Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حجت الاسلام محمدجواد قائمی مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در خصوص پذیرش جدید طلاب خواهر، اظهار کرد: حوزه علمیه و مدارس علمیه به‌عنوان یک نظام و سازمان آموزشی نیاز به دیدن دارد که اصحاب رسانه می‌توانند به عنوان چشم بینای جامعه در این حوزه به ما کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت شکل‌گیری سازمان آموزشی تحت عنوان مدارس علمیه خواهران، بیان کرد: حوزه علمیه خواهران پس از انقلاب اولین بار به‌صورت رسمی و سازمان یافته شکل گرفت، اگر قرار باشد انقلاب اسلامی ایران برگ جدیدی در این عرصه ایجاد کند باید به زیرساخت‌ها توجه کند چرا که زنان نقش مهمی در جامعه دارند.

*مازندران ۶ هزار بانوی طلبه دارد

قائمی با بیان اهداف حوزه، تصریح کرد: تربیت یک بانوی فعال اجتماعی در حوزه زیست بوم اجتماع به صورتی که بتواند در خانواده و جامعه موثر باشد، حوزه علمیه مازندران تا به امروز بیش از ۶ هزار طلبه خواهر فارغ التحصیل و در حال تحصیل در مقاطع مختلف تا سطح ۴ یا همان دکتری و به‌ویژه تدریس زبان انگلیسی دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران یادآور شد: تاکنون ۲ هزار و ۴۸۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دارای مجوز رسمی از وزارت کشور داشتیم، این طلاب طوری تربیت شدند که در محیط اجتماعی خود فعال باشند.

*حضور فعال ۵۰۰ بانوی طلبه در جبهه مقابله با کرونا

این مسؤول با اشاره به فعالیت‌های بانوان طلاب در  بحث مقابله با کرونا؛ گفت: در طول این ایام حدود ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان ما در بحث کمک‌های مومنانه، تولید و توزیه ماسک و مواد ضدعفونی کننده فعالیت داشتند که ۵۰ نفر از آن‌ها در بحث تغسیل اموات کرونایی حضور داشتند در این مسیر یکی از این بانوان به فیض شهادت نائل شد.

*جزئیات و نحوه ثبت‌نام پذیرش حوزه علمیه خواهران مازندران

وی با بیان جزییات و نحوه ثبتنام در مدارس، تاکید کرد: پذیرش در سال جدید با ظرفیت هزار نفر از ۲۵ بهمن آغاز و تا تیرماه ادامه دارد، داوطلبان می‌توانند با داشتن حداکثر سن ۴۰ سال تمام از معدل ۱۲ به بالا  برای پذیرش به سایت www.paziresh.hc.ir مراجعه کرده و سپس در آزمون کتبی و مصاحبه شرکت کنند.

قائمی یادآور شد: مدارس شهرهای کلاردشت، بابل، بندپی و شیرود به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند، تمامی  مدارس علمیه در شرایط کرونایی آموزش مجازی را سرلوحه کار قرار داده البته سابقه طولانی در آموزش غیرحضوری دارد، فعال شدن رشته‌های تخصصی در مدارس ما در دستور کار قرار دارد.

*تحصیل ۴۲ طلبه خواهر در سطح دکتری

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران، بیان کرد: طلاب خواهر ما در حوزه پژوهش توفیقاتی در جشنواره‌های علامه حلی است و سعیدالعلما است کسب کردند، در سال گذشته ۶۰۰ طلبه وارد مدارس استان شدند، در حال حاضر ۴۲ نفر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.

این مسؤول اضافه کرد: ۲۰۰ نفر از طلاب ما به‌صورت جهادی در طرح امین که طرحی مشترک با آموزش و پرورش است فعالیت دارند در ایام کرونا در شبکه شاد اقدامات فرهنگی خوبی ارائه می‌دهند، همچنین ۹ نفر از بانوان دانش‌آموخته در حوزه پیشگیری و مقابله از مواد مخدر در حال فعالیت هستند.

*فعالیت ۲۲ مدرسه علمیه خواهران در مازندران با هدف کیفی‌سازی فرهنگی

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۲ مدرسه فعال در مقاطع مختلف داریم برخی از شهرستان‌ها دارای دو مدرسه هستند و برخی فاقد آن هستند هدف کیفی سازی و ارتقای مدراس از سطح ۲ به ۳ است، کانون‌های موجود در مدارس در مباحث مختلف فرهنگی اجتماعی در حال فعالیت هستند.

قائمی اذعان داشت: متاسفانه برخی فکر می‌کنند مدرک حوزوی‌ها معادل است در حالی که برای فارغ التحصلان ما هیچ محدودیتی از حیث مدرک وجود ندارد، در زمینه اشتغال تعامل با نهادهای آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه‌های قضایی ایجاد شده است.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران حوزه علمیه طلاب حوزه علمیه خواهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۸۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟

به گزارش تابناک، اعتماد نوشت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم هم مطابق همه ساله ردیفی مستقل در بودجه دارد؛ این نهاد فرهنگی و مذهبی در سال گذشته، ۴۱۴ میلیارد تومان بودجه مصوب داشته است. در بودجه ۱۴۰۳، پیشنهاد شده است که ۷۳۰ میلیارد تومان بودجه برای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تخصیص یابد؛ یعنی حدودا ۷۶ درصد افزایش بودجه داشته است. البته این رقم، به غیر از بودجه پیشنهادی اختصاصی است که ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

 
در ادامه این گزارش آمده است: شورای عالی حوزه‌های علمیه از دیگر نهاد‌های مذهبی دریافت‌کننده بودجه است؛ سال گذشته ۴ هزار ۷۷۶ میلیارد تومان بودجه مصوب داشته است؛ این بودجه در سال ۱۴۰۳ بناست به ۵ هزار و ۴۶۲ میلیارد تومان افزایش یابد؛ حدود ۳/۱۴ درصد افزایش بودجه. البته برای امسال، پیشنهاد شده این نهاد مذهبی یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه اختصاصی داشته باشد. مرکز خدمات حوزه‌های علمیه هم در ردیف بودجه مستقلش، برای سال ۱۴۰۲، رقمی معادل ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان دیده می‌شود که این رقم قرار است برای ۱۴۰۳، به ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برسد؛ حدودا ۱۷ درصد افزایش.

دیگر خبرها

  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی