Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تبادل تجربیات علمی و فناوری دو کشور در زمینه‌های گوناگون یکی از موضوعات اصلی این دیدار بود که روی آن تاکید شد تا همکاری های علمی در حوزه هایی مانند زیست فناوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات و تامین تجهیزات آزمایشگاه‌ها و دانشگاه‌ها، تجهیزات بیمارستانی ایران ساخت، آموزش و توانبخشی پزشکی و حوزه کشاورزی شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیپلماسی علم و فناوری در دنیای امروز تا جایی پیش رفته است که سیاست های خارجی کشورها را نیز از خود متاثر کرده است. پس تقویت و گسترش آن با توسعه همکاری های علمی و فناورانه با سایر کشورها امری مهم است. موضوعی که در سفرهای معاون علمی و فناوری به سایر کشورها دنبال می شود. در این سفر نیز تبادل فناوری و توسعه دیپلماسی فناوری دنبال شد.

 

رهایی از اقتصاد نفتی با تکیه بر خلاقیت نیروی انسانی

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با تایید بر اینکه اتکا به فروش نفت سال ها بر اقتصاد ایران سایه انداخته بود، گفت: اکنون به نقطه ای رسیدیم که با شکوفایی زیست بوم فناوری و نواوری در ایران اقتصاد دانش‌بنیان در حال کنار زدن اقتصاد نفتی است. در این زیست بوم حدود 3 و نیم میلیون دانشجو داریم که تعداد قابل توجهی از آنها در رشته های مهندسی مشغول تحصیل هستند.

ستاری ادامه داد: بیش از 10 هزار استارتاپ در ایران فعال هستند که با خلاقیت و نوآوری خود محصولات فناورانه‌ای را به جامعه هدیه می دهند. همچنین نزدیک به 6 هزار شرکت دانش‌بنیان و یک هزار و 400 شرکت خلاق با گردش مالی قابل توجه در ایران فعالیت می کنند که زیر ساخت های وسیع تولید تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و دارویی را توسعه داده اند. با تمام توان آمادگی انتقال این تجربیات را به همسایگان و منطقه منا را داریم.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در جهان عرب استارتاپ ها خوبی وجود دارد، افزود:  راه اندازی پارک فناوری مشترک یکی از پیشنهادات ما برای همکاری دو جانبه است. ما آمادگی داریم تا همکاری های علمی و فناورانه را با سایر کشورها گسترش دهیم.

ستاری در پاسخ به اعلام نیاز نخست وزیر سوریه به دستگاه رادیوتراپی نیز بیان کرد: در ایران این دستگاه و تجهیزات پیشرفته را با قیمتی پایین تر از شرکت های غربی در اختیار شما قرار می دهیم تا این نیاز رفع شود.

 

دیدارهایی برای گسترش دیپلماسی فناوری

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران در راس هیاتی تجاری و فناور به سوریه سفر کرده است. در این سفر 40 شرکت دانش‌‌بنیان ستاری را همراهی می‌کنند.

در این سفر ستاری با وزیران تحقیقات و آموزش عالی، صنعت، کشاورزی و اصلاحات ارضی و بهداشت سوریه دیدارهایی داشت. همچنین دومین نشست تجاری و فناوری ایران در سوریه با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد.

امروز نیز قرار است خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران در سوریه با حضور ستاری و وزیر بازرگانی سوریه افتتاح شود.

 

محاصره اقتصادی به پیشرفت علمی ایران کمک کرد

در ادامه نیز حسین عرنوس نخست وزیر سوریه با خوش آمد به ستاری و هیات همراه بر اهمیت ارتقا همکاری های علمی دو طرف تاکید کرد و گفت: موضع ایران در برجام را ارج می نهیم که حاضر نشد یک قدم نیز از حق خود عقب نشینی کند. علی رغم محاصره اقتصادی، ایران به پیشرفت های علمی خود ادامه داد و این امریکا را مجبود به تغییر مواضع‌اش کرد. محاصره اقتصادی کشورهای توانمند فرصتی برای شکوفایی نیروی انسانی خلاق است. اتفاقی که در ایران رخ داد.

وی ابراز امیداواری کرد که این سفر منجر به همکاری های علمی و فناوری دو طرف شود.

عرنوس همچنین بیان کرد: درصدد هستیم با همکاری ایران زیرساخت های دانشگاهی و فناورانه کشورمان را توسعه دهیم و بتوانیم مراکز آزمایشگاهی و پژوهشی در کشورمان راه اندازی کنیم. از این فرصت بهره می بریم تا زیرساخت های علمی در مقطع دکترا را افزایش دهیم. امیدواریم همکاری با ایران برای آموزش مشترک دانشجویان مقطع دکتری به 100 کرسی افزایش یابد.

نخست وزیر سوریه با قدردانی از تلاش های ایران برای دفاع از حق خود برای دستیابی به دستاوردهای علمی گفت: سوریه مراتب قدردانی و قدرشناسی خود را به رهبری ایران، دولت و مردم آن کشور ابراز می کند. زیرا شما در طول جنگ سخت تروریستی در کنار ما ایستادید.

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری نوآوری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صادرات معاون علمی و فناوری همکاری های علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین