Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ضمن تشریح سه سناریو پلیس برای ایام نوروز و سفرهای نوروزی گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری، دو هزار و ۲۰۰ نفر جان‌باختگان و ۸۱ هزار مجروح سوانح رانندگی کاهش یافته که ۳۰ تا ۳۱ درصد از این کاهش مربوط به بیماری کرونا و اثر آن بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار سید کمال هادیانفر امروز در جلسه کمیته هماهنگی طرحهای ترافیکی که با حضور دستگاه‌ها و ارگانهای مختلف در ستاد پلیس راهور نیروی انتظامی در شهرک آزمایش برگزار شد با بیان اینکه پلیس راهور از 20 اسفند از طرح زمستانی خارج و وارد پیش‌مقدمه سفرهای نوروزی می‌شود، اظهار کرد: امسال شرایط با ابتدای سال 99 کاملاً متفاوت است زیرا در آن ایام هنوز بیماری ناشناخته بود، پروتکلها بین مردم نهادینه نشده بود و بهترین وضعیت کاهش تردد را با 68 درصد کاهش در نوروز 99 داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور افزود: رفته‌رفته پروتکلها نهادینه شد و مردم نیز رعایت کردند، در مواردی که کنترل نداشتیم بیماری اوج گرفت اما با اجرای پروتکلها شاهد اثربخشی اجرای آنها بودیم.

این مقام انتظامی با بیان اینکه بخشی زیادی از مردم بیش از یک سال است که سفر نرفتند، خاطرنشان کرد: اینکه چه وضعیتی در روزهای پایانی سال و سال آینده خواهیم داشت، حائز اهمیت است تا بتوانیم بر این اساس پیش‌بینی‌های خود را داشته باشیم.

وی بیان کرد: اکنون سفر به شهرهای آبی به آبی یا زرد به زرد محدودیت ندارد همچنین محدودیتی برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی و باری وجود ندارد.

هادیانفر ادامه داد: امسال با توجه به بروز بیماری کرونا، مسئولیت جدیدی به تمام دستگاه‌ از جمله پلیس درباره کنترل ترددهای غیرضروری ابلاغ شد که سه دوره را در این رابطه تجربه کردیم و اکنون در دوره سوم، محدودیت تردد در برخی از شهرهای کشور را اعمال می‌کنیم.

رئیس پلیس راهور عنوان کرد: در پیش‌بینی خود سه سناریو را برای وزارت کشور ارسال کردیم، سناریو نخست این است که روند بیماری با همین شکل در کشور ادامه پیدا می‌کند، یعنی قابل کنترل است که در این شرایط تمرکز ما روی شهرهایی هدفی خواهد بود که ستاد ملی مقابله با کرونا آنها را به ما اعلام خواهد کرد و جاده‌های که مبدأ و مقصد شهرهای مذکور خواهد بود، کنترل می‌شود.

این مقام انتظامی گفت: سناریو دوم این است بیماری رو به کاهش خواهد گذاشت که مصوبات جدید ستاد ملی مقابله با کرونا در این شرایط، تصمیمات را متفاوت خواهد کرد، در این شرایط شهرهای آبی و زرد افزایش پیدا خواهد کرد که در این سناریو، بیشتر کنترل ما معطوف به مدیریت ترافیک، تسهیل در تردد و کاهش تصادف و جان‌باختگان سوانح رانندگی خواهد بود.

این مقام مسئول متذکر شد: سناریو سوم این است که شدت بیماری از شرایط فعلی افزایش پیدا کند که در این شرایط قطعاً محدودیتها بیشتر خواهد شد و شهرهای هدف (نارنجی و قرمز) افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه امسال باید آمادگی کامل را برای هر شرایطی از جمله کنترل ترددهای غیرضروری، تسهیل در تردهها و کاهش تصادفات و جان‌باختگان سوانح رانندگی داشته باشیم، یادآور شد: بیش از 23 هزار خودرو و واحد گشت تمام دستگاه‌ها از جمله راهور، اورژانس، هلال‌احمر و راهداری در ایام نوروز در جاده‌ها و شهرهای کشور استقرار خواهند داشت همچنین 64 فروند بالگرد آماده امدادرسانی خواهند بود.

هادیانفر با بیان اینکه 34 درصد ترددها در جاده‌های کشور انجام می‌شود، اظهار کرد: متأسفانه 70 درصد جان‌باختگان رانندگی مربوط به حوادث جاده‌ای است، علیرغم اجرای محدودیتهای بیماری کرونا در شهرهای هدف، در سایر شهرها و جاده‌ها که وضعیت عادی، آبی یا زرد دارند، همواره شاهد تصادفات مرگبار هستیم و بیشتر این تصادفات در محورهای فرعی و روستای روی می‌دهد زیرا که کنترلها ما در آن محورها نسبت به محورهای اصلی کمتر است.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه 51 درصد فوتی‌ها در صحنه تصادف جان خود را از دست می‌دهد، تأکید کرد: 6 درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی حین انتقال به مراکز درمانی و مابقی نیز (43) در بیمارستان و بخشهای تروما جان خود را از دست می‌دهند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: امیدواریم علیرغم اینکه بیشتر بیمارستانها در شهرهای قرمز و نارنجی درگیر بیماری کرونا هستند و بیشتر توان آنها معطوف به بیماری کرونا است، از تصادفات غافل نشوند.

وی بیان کرد: 82 درصد تصادفات به چهار عامل سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، خستگی و خواب‌آلودگی و عدم توجه به جلو برمی‌گردد که باید نسبت به آن توجه شود.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: باید آمادگی هرگونه شرایط را در سال 1400 داشته باشیم، در سال 98 گمان می‌کردیم شرایط طبیعی است که ناگهان سیل و طوفان روی داد، در واقع بهاری را توأم با زمستان در سال 98 تجربه کردیم.

هادیانفر از نمایندگان دستگاه‌ها خواست در صورت نیاز آمادگی حضور در مرکز کنترل ترافیک و اطلاعات پلیس راهور را داشته باشند و تصریح کرد: طرحی را مبنی بر ایجاد کمپهای مشترک خدمت وزیر راه ارائه دهیم، در این طرح به دنبال این هستیم که خودروهای امدادی و عملیاتی مانند پلیس، راهداری و اورژانس در یک نقطه (نقاط حادثه‌خیز) مستقر شوند تا بتوانیم با هم‌افزایی و مشترک به یک حادثه رسیدگی کنیم.

وی با بیان اینکه در 10 ماهه سال جاری، دو هزار و 200 نفر جان‌باختگان و 81 هزار مجروح سوانح رانندگی کاهش یافته، گفت: 30 تا 31 درصد از این کاهش مربوط به بیماری کرونا و اثر آن بود و مابقی حاصل تلاش تمام دستگاه‌ها در امدادرسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی، رفع نقاط حادثه‌خیز و سایر عوامل بوده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

پلیس راهور: خط ویژه مسیر رساندن مدیران جامانده از جلسه نیستامکان اعتراض اینترنتی به جرائم رانندگی به زودی فراهم می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرایم رانندگی حوادث حوادث جاده ای پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان ویروس کرونا رئیس پلیس راهور پلیس راهور جرایم رانندگی حوادث حوادث جاده ای پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان ویروس کرونا رئیس پلیس راهور پلیس راهور رئیس پلیس راهور سوانح رانندگی بیماری کرونا جان باختگان دستگاه ها جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟

ایسنا/کرمان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان گفت: شهرستان‌های ارزوئیه، انار، رابر، راور، زرند و کوهبنان در سال گذشته سرقت مسلحانه نداشتند و سرقت خرد در قلعه گنج، فهرج، ریگان، رفسنجان و منوجان کاهش داشته است.

سیدمهدی قویدل ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار کرد: در سال گذشته ۱۲ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم در سطح استان برگزار شده و شهرستان‌های زرند، رفسنجان، بم و بافت بیشترین جلسات را داشتند.

وی با بیان اینکه متاسفانه با تمام اقدامات انجام شده همچنان آمار سرقت در استان زیاد است، گفت: در سال ۱۴۰۲ اتهام اول استان کرمان سرقت بوده که چهار درصد افزایش داشته و متهمان ورودی به زندان هفت درصد افزایش پیدا کرده است.

قویدل با اشاره به اینکه ۱۱ شهرستان استان کرمان روند افزایشی سرقت را دارند، افزود: ۱۲ شهرستان روند کاهشی سرقت داشتند؛ ضمن اینکه در راور، جیرفت، بافت، زرند، کهنوج، کوهبنان و منوجان شاهد کاهش سرقت به عنف بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ۵۶ درصد از مجموع سرقت‌های استان سرقت خرد است، بیان کرد: شهرستان‌های ارزوئیه، انار، رابر، راور، زرند و کوهبنان در سال گذشته سرقت مسلحانه نداشتند و سرقت خرد در قلعه گنج، فهرج، ریگان، رفسنجان و منوجان کاهش داشته است.

معاون دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه ۶۶ درصد سرقت‌های مهم استان در کرمان، رفسنجان، بم، جیرفت و سیرجان رخ داده، گفت: کرمان، رفسنجان، سیرجان و بم چهار شهرستان اول استان از نظر تعداد فراوانی سرقت هستند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از آمار زندانیان استان مربوط به اتهام سرقت است، افزود: سه موضوع مهم برای کاهش سرقت در دستور کار است که شامل ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی، افزایش پوشش پایش تصویری، ساماندهی معتادان متجاهر و اتباع بیگانه غیرمجاز می‌شود.

قویدل با ابراز گلایه از عدم اجرای برخی مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم اظهار کرد: قرار بود دو نقطه برای تجمیع و ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی خارج از شهر اقدام شود که تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده است.

وی تاکید کرد: در حوزه هوشمندسازی برای کاهش جرائم، وقوع تصادفات، سرقت و ... با چالش مواجه هستیم و قرار است ترک فعل‌ها در این موارد را به دادستان اعلام کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در زمینه جمع آوری سلاح انجام شده، گفت: طی ۱۲ سال گذشته ۲۱ هزار و ۷۱۶ سلاح جنگی و شکاری در استان کشف شده که ۱۰ هزار و ۸۹۴ مورد از آنها جنگی بوده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین کشفیات سلام را در جیرفت، بم و رودبار جنوب داشتیم، افزود: این آمار روند افزایشی کشف سلاح و ورود سلاح و مهمات به استان را نشان می‌دهد.

قویدل تصریح کرد: تشکیل بانک اطلاعاتی، تقویت ایست و بازرسی‌ها، رسیدگی جدی و سریع به پرونده‌های سلاح و مهمات، برخورد قاطع و بازدارنده با قاچاقچیان سلاح و مهمات و اقدامات رزمایشی از جمله پیشنهادات ما برای برخورد با این حوزه است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه همچنین سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی رئیس پلیس آگاهی استان کرمان اظهار کرد: در سال جاری بیش از ۱۵ درصد کاهش سرقت را شاهد بودیم و کشف سرقت نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش دارد.

وی با اشاره به رشد ۶۵ درصدی کشف سرقت‌های مسلحانه در استان کرمان در سال جدید بیان کرد: چند باند فرا استانی سرقت منزل در کرمان دستگیر و اخیرا یک باند سرقت پنج نفره در بندرعباس دستگیر شده و باند فعال که سرقت سریالی انجام بدهد، در حال حاضر نداریم.

میرحبیبی با اشاره به اینکه پایش تصویری در شهر کرمان و جاده‌ها مشکل دارد، گفت: در صورت بهبود این وضعیت، مشکلات کمتر خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال