Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@01:34:35 GMT

حتما اختلالات کف لگن را درمان کنید

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۳۲۶۵

حتما اختلالات کف لگن را درمان کنید

عضو هیئت علمی بیمارستان آیت الله طالقانی به زنان هشدار داد که اختلالات کف لگن یا بی‌اختیاری ادراری را جدی گرفته و با مراجعه به پزشک متخصص برای درمان و کاهش عوارض آن اقدام کنند.

به گزارش برنا؛ سودابه درویش متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ اختلالات کف لگن بیمارستان آیت الله طالقانی گفت: متاسفانه  بانوان به دلیل خجالت و عدم آگاهی  برای درمان بی اختیاری ادراری و اختلالات کف لگن به پزشک مراجعه نمی کنند یا بسیار دیر مراجعه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جراح و متخصص زنان و زایمان افزود: شایع ترین اختلالات کف لگن در بیمارانی مشاهده می شود که دچار بی اختیاری ادراری هستند، زیرا بافت کف لگن در این افر اد شل شده و دیگر توانایی کنترل ادرار را ندارد.

سودابه درویش شایع ترین اختلالات کف لگن در بیماران مبتلا را شامل بی اختیاری ادراری استرسی، بی اختیاری ادراری فوریتی،  افتادگی رحم، مثانه و روده نام برد.

این متخصص زنان و زایمان علت این بیماری را ناهماهنگی عضلات کف لگن با مغز عنوان کرد و گفت: این اختلالات گاهی به شکل شل شدن بیش از اندازه و برخی مواقع نیز به صورت سفت بودن غیر طبیعی عضلات کف لگن بروز می کند. در نتیجه ممکن است دفع طبیعی مدفوع و ادرار در بیمار دچار اختلال و دشوار باشد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه به مبتلایان هشدار داد : اختلالات کف لگن درصورتی که بدون درمان رها شوند ممکن است  منجر به بروز مشکلات متعددی از  جمله ناراحتی و آسیب بلند مدت مثانه، افتادگی رحم، مثانه یا روده، بی اختیاری ادرار یا مدفوع، یبوست مزمن، دردهای لگنی و شکمی شود.

فلوشیپ اختلالات کف لگن بیمارستان آیت الله طالقانی با اشاره به این که  بی اختیاری ادراری  انواع مختلفی دارد خاطرنشان کرد:  شیوع این اختلالات با افزایش سن در خانم ها افزایش می یابد. اختلالاتی شایع که در بیماران کف لگن وجود دارد به دو صورت بی اختیاری ادراری استرسی و بی اختیاری ادراری فوریتی مشاهده می شود.

به گفته  این عضو هیئت علمی دانشگاه مشکلاتی نظیر فوریت در دفع ادرار در این بیماران شایع تر است.  دلایل مختلفی برای این اختلالات وجود دارد که از شایع ترین آنها می توان به زایمان های متعدد، افزایش سن، انجام کارهای سنگین ،افزایش فشارهای داخل شکمی ، سابقه خانوادگی اختلالات کف لگن ، افزایش فشارهای مزمن داخل شکمی مانند یبوست های مداوم اشاره کرد.

سودابه درویش ابتلا به آسم و سرفه های مکرر، اختلالات قلبی  و ریوی، آسیت های شکمی و هر نوع افزایش شدید فشارهای داخل شکمی را از دیگر ریسک فاکتورهای ابتلا به بیماری کف لگن برشمرد.

او با اشاره به درمان های مختلفی که برای اختلالات کف لگن وجود دارد گفت: درمان های مختلفی بسته به شرایط بیمار و شدت درگیری وی انتخاب می شود که از آن جمله می توان به تغییرات ساده در سبک زندگی مانند کاهش وزن، تمرینات ساده ورزشی و فیزیوتراپی تا درمان های داروئی و در نهایت درمان جراحی متفاوت اشاره کرد.

دکتر سودابه درویش به مبتلایان به اختلالات لگنی تاکید کرد که با مشاهده علایم و نشانه های بیماری به پزشک متخصص  مراجعه کنند تا با پیشگیری و درمان به موقع  شاهد بانوان سالم تر، شادتر و با کیفیت زندگی بالاتر باشیم.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه  کلینیک اختلالات کف لگن در روزهای شنبه صبح و یکشنبه بعد از ظهر در درمانگاه بیمارستان طالقانی پذیرای تمامی مراجعان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لگن اختلالات کف اختلالات کف لگن بی اختیاری ادراری بی اختیاری ادرار عضو هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاه جوانی در طب سنتی هند

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه آب بشقابی، در طب سنتی هند، به گیاه جوانی شهرت دارد. تمام بخش‌های این گیاه شامل ریشه، برگ‌ها، میوه‌ها و ساقه‌های رونده مصارف درمانی متعدد دارند.

 این گیاه در افزایش حافظه در کودکان، عقب مانده ذهنی، درمان پسوریازیس، زخم‌های تفلیس، درماتیسم، افزایش قدرت و نیروی جسمانی، حیات بخشی مجدد به نورون‌های آسیب دیده، فعالیت آنتی اکسیدانی بالا، تحریک سنتز کلاژن در بافت‌های آسیب دیده و بهبودی جریان خون، درمان اگزما و نهایتا بهبودی رنگ بدن، جوانی، افزایش حافظه و بهبودی هوش و افزایش طول عمر، شادابی و سلامتی را تضمین می‌نماید. 

کپسول گیاهی سنتلاتی اس تی با داشتن عصاره و پودر برگ گیاه آب بشقابی در حداقل زمان باعث تقویت قوای عمومی بدن، احساس شادابی، نیروی جوانی و افزایش راندمان کاری می‌گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته