Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاحیه نهمین همایش و نمایشگاه ملی «مدرسه ایرانی-معماری ایرانی» بر ضرورت بازگشت به داشته‌های اصیل در حوزه شهرسازی و معماری تأکید کرد و گفت: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، حداقل ۵۰۰ مدرسه در سایت‌های مسکن مهر احداث ‌شده است.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، محمد اسلامی، در همایش ملی "مدرسه ایرانی-معماری ایرانی" که در محل مدرسه ماندگار و تاریخی دارالفنون برگزار شد، نیاز مبرم هر کشوری را  تبدیل فکر و اندیشه به طرح و برنامه و طرح و برنامه را به اقدام و عمل و ارتقاء مستمر آن‌ها در بستر زمان دانست تا موجبات شکل‌‌گیری رشد و شکوفایی جامعه را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گرامیداشت یاد و خاطره امیرکبیر و اقدامات او ازجمله پایه‌گذاری مدرسه ارزشمند دارالفنون، تعلیم، تربیت و آموزش‌وپرورش را جزوی لاینفک از جامعه خواند و افزود: باید دانش و مهارت را در کنار یکدیگر رشد دهیم تا اثربخشی لازم را شاهد باشیم؛ ما امروز نیازمند دانشگاهی با ۹۰درصد دانش‌آموخته بیکار نیستیم. این موضوع یعنی به بطالت گذراندن جوانی و سرمایه جوان کشور؛ ما باید به تعلیم و تربیت در سطوح گوناگون و به رشد و تحقق نتایج حاصل از آن اهتمام ویژه داشته باشیم و تحولی پدیدآوریم تا جامعه ما از تحصیل‌‌کرده شدن و کسب دانش سرخورده نشود؛ بلکه نشاط و پویایی را تجربه کند.

وی گفت: اگر ما از فرهنگ اصیل ایرانی مراقبت و مواظبت نکنیم، همچون گذشته که کاهلی کرده‌ایم و نتوانسته‌ایم از معماری ناب ایرانی و اسلامی بهره ببریم، دوباره شاهد نابهنجاری‌‌ در این حوزه خواهیم بود. بنابراین باید این کاهلی را متوقف کنیم و اجازه دهیم که بازگشت ما به شهرسازی و معماری بازگشت به اصل خویش باشد؛ از گذشته و ثروت ملی کشورمان استفاده کنیم و نسل جدید را در این مسیر تعلیم دهیم و تربیت کنیم.

اسلامی با تأکید بر لزوم بازگشت به خویش و بهره‌گیری از ثروت‌ ملی و داشته‌های جامعه در حوزه شهرسازی و معماری، تربیت نسل جدید در این مسیر و خلق آثاری متناسب با این رویکرد، خاطرنشان کرد: حفاظت از میراث، تنها شامل حفاظت از بخش فیزیکی و ملموس آن‌ها نمی‌شود؛ بلکه ما باید ثروت عظیمی که از گذشتگان در قالب اندیشه به ما رسیده است را حفاظت و با خلق آثار، این اندیشه‌ها را تکرار کنیم تا آیندگان نیز نه به‌عنوان بنایی فیزیکی بلکه به شکل اندیشه و فکر آن را حس و دریافت کنند و در یک فرآیند پیوسته و قدرتمند به نسل‌های آینده منتقل شود.

اسلامی بابیان اینکه نباید برای مدرسه‌سازی خست به خرج دهیم، تصریح کرد: باید زمین کافی و موردنیاز برای مدرسه‌سازی تخصیص داده شود تا دست طراحان برای طراحی فاخر فضاهای فرهنگی و آموزشی باز باشد.

وی گفت: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، حداقل ۵۰۰مدرسه در سایت‌های مسکن مهر احداث‌شده و به همین تعداد مدرسه نیز با کمک دولت، بخش خصوصی و خیرین مدرسه‌ساز در حال ساخت است تا ظرفیت‌سازی برای تعلیم و تربیت، با نگاهی متناسب با اقلیم هر منطقه در کشور انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی در پایان ابراز امیدواری کرد، این جریان سازی که در قالب مسابقه و نمایشگاه طراحی و معماری مدارس در نهمین همایش و نمایشگاه «مدرسه ایرانی-معماری ایرانی» انجام‌ شده است با حمایت از برگزیدگان و سرمشق قرار دادن طرح‌های برگزیده آنان تداوم یابد و طرح‌های برگزیده به ساختمان‌هایی متناسب و زیبا تبدیل شود تا دیگر فضاهای آموزشی نیز از آن‌ها الگو گیرند و در جهت کاهش نابهنجاری در ساخت‌وساز و رشد و گسترش ساخت‌وسازهای مناسب و متناسب و بهنجار گام برداریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مسکن مهر خیرین مدرسه ساز ساخت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی (۱۱ اسفندماه) سال گذشته برگزار شد که پس از شمارش آرا از سوی ستاد انتخابات، برخی از حوزه‌های انتخابیه به دور دوم کشیده شد که طبق اعلام وزارت کشور قرار است دور دوم انتخابات مجلس (جمعه آتی ۲۱ اردیبهشت‌ماه) برگزار شود.

بنابر روایت تسنیم، در دور اول انتخابات ۲۴۵ نماینده به مجلس راه یافتند و ۹۰ کاندیدا در دور دوم انتخابات بر سر ۴۵ کرسی و تعیین تکلیف ۲۲ حوزه انتخابیه به رقابت خواهند پرداخت.

در این گزارش به اسامی باسابقه‌ترین نمایندگان مجلس که چهار دوره و بیشتر نماینده مجلس بوده‌اند و به مجلس دوازدهم نیز راه‌یافته‌اند و دوره‌های انتخابیه آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

**نمایندگانی که بیشترین حضور را در مجلس داشتند:

ردیف نام حوزه انتخابیه ادوار
۱ محمدمهدی مفتح تویسرکان چهارم، پنجم، هفتم، هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۸ دوره
۲ حمیدرضا حاجی‌بابایی همدان پنجم، ششم، هفتم، هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۷ دوره
۳ سید محمد موحد دهدشت چهارم، پنجم،‌ ششم، هفتم، یازدهم و دوازدهم: ۶ دوره
۴ علاءالدین بروجردی لارستان ششم، هفتم، هشتم، نهم، دهم و دوازدهم: ۶ دوره
۵ حسینعلی شهریاری زاهدان دوره‌های هفتم تا دوازدهم: ۶ دوره
۶ مسعود پزشکیان تبریز

هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

۷ شهباز حسن‌پور کرمان هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۸ محمدرضا رضایی‌کوچی جهرم هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۹ جبار کوچکی‌نژاد رشت هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

همچنین تعداد ۸ نماینده نیز هستند که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند و سابقه ۳ دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند؛ ضمناً ۱۱ نفر عضو مجلس جدید شده‌اند که سابقه ۲ دوره نمایندگی را دارند.

بر اساس این گزارش، در مجلس دهم مصوبه‌ای مبنی بر ممنوعیت نمایندگی بیش از ۳ دوره مطرح شد که با مخالفت شورای نگهبان مواجه و رد شد. در مجلس یازدهم و در جریان بررسی طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس ماده‌ای از آن بسیار در رسانه‌ها بحث برانگیز شد، در تبصره ۳ ماده ۱۲ طرح مذکور عنوان شده بود که ثبت‌نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند ممنوع شود که این ماده نیز از طرح حذف شد.

کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس مصوب کرده بود که ثبت‌نام داوطلبان با سابقه سه دوره نمایندگی ممنوع است ولی این سوال پیش می‌آمد که نمایندگانی که سابقه چهار دوره نمایندگی و بیشتر را دارند چه می‌شود؟ آیا اینکه منظور سه دوره متناوب نمایندگی است یا اینکه سه‌بار در مقاطع مختلف نماینده بوده است. با توجه به ابهامی که وجود داشت این تبصره از طرح حذف شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903735

دیگر خبرها

  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود