Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، بهرام سرمست در نشست امروز ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با اشاره به ضرورت ارائه گزارش های مستمر توسط دستگاه های اجرایی استان درباره نحوه إعمال نظارت ها بویژه درباره رعایت شیوه نامه های بهداشتی اظهار کرد: رنگ بندی منطقه ای استان بر اساس میزان ابتلا و بستری های کرونایی باید جای خود را به نقطه زنی مکان های تجمع و تردد اصلی بدهد تا بتوان این نقاط را بر اساس روشی هدفمند مورد توجه و دقت نظر بیشتر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدیهی است هر منطقه ای از شهر و استان قم که در آن، رعایت شیوه نامه های بهداشتی به حداقل می رسد باید به صورت نقطه ای تحت نظارت و کنترل بیشتر واقع شود.

استاندار قم در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع خود را موظف کرد تا ضمن ارائه گزارشی از حضور ویدئوکنفرانسی اعضای این ستاد، نسبت به نقض برخی از شیوه نامه ها در برخی محیط های اداری استان توجه لازم را مبذول کند.

وی همچنین خطاب به محمدرضا گروسی گفت: این معاونت مکلف است علاوه بر پیگیری در اختیار قرار دادن امکانات دستگاه های اجرایی استان به طرح شهید سلیمانی، گزارشی مستمر و هفتگی از ارائه خدمات دستگاه های اجرایی به صورت الکترونیکی به ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ارائه کند.

سرمست در عین حال درباره اطلاع رسانی عمومی مناطق آلوده تر استان در موضوع کرونا تصریح کرد: نظر نهایی در این موضوع با تصمیم شورای اطلاع رسانی استان خواهد بود.

وی در عین حال از پلیس و عوامل راهور استان خواست تا نظارت های حداکثری در مناطق شلوغ و پر تردد استان اعمال کنند، ضمن آن که مقرر شد تا نیروی انتظای استان نیز در نشست هفته آینده این ستاد، گزارشی از وضعیت ممنوعیت تردد خودروهای شخصی در ساعات 21 تا 3 بامداد ارائه کند.

استاندار قم سپس به ضرورت توسعه دولت الکترونیک توجه داد و گفت: پیش از شیوع کرونا، مدیران دستگاه های اجرایی استان موظف شدند تا یک روز در هفته را بدون نیاز به تشریفات و گرفتن وقت قبلی، به ملاقات مستقیم و بدون واسطه با مردم اختصاص دهند، اما شیوع کرونا سبب ایجاد برخی محدودیت ها در ملاقات چهره به چهره مسؤولان با مردم شد که البته این امر نباید به معنای عدم پاسخگویی و یا قطع ارتباط مسؤولان با ارباب رجوع تلقی شود.

وی افزود: بر همین اساس، مقرر شده است تا توسعه دولت الکترونیک در ایام شیوع کرونا مورد توجه جدی تر قرار گیرد و همه دستگاه ها موظف شده اند تا در این موضوع فعال باشند.

سرمست در ادامه با تأکید بر ضرورت پیگیری مسائل تنظیم بازار استان بویژه در ایام پایانی سال خاطر نشان کرد: نباید امکان فروش فوق العاده از کاسبان و اتحادیه های صنفی سلب شود، ضمن آن که تضمین رعایت شیوه نامه های بهداشتی در این فروش های فروق العاده نیز باید از اصناف خواسته شود.

وی با اعلام تعطیل بودن آرامستان های استان در پنج شنبه پایانی سال جاری از ضرورت تشدید نظارت ها در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (ع)، مسجد مقدس جمکران و همچنین دیگر مساجد استان سخن گفت و بیان داشت: نظارت بر مطب ها، مراکز تشخیصی پزشکی و همچنین مراکز جراحی محدود استان نیز باید تشدید شده و گزارش این نظارت ها به نشست بعدی این ستاد ارائه شود.

انتهای پیام/78027

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قم استاندار قم مبارزه با کرونا شیوه نامه های بهداشتی آرامستان ها رنگ بندی مناطق استان پنج شنبه آخر سال تشدید نظارت ها فروش فوق العاده اصناف ارائه گزارش مستمر دولت الکترونیک پاسخگویی مسؤولان دستگاه های اجرایی شیوه نامه ها دستگاه ها نظارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود