Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در صورت تزریق منابع مالی از سوی صندوق تثبیت بازار سرمایه شاهد روز‌های بهتری در بازار خواهیم بود و بازار سهام با اخبار جدید می‌تواند دوباره صعودی شود.

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: «احمد اشتیاقی» اظهار داشت: در پایان بهمن ماه پیش‌بینی اکثر فعالان بازار از روند معاملات بازار سهام در ماه پایانی سال، بازگشت رشد به معاملات بورس و افزایش شاخص بورس تا محدوده‌های کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در بازار همه عوامل بنیادی مانند قیمت کامودیتی‌ها، پیش بینی تثبیت قیمت دلار و p/e مناسب شرکت‌ها به دلیل سودآوری در ۳ ماهه سوم سال، نشان می‌دهد که روند نزولی فعلی بازار طبیعی نیست و به نظر می‌رسد که اکثر شرکت‌ها موقعیت خوبی را به لحاظ سودآوری در سال ١۴٠٠ تجربه کنند.

اشتیاقی خاطرنشان کرد: قیمت دلار اکنون در کانال ٢۴ هزار تومان قرار دارد، اما حتی با قیمت دلار ٢٣ هزار تومان نیز قیمت سهام در بازار ارزنده بوده و می‌توان آینده خوبی را برای بورس متصور شد.

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه در وضعیت فعلی خطری معاملات بورس را تهدید نمی‌کند، افزود: با توجه به اینکه قیمت سهام در بازار به کف قیمتی رسیده است، در زمینه افت بیشتر شاخص بورس خطری بازار را تهدید نمی‌کند، مشکلی که اکنون بازار سهام با آن دست و پنجه نرم می‌کند و باعث شده است تا شاهد چنین وضعیتی در معاملات بورس باشیم ضعف تقاضا در بازار است.

وی اظهار داشت: ضعف تقاضا در بازار ناشی از عوامل مختلفی است که در بازار ایجاد شده است، با وجود همه معضلاتی که در ضعف تقاضا داریم، اما بازار به لحاظ بنیادی در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد.

اشتیاقی تاکید کرد: بازار سهام از پتانسیل روند صعودی برخوردار است و ممکن است هر لحظه، معاملات بورس بار دیگر به مسیر صعودی باز گردد و روز‌های خوشی را برای سهامداران رقم بزند.

این کارشناس بازار سرمایه به سهامدارانی که دچار شک و تردید برای تداوم حضور در این بازار شده‌اند و به دنبال فروش سهام در این بازار هستند اشاره کرد و گفت: سهامداران به چه دلیل باید در چنین وضعیتی که بورس به لحاظ بنیادی در موقعیت مناسبی قرار دارد و خطری معاملات این بازار را تهدید نمی‌کند اقدام به فروش سهام کنند، بازار فقط در یک حالت امکان ریزش بیشتر دارد و آن هم زمانی است که قیمت دلار به کانال کمتر از ٢٠ هزار تومان ریزش کند.

وی اظهار داشت: اگر سهامداران چنین تصوری را دارند که نرخ دلار می‌تواند تا قیمت کمتر از ٢٠ هزار تومان کاهش پیدا کند بهتر است در بازار نقد شوند، زیرا در این حالت شاخص بورس با افت بیشتری همراه می‌شود، در غیر اینصورت شاخص در همین محدوده‌ها باقی می‌ماند و نباید ریزش سنگینی را در بازار شاهد باشیم.

اشتیاقی با بیان اینکه اکنون شاخص بورس به کف معاملاتی رسیده است، گفت: سرمایه گذاران بهتر است از سهام خود در بازار نگه‌داری کنند و با این قیمت‌ها سهام خود را نفروشند.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: اگر سهامداران سهام خود را بفروشند فقط می‌توانند اقدام به سرمایه‌گذاری سرمایه‌های خود در سپرده‌های بانکی کنند، زیرا اکنون بازار طلا و سکه و دلار برای سرمایه‌گذاری بسیار گران هستند.

وی تاکید کرد: اکنون سهامداری در بازار سهام بهتر از فروش و نقد شدن است، کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی برای بازار بسیار ارزان است، به همین دلیل باید به طور حتم شاخص بورس دوباره در مسیر صعودی قرار گیرد.

اشتیاقی با بیان اینکه در چنین وضعیتی توصیه ما به سهامداران این نیست که سهام خود را در بازار و روز‌های منفی بازار به فروش برسانند، اما چنین توصیه‌ای را هم به سهامداران نداریم که سرمایه‌های خود را وارد این بازار کنند، افزود: بهتر است سهامداران سهامی را که اکنون در اختیار دارند حفظ کنند و امیدواریم با روندی که بازار جهانی به خود گرفته است و مسیر قیمتی دلار، بازدهی خوبی در سال ١۴٠٠ در اختیار سهامداران قرار گیرد.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: باید قبول کنیم که تا قبل از ایجاد تغییر در دامنه نوسان، نوسان‌گیران سوءاستفاده‌های زیادی را از این بازار می‌کردند، اما اجرای تغییر دامنه نوسان باعث شد تا دست نوسان‌گیران از این بازار کوتاه و باعث کاهش هیجان‌های کاذب در بازار شود.

وی افزود: بازار با اخبار جدید می‌تواند دوباره صعودی شود و در صورت تزریق منابع مالی از سوی صندوق تثبیت بازار سرمایه شاهد روز‌های بهتری در بازار خواهیم بود.

اشتیاقی با اشاره به اینکه در کنار تغییر دامنه نوسان باید اقدامی دیگر هم برای بازگشت رشد به بورس صورت می‌گرفت که چنین اتفاقی رخ نداد، گفت: باید پول کلانی به صندوق توسعه و تثبیت واریز می‌شد و در آن زمان اولین صف فروش را با قدرت جمع می‌کردند، زیرا این اقدام باعث می‌شد تا بازار کمتر در مدار نزولی قرار گیرد.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: تغییر دامنه نوسان اقدامی موثر بود، اما به دلیل نبود منابع مالی این اقدام مثبت هم در بازار بی‌جواب ماند.

بیشتر بخوانید: اما و اگر‌های ۲۵ درصد سود تضمینی بورس

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخباراقتصادی بورس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بورس کارشناس بازار سرمایه معاملات بورس دامنه نوسان بازار سهام هزار تومان منابع مالی قیمت دلار شاخص بورس سهام خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن از ورود این صندوق به بازار خرید سیمان از طریق بورس در آینده نزدیک خبر داد، گفت: در ادامه حمایت‌های این صندوق از سازندگان مسکن، پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه‌های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد.

رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن کاهش قیمت مصالح برای سازندگان با حذف واسطه‌ها و افزایش سرعت پیشرفت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن را دستاوردهای مهم ورود این صندوق به عرصه خرید مصالح ساختمان سازی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این با خریدهایی که به صورت عمده با حجم بالا و به صورت نقد از طریق بورس صورت می‌گیرد، از تولیدکنندگان داخلی مصالح ساختمانی هم حمایت می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: فولادهای خریداری شده در سال گذشته توسط این صندوق به زودی به پروژه‌های مسکن در نقاط مختلف کشور تزریق خواهد شد. بر اساس مصوبه هیئت امنای صندوق ملی مسکن در اجرای تبصره‌های ۱ و ۲ ماده ۱۳ قانون جهش تولید مسکن به این صندوق اجازه داده شده تا نسبت به خرید سیمان و فولاد از طریق بورس کالا یا سایر طرق مصوب در شورای‌عالی مسکن اقدام کند.

کد خبر 6090244 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار