Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@13:41:50 GMT

نسل آینده یمنی‌ها در حال ناپدید شدن است

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۰۵۹۹

نسل آینده یمنی‌ها در حال ناپدید شدن است

محمود آنقدر ضعیف شده بود که حتی نمی‌توانست خودش به تنهایی بدن نحیفش را با پتو بپوشاند. او با صدایی که به زحمت شنیده می‌شد، گفت: «دلم می‌خواهد حالم بهتر شود و به مدرسه برگردم.» آفتاب بی‌رمق پاییزی که به بخش سوءتغذیه در بیمارستان صنعا می‌تابید، چشمان او را آزار می‌داد؛ او صورتش را به روی بالش برگرداند و سعی کرد استراحت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمی بعد مادر سادیا من را به گوشه‌ای از اتاقی که دخترش در آن بستری بود برد و گفت: «او هرگز به مدرسه نرفته است. در روستای ما مدرسه وجود ندارد. اما قسم می‌خورم، اگر زنده بماند، خودم یک مدرسه خواهم ساخت.»

به گزارش فرادید به نقل از گاردین، فرصت محقق ساختن رویای سادیا هرگز دست نداد. او چند روز بعد جان سپرد. این داستان وحشتناک هر روز در یمن تکرار می‌شود. «قحطی» یک اصطلاح تخصصی است که نیاز به آمار باکیفیت دارد که این کشور فاقد آن است. اما گفته می‌شود که ۱۶ میلیون نفر – یا نیمی از جمعیت کشور - هم‌اکنون گرسنه هستند.

همزمان با تلاش‌های سازمان ملل برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای برنامه بشردوستانه سال ۲۰۲۱، حتی از کشور‌هایی مانند انگلستان و کشور‌های پادشاهی حاشیه خلیج فارس که نقش مهمی در جنگ یمن دارند، گرسنگی در حال بدتر شدن است.

آژانس‌های کمک هشدار داده‌اند که ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در یمن در معرض خطر مرگ در اثر سوءتغذیه قرار دارند. در استان شبوه تعداد موارد جدی سوءتغذیه در سال ۲۰۲۰ در حدود ۱۰‌درصد افزایش داشت. در بیمارستانی در عبس که به جوامع روستایی کوه‌پایه‌نشین خدمات‌رسانی می‌کند تعداد موارد جدی سوءتغذیه نسبت به مدت مشابه سال قبل در حدود ۴۱‌درصد رشد داشت.

حتی کودکانی که از سوءتغذیه و شیوع بیماری‌های کشنده وبا و تب دنگی نجات پیدا می‌کنند، با آینده‌ای پرخطر مواجه هستند. یکی از پزشکان در استان شبوه به‌طور خلاصه گفت که نگران است یک نسل کامل از یمنی‌ها در اثر جنگ ناپدید شود.

میانگین سن ازدواج برای دختران در برخی از مناطق روستایی قبل از شروع جنگ ۱۴ سال بود و با شروع جنگ این سن کمتر شده است. احزاب مختلف در تمام جبهه‌های نبردی پیچیده پسرانی در سنین ۱۱ سال را برای جنگیدن به خدمت می‌گیرند.

مرگ همچنین در شکل حملات هوایی ائتلاف عربستان و امارات از بالا بر سر این مردمان آوار می‌شود. در حدود ۷۰‌درصد از یمنی‌هایی که در مناطق تحتِ کنترل حوثی‌ها زندگی می‌کنند می‌دانند کشور‌هایی مانند انگلستان باعث و بانیِ بمباران‌ها در مراسم عروسی، بیمارستان‌ها و مدارس هستند.

اطلاعات فنی و سریال روی قطعات بمب ما را به کارخانه‌های تسلیحاتی غربی می‌رساند و بسیاری از خانواده‌ها به این شواهد استناد می‌کنند تا روزی عدالت در مورد عزیزان از‌دست‌رفته‌شان اجرا شود.

درحالیکه جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا، گفته بود که پایان دادن به جنگ یمن از الویت‌های دولت اوست، بعید به نظر می‌رسد که فشار جدید دیپلماتیک به این زودی‌ها از شدت نبرد سهمگینی که از ابتدای سال جدید میلادی در استان مارب آغاز شده است بکاهد.

حوثی‌ها در مناطق نفت‌خیز در آستانه پیروزی هستند که می‌تواند نیرو‌های وفادار به دولت یمن را از آخرین سنگرشان در شمال این کشور بیرون براند و بازگرداندنِ احزاب به میز مذاکره را پیچیده کند.

حماس المسلمی، دانشجوی ۲۱‌ساله‌ای که اصالتاً اهل ذمار هست و اکنون در شهر مارب زندگی می‌کند، می‌گوید: «ما یکبار مجبور به ترک خانه‌هایمان شده‌ایم. حالا هر شب به ما حملات موشکی می‌شود. من خسته شده‌ام. آن‌ها از جنگیدن خسته نشده‌اند؟ چه چیزی باقی مانده است؟»

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 یمن قحطی جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان این مناطق کشور هفته آینده بارانی می‌شود

به گزارش خبرآنلاین صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: شنبه در برخی نقاط خراسان رضوی و جنوبی، یزد، کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد، شرق خوزستان، یکشنبه در جنوب کرمان و دوشنبه در ارتفاعات مرکزی البرز و ارتفاعات مرکزی زاگرس در برخی از ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و در نقاط مستعد، تگرگ پیش بینی می‌شود.

وی افزود: سه شنبه هفته آینده سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در مناطق غربی کشور بارش خواهیم داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: در سه روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک پیش بینی می‌شود. همچنین تا اواسط هفته آینده روند افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور پیش بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران شنبه ( ۸ اردیبهشت) صاف و وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی یک شنبه (۹ اردیبهشت) کمی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس‌فردا شهرکرد با کمینه ۳ و ۲ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه ۳۹ و ۴۰ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899943

دیگر خبرها

  • عکس/ حماسه حضور یمنی‌ها در حمایت از غزه
  • سنتکام: کشتی انگلیسی در حمله موشکی یمنی‌ها آسیب دید
  • آسمان این مناطق کشور هفته آینده بارانی می‌شود
  • میلیون ها یمنی خواستار ادامه عملیات علیه اشغالگران شدند
  • راهپیمایی باشکوه یمنی‌ها در حمایت از غزه
  • پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد/ عکس
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • یمنی‌ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • نوجوان ۱۶ ساله ناپدید شده در جنگل‌های رامسر پیدا شد
  • نماهنگ جدید ابوذر روحی منتشر شد + دانلود نماهنگ حماسی «نحن المقاومون»