Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی گفت: اگر تصمیم گرفتیم آمدیم و وارد انتخابات ریاست جمهوری شدیم، یک نفر بیکار نمی گذاریم و مانند زمان جنگ کسی بیکار نمی ماند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری به مناسبت سالروز تشکیل مجمع گفت: اگر تصمیمی گرفتیم و در انتخابات ریاست جمهوری آمدیم یک نفر بیکار نمی گذاریم و یک انتقاد باقی نمی ماند مانند زمان جنگ کسی بیکار نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز وارد دهه پنجم انقلاب شده ایم و این دهه با دهه دوم، سوم و چهارم انقلاب متفاوت است. فرصت ها و تهدیدات در این دهه با دهه های گذشته فرق دارد و شبیه دهه اول انقلاب با فرصت ها و تهدیدات بزرگ مواجه هستیم، دو سال از این دهه گذشته است و می توانیم با دیدن دو سال گذشته هشت سال آینده را پیش بینی کنیم.

 

وی افزود: در زمینه اقتصاد و امنیت نفوذی ها و انتقال میان نسل ها با مسایل مهمی مواجه هستیم. یکی از فرصت های ما سرمایه عظیم رسانه ای در داخل کشور است که هیچ یک از کشورهای توسعه یافته دارای رسانه ای به گستردگی ما در حوزه صدا و سیما و رسانه های مکتوب و مجازی نیستند. اگر از این فرصت استفاده شود، می توانیم فرصت های بزرگی را کسب کنیم.

 

رضایی اظهار کرد: سوال مهم این است که با چه تفکر و چه مدیریتی می توان دهه پنجم را مدیریت کرد، آیا با برنامه ریزی گذشته می توان این دهه را مدیریت کرد؟ تحلیل ها نشان می دهد برای اداره دهه پنجم تکرار دولت های گذشته سم مهلک است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مشکلات امروز مزمن شده اند و باید در فرصتی مناسبت پایه ریزی آینده را در هشت آینده را داشته باشیم. حل مشکلات مزمن اقتصادی و مسایل فرهنگی و سالم سازی گذشته دو کار عظیم و پیش روی ماست که با آن مواجه هستیم. امروز دولت و دولتمردان ما را در وضعیت سرنوشت ساز قرار داده اند.

 

وی ادامه داد: دولت های گذشته در چهارچوب جمهور اول شکل گرفته اند و این دولت ها جمهوری اول گام اول انقلاب بودند.

 

وی با طرح این سوال که آیا دولت های اول می توانند مدل خوبی برای گام دوم باشند، خاطرنشان کرد: من اعتقادی به دولت های جمهوری اول برای مدیریت آینده ندارم. در دهه اول به مسایل سیاسی زیربنایی پرداختیم اما چشم انداز اقتصادی و فرهنگی دیده نشده است و بسیاری از پروژه ها اجرا نشده اند. 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: دکتر محسن رضایی رضایی محسن رضایی دولت ها فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد

رئیس‌جمهوری ونزوئلا اطمینان داد «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت ونزوئلا را متوقف کند.

به گزارش مشرق، از خبرگزاری افه، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوزهای ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهدهای انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازارهای بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهدهای مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات