Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ نایت فرانک، پانزدهمین گزارش خود را در خصوص ثروت منتشر کرده که نشان می‌دهد بیماری همه‌گیر کووید-19 به نفع ثروتمندان بوده و دلیل اصلی این امر افزایش ارزش دارایی آنها بر اثر نرخ بهره پایین و بسته‌های محرک مالی بوده است.

جمعیت جهانی فوق ثروتمندان (افرادی که ارزش خالص دارایی آنها بیش از 30میلیون دلار است) در طول سال گذشته 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4درصد رشد داشته و قوی‌ترین رشد با 12درصد متعلق به آسیا بوده است.

بنابراین با توجه به شکاف گسترده‌ و فزاینده‌ رو به رشد میان افراد فوق ثروتمند و افراد دیگر سراسر جهان، برای پیوستن به قشر یک درصدی ثروتمندان برتر به چقدر پول نیاز است؟ در صدر این لیست، موناکو قرار دارد که این کشور کوچک، تفریحگاهی برای فوق ثروتمندان به شمار می‌رود. برای پیوستن به قشر یک درصدی برتر در این کشور، به 7.9میلیون دلار ثروت نیاز است.

سوئیس که به خاطر صرف هزینه‌های هنگفت مشهور است، برای پیوستن به قشر یک درصدی ثروتمندان برتر در این کشور به 5.5میلیون دلار سرمایه نیاز است. ایالات متحده که بزرگترین جمعیت یک درصد فوق ثروتمند را دارد، برای پیوستن به این گروه در این کشور به 4.4میلیون دلار ثروت نیاز است. بر اساس آمار به دست آمده، حدود 180هزار نفر در آمریکا در سال 2020، ثروت بیش از 30میلیون دلار را در اختیار داشتند.

در مناطق دیگر به خصوص کشورهای در حال توسعه که جمعیت فوق ثروتمندان نسبتا پراکنده بوده، ثروت مورد نیاز برای پیوستن به این قشر به میزان قابل توجهی پایین‌تر است. در حالی که برای چین انتظار می‌رود در سال‌های آتی به ثروت قابل توجهی برای قرار گرفتن جزو جامعه یک درصدی نیاز باشد، میزان آن در سال 2020، 850هزار دلار بود.

هند که اخیرا شاهد رشد مداوم جمعیت فوق ثروتمند خود بوده، تنها 60هزار دلار برای پیوستن به قشر یک درصد برتر نیاز دارد. نایت فرانک پیش‌بینی می‌کند که میزان آن طی پنج سال آتی دو برابر شود.

در نمودار ارائه شده، ثروت خالص مورد نیاز برای پیوستن به قشر یک درصد فوق ثروتمند در کشورهای مختلف را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین ضرورت ایجاد تسهیلات بیشتر برای فرهنگیان آزمون جدید برای استخدام معلمان برگزار می‌شود اسامی کاندیداهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ ماجرای رتبه‌بندی معلمان به کجا رسید؟ قیمت نجومی واکسن کرونا در ناصرخسرو!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: میلیاردرها برجام فوق ثروتمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

حسن روحانی اظهار داشت: آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

به گزارش سایت حسن روحانی، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده در حالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود، اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم، اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳