهار داشت: تعداد شهرها و روستاهایی که انتخابات اسلامی شهر و روستا برگزاری می‌شود در ششمین دوره تغییراتی داشته و ادغام ۲ روستا در اسدآباد و تبدیل آن به شهر در این شهرستان و همچنین شهر کرفس در شهرستان درگزین به شمار شهرها اضافه شد.

مدیرکل سیاسی، انتخابات استانداری همدان در ادامه با بیان اینکه برای انتخابات‌ سال ۱۴۰۰ اخذ رأی الکترونیک در استان نخواهیم داشت، توضیح داد: در برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰ از مرحله ابتدایی که با ثبت‌نام نامزدها آغاز می‌شود تا مرحله پایانی که تنظیم صورت‌جلسه است، به‌صورت الکترونیک برگزار می‌شود، اما اخذ رأی در استان همدان مانند سنوات گذشته به‌صورت دستی انجام می‌شود و الکترونیک نخواهد بود.

الماسی، با بیان اینکه ثبت‌نام اولیه‌ نامزدهای انتخاباتی سال ۱۴۰۰ به‌صورت غیرحضوری از طریق اپلیکیشن موجود در سایت وزارت کشور و مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت، انجام شود، ادامه داد: پس از اعلام داوطلبی، نامزدها باید براساس اعلام و زمان‌بندی فرمانداری و بخشداری‌ها به آنجا مراجعه کرده و تأییدیه نهایی ثبت‌نام را دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دبیر ستاد انتخابات استان همدان انتخابات استان برای انتخاب استان همدان شهر و روستا ششمین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بی‌تفاوتی شوراهای روستا بر ساخت و ساز غیر مجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیرمجاز ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری بر عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به صورت تخصصی ورود کرده و نظر داده و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به عنوان سیاست‌گذار یک روستا به عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت و ساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و اظهار کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت و ساز غیر مجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت و ساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیر مجاز ببندند.

وی افزود: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیر دولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسند، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • ۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود