Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگرچه مسئولان شرکت بخش بر عدم وجود مشکل جدی در توزیع گازوئیل تاکید دارند اما رانندگان کامیون در رسانه های اجتماعی همچنان از مشکلات فراوان در تامین سوخت و سوختگیری خبر می دهند.

به گزارش تین نیوز، در کنار مشکلاتی همچون اتمام سوخت گازوئیل در برخی جایگاه ها، صف های طولانی برای سوختگیری، خاموش بودن پمپ ها در ساعاتی از شبانه روز و اخذ انعام اجباری از رانندگان در ازای ارایه سوخت، به تازگی مشکلی دیگر نیز از سوی رانندگان در رسانه های اجتماعی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آن‌چه در چند هفته اخیر از سوی رانندگان کامیون مطرح شده، برخی جایگاه های سوخت به بهانه کمبود گازوئیل مانع از سوختگیری رانندگان غیر بومی شده و عنوان می کنند با توجه به محدود بودن میزان سوخت فقط به رانندگان بومی سوگازوئیل ارایه می دهند.

رانندگان نام و تصویر برخی از این جایگاه ها را نیز همراه با زمان و مکان این رخداد در رسانه های اجتماعی منتشر و عنوان کرده اند حتی با شماره ارایه شده از سوی شرکت پخش فراورده های نفتی در این مورد تماس گرفته و خواستار پیگیری موضوع شده اند.

در این مورد یک جایگاه دار سوخت به خبرنگار ما گفت: عصبانیت راننده، درگیری با اپراتور جایگاه و... به علت نبود سوخت گازوئیل یا کارت آزاد، با وجود وعده مسئولان برای حل این معضلات همچنان ادامه دارد و هر دو گروه راننده و جایگاهدار را با مشکل مواجه کرده است.

وی افزود: علاوه برتنش و درگیری، بروز مشکلات مالی ناشی از کمبود سوخت از جمله مواردی است که نیازمند عزم و اراده مسئولان برای حذف موضوع سهمیه گازوئیل برای جایگاهداران است.

او با بیان این که هر به جایگاه سوخت مقدار مشخصی سهمیه گازوئیل تعلق می گیرد که همین امر موجب بروز مشکل می شود، عنوان کرد: این کار با هدف کنترل بیشتر چگونگی فروش گازوئیل و جلوگیری از احتمال قاچاق سوخت توسط جایگاه ها صورت می گیرد در صورتی که با وحود ابزارهای کنترلی که در اختیار شرکت پخش قرار دارد نظارت بر چگونگی فروش سوخت، بسیار آسان و در دسترس است.

این جایگاه دار تاکید کرد: با توجه به مشکلات مطرح شده مدیران شرکت پخش فرآورده های نفتی و اتحادیه ها باید هرچه سریعتر فکری برای کارت های آزاد در اختیار جایگاه ها و افزایش سهمیه جایگاه ها و یا افزایش سهمیه رانندگان اقدام نمایند تا از بروز تنش بین راننده و متصدیان جایگاه ها و همچنین کاهش درآمد جایگاه ها جلوگیری شده و چرخ اقتصاد جاده ای و مشاغل و خدمات مرتبط به گردش درآید.

2 فیلم پیوست مربوط به صف طولانی کامیون ها برای سوختگیری گازوئیل است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جایگاه سوخت جایگاه سوخت گاز جایگاه داران سوخت رانندگان کامیون کمبود گازوئیل کمبود سوخت کمبود سوخت گازوئیل جایگاه سوختگیری صف طولانی کامیون ها رانندگان و کامیون داران جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود

نخست وزیر ارمنستان امروز (سه‌شنبه) گفت، اگر روند تحدید مرزی با جمهوری آذربایجان تعلیق یا متوقف شود، جنگی در می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان به خبرنگاران گفت: «بیایید این وضعیت را فرض کنیم. اگر روند تحدید مرزی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان تعلیق شود، جنگی آغاز خواهد شد.»

نخست‌وزیر ارمنستان همچنین گفت که لازم است استراتژی امنیت ملی این کشور بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: «فرآیندهای جاری ما را متقاعد کرده که استراتژی توسعه ارمنستان نیاز به بازنگری دارد. از این منظر، من فکر می‌کنم و بدیهی است که استراتژی امنیت ملی باید بازنگری شود و روند این بازنگری در سطح کاری باید مورد بازنگری قرار گیرد که این مساله از قبل شروع شده است.»

پاشینیان همچنین افزود، اگر درخواست مقام‌ها نادیده گرفته شود، ممکن است ارمنستان کانال‌های تلویزیونی روسیه را قطع کند. روابط ارمنستان و روسیه هم بعد از مناقشه قره‌باغ که در آن مسکو طرف باکو را گرفت، تیره‌ و تار شد.

ماه گذشته میلادی وزیر صنایع عالی ارمنستان اعلام کرد، در صورتی که پیشنهاد ایروان برای ویرایش سند مربوط به توافقنامه همکاری با روسیه در زمینه همکاری در زمینه ارتباطات جمعی پذیرفته نشود، ارمنستان ممکن است به طور یک‌جانبه تنظیم پخش شبکه‌های تلویزیونی روسیه را لغو کند.

پاشینیان در واکنش به این اظهارنظر گفت: «هنگامی که کانال های روسی در حال پخش برنامه هستند، ما به احترام شهروندان و نظم عمومی ارمنستان متکی هستیم. ما به هیچ چیز خارق‌العاده‌ای نیاز نداریم. این توافق متضمن احترام به ارمنستان و منافع آن است. ما باید صبر کنیم اما اگر بعد از این خواسته های ما نادیده گرفته شود، چاره‌ای نیست جز اینکه پخش شبکه‌های تلویزیونی متوقف شوند.»

نخست‌وزیر ارمنستان در بخش دیگری از صحبت‌هایش همچنین ادامه داد، قرارداد صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان ممکن است پیش از نوامبر منعقد شود.

پاشینیان در توضیح اظهارات الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان درباره امکان دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا قبل از نوامبر به خبرنگاران گفت: «من با ایده انعقاد معاهده صلح قبل از نوامبر  ۲۰۲۴ موافقم. برای انجام این کار، لازم است تمام اصولی که در جریان مذاکرات بر سر آن توافق شده است، تثبیت و در یک معاهده صلح مشخص شود و آنها را امضا کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • تصاویری که نباید فراموش کنیم!
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • انهدام 237 شناور حامل گازوئیل قاچاق و کشف 3.7 میلیون لیتر سوخت در هرمزگان
  • کشف بیش از ۳میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزها از ابتدای سال تاکنون
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!