Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:42:20 GMT

کلاهبرداری با ترفند جشن احسان و نیکوکاری

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۱۱۹۳

کلاهبرداری با ترفند جشن احسان و نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، احسان آنقی گفت: کلاهبرداران در ایام و مناسبت‌های مختلف از قبیل جشن احسان و نیکوکاری با انتشار پیام و تبلیغات از طریق شبکه‌های اجتماعی شهروندان را دعوت به شرکت در کمپین‌های جمع آوری کمک‌های نقدی کرده و از این طریق از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: عده‌ای فرصت طلب در این گونه ایام از عواطف و احساسات هموطنان بیشترین سوءاستفاده را انجام می‌دهند و با شگردهای خاص و ایجاد زمینه اعتمادسازی به خصوص در فضای مجازی به دنبال خالی کردن جیب مردم هستند، به طوری که برخی کلاهبرداران با ارائه شماره‌های حساب بانکی خود و جمع کردن حتی مبالغ اندک از تک تک مردم، سرمایه‌های مردم را به تاراج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا استان مرکزی ادامه داد: در برخی موارد افراد از طریق صفحات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی و درج تبلیغات در سایت‌ها با معرفی خود به عنوان عضوی از مؤسسه خیریه با عنوان کمک به خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست و با سو استفاده از نام مؤسسه‌های خیریه معتبر اقدام به فریب و درخواست کمک مالی کرده و مردم هم به واریز کمک‌های نقدی به این افراد می‌پردازند.

آنقی بیان کرد: راه اندازی مراکز نیکوکاری باید با هماهنگی نهادهای مرتبط از قبیل کمیته امداد امام خمینی (ره)،بهزیستی و یا سایر نهادهای مربوطه صورت پذیرد و در غیر این صورت به هر عنوانی غیر قانونی بوده و موجبات سو استفاده و کلاهبرداری را فراهم می‌سازد.

وی تاکید کرد: شهروندان در هنگام پرداخت وجه حتماً تنها به شماره حساب‌های رسمی اعلام شده و معتبر سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، کمک‌های خود را واریز و به سایر شماره حساب‌هایی که به نام اشخاص بوده و مورد تأیید هیچ سازمانی نیستند، اعتماد نکنند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی در پایان تصریح کرد: در صورتی مواجهه با مراکز نیکوکاری حتماً صحت و سقم مجوز آنها را از نهادهای معتبر استعلام کرده و پیش از واریز وجه اعتبارسنجی لازم را انجام دهند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک در این زمینه، مراتب را از طریق سایت اینترنتی www.cyberpolice.ir به کارشناسان پلیس فتا در مرکز فوریت‌های سایبری اطلاع دهند.

کد خبر 5160175

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا احسان و نیکوکاری اراک ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا گرگان بوشهر شیراز زلزله مشهد لیگ برتر فوتبال ایران انتخابات 1400 اردبیل شهید شهرستان کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ طولابی نژاد اظهار کرد: با مراجعه فردی به پلیس فتای شهرستان بافق و بیان اینکه آشنایی با فردی در فضای مجازی باعث کلاهبرداری از او شده است، رسیدگی به موضوع در دستورکار قرار گرفت. 


فرمانده انتظامی شهرستان بافق افزود: در تحقیقات مشخص شد که مالباخته با فردی در فضای مجازی آشنا شده و تا چند روز با هم گفتگو داشتند و بعد از ایجاد صمیمیت بین آنها، کلاهبردار درخواست مبلغ ۲۵ میلیون ریال وجه نقد می‌نماید که پس از واریز وجه توسط مالباخته، دیگر جوابگوی او نبوده است. 


وی ادامه داد: با تلاش ماموران پلیس فتا، متهم در یکی از شهر‌های کشور شناسایی و مبلغ مذکور به حساب شاکی بازگردانده شد. 


فرمانده انتظامی بافق از شهروندان خواست دراین موارد دقت بیشتری داشته باشند و به افراد در فضای مجازی اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟