Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرانجام پس از کش و قوس های فراوان فرهاد مجیدی جانشین محمود فکری در استقلال شد. قطعا بازگشت شماهره ۷ محبوب آبی ها موافقان و مخالفان خود را دارد، اما مجتبی جباری حمله عجیبی به فرهاد مجیدی کرده است. هشت شاکی مدعی شده است زمانی قرار بوده است مربی استقلال شود اما با دخالت های فرهاد مجیدی این اتفاق نیفتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به گزارش پارس فوتبال، مجتبی جباری در صحبت هایی مدعی شده است در این مدت که فوتبال را کنار گذاشته است، سعی کرده از نظر فنی دانش خودش را بالا ببرد و در حال حاضر این اعتماد به نفس را داد که با حضور در کادر فنی استقلال از نظر فنی به این تیم کمک کند.

مجتبی جباری ستاره سابق استقلال علیه سرمربیگی فرهاد مجیدی موضع تندی گرفت. هشت شاکی آبی ها که صبح امروز گزینه مربیگری استقلال بود، تصور می کند فرهاد مجیدی مانع حضور او در کادر فنی استقلال شده است. مجتبی جباری در صحبت هایی عجیب علیه فرهاد و برخی دیگر از همبازیان سابق خود طغیان کرد. از مجتبی جباری که سال هاست سکوت اختیار کرده و کمتر تن به مصاحبه می دهد، چنین گفتگویی بعید بود!

مجتبی جباری در مورد اینکه گزینه ساکت الهامی برای حضور در کادر فنی استقلال است گفت:

دیشب با ساکت الهامی صحبت کردم و من قبول کردم در کادر فنی استقلال با ایشان کار کنم. قبل از این هم که من مدرک نداشتم بحث حضورم در کادر فنی آقای شفر بود ولی دوستان نگذاشتند و با تلاش هایی که کردند اجازه ندادند این اتفاق رخ بدهد.

هافبک سابق استقلال در مورد اینکه از همان ابتدا هم گفته می شد شانس ساکت الهامی برای سرمربیگری دراین تیم کم است صحبت کرد و البته کنایه ای هم به فرهاد مجیدی زد. جباری گفت:

قرار بود اتفاقی بیفتد که بتوانیم به استقلال کمک کنیم و من دیدم با آقای الهامی می شود این کار را انجام داد. سوال من این است که چرا دیگران فکر می کنند محق هستند؟ من فکر می کنم به خود آقای محمود فکری باید فرصت بیشتری داده می شد تا بتواند اهدافش را پیش ببرد اما حواشی که هست باعث می شود فضا تنگ تر شود. باشگاه متعلق به یکی دو نفر نیست و نمی شود شما چون جایگاه مناسبی در زمان بازیکنی داشته اید، فکر کنید می توانید مربی باشگاه بزرگی مثل استقلال شوید. باشگاه های بزرگ دنیا کم بازیکنان بزرگ ندارند ولی بحث مربیگری کاملا متفاوت است. مربیگری اینطور نیست که با حضور به صورت فیزیکی کار را پیش ببرید. الان اگر من اعلام آمادگی می کنم که در کادر فنی استقلال کار کنم چون برایش تلاش کرده ام. من هیچ وقت نخواستم برای دیگران این فضا را تنگ کنم و دوست داشتم اگر اتفاقی رخ می دهد بر اساس توانایی های خودم باشد. فرهاد مجیدی فکر می کند چون بازیکن بزرگی در استقلال بوده است، می تواند سرمربی خوبی هم شود. این آقا با لابی و باند بازی نگذاشت مربی استقلال شوم.

وی افزود:

انتظار من از هیات مدیره استقلال این است که بحث انتخاب سرمربی یک بحث فنی باشد نه بحث این باشد که کمتر باشگاه در دردسر قرار بگیرد چون آن مربی با فضای مجازی ارتباط مناسبی دارد.

مجتبی جباری در ادمه گفت:

من زمانی که فوتبال را کنار گذاشتم خودم می گفتم هیچ چیز نمی دانم و حتی یک خط آنالیز بازی را هم نمی توانم انجام بدهم. پرس و جو کردم که چه کسی می تواند کمکم کند و کسی را بهتر از استاد جلال چراغپور در این کار ندیدم. ساعت های زیادی با ایشان کار کردیم و من متوجه شدم مربیگری شغلی است کاملا متفاوت با بازی کردن، وقتی قبلا بازیکن بوده باشی، می تواند کمک کند که شرایط بازیکنان و تیم را بهتر درک کنی ولی چیزی نمی شود انتقال داد، مگر اینکه سوادش را داشته باشی.

مجتبی جباری در ادامه بدون آنکه نامی از جواد نکونام بیاورد، حرف هایی زد که می تواند اشاره مستقیم به سرمربی فولاد باشد. جباری گفت:

هر زمان شرایط فراهم شود، سعی می کنم چیزهای بیشتری در مورد مربیگری یاد بگیرم چون تا آموزش تئوری نباشد، نمی شود در زمین چیزی به بازیکنان آموزش بدهی. اگر ساختمان می سازی و درسش را نخوانده باشی، حتما ساختمان خراب می شود. الان فوتبال ما تا حدود زیادی اینطوری شده است، خراب کن و تجربه بدست بیاور. وارد تیم می شوند، خراب می کنند و تازه برایشان تجربه هم نمی شود. حرف من این است که مسیر فوتبال ایران طوری است که پیشرفتی در آن دیده نمی شود، وقتی برای نتیجه گرفتن ابعاد زمین را تغییر می دهیم، وقتی نیمکت تیم را طوری بچینیم برای فحش دادن و فشار آوردن به داور، مشخص است که پیشرفت فنی حاصل نمی شود. فضای فوتبال نباید اینطور باشد که مسائل فنی در آن در حاشیه باشد و کسی جرات ورود کردن نداشته باشد. من بازهم می گویم الان فکر می کنم شرایط طوری است که می توانم به استقلال کمک کنم.

هافبک سابق استقلال در مورد اینکه در فوتبال ایران شاید کمی شلوغ کاری کنار خط لازم است گفت:

من وقتی در مورد مربیگری صحبت می کنم در مورد مجموعه این عوامل حرف می زنم، از صحبت هایی که در کنفرانس های مطبوعاتی انجام می شود تا کنترل حواشی و یا حتی ایجاد یکسری حواشی در جهت منافع تیم. نمی شود گفت فنی کار می کنم و به حواشی کاری ندارم ولی من می گویم این وسط متنی وجود دارد که باید فنی باشد. این نباشد که فنی را بگذاریم کنار و بگوییم حواشی مهم تر است.

مجتبی جباری در مورد دلیل علاقه اش برای ورود به استقلال گفت:

الان مثل شرایطی هست که دوست دارم از آن استفاده کنم چون می دانم توانایی آن را دارم. دیگران با لابی و زد و بند کردن یک بار نگذاشتند به کادر فنی اضافه شوم، شفر به عنوان سرمربی خارجی از همه جا بی خبر من را می خواست اما اتفاق ها طور دیگری رقم خورد. الان هم اعلام رقابت می کنم و می گویم من و ساکت الهامی می توانیم این کار را انجام بدهیم. اگر هم نشد، خودم را آماده می کنم تا اگر مسوولیت ۲۰ جوان را به من دادند از لحاظ فنی و آگاهی بتوانم به آنها کمک کنم. دوست ندارم فقط تیم را مدیریت کنم، من بیگانه با این حواشی نیستم ولی با وجود اینکه خیلی ها می گفتند جباری می تواند مربی خوبی باشد، من رفتم و آموزش دیدم و هرگز در باد این حرف ها نخوابیدم.

او در مورد داستان خودش و اضافه نشدن به کادرفنی استقلال در دوره وینفرد شفر هم گفت:

قرار بود من در زمان شفر به عنوان کمک مربی وارد کادر فنی شوم اما امیر حسین فتحی برای اینکه وضعیت خود را بین هواداران بهتر کند، فرهاد مجیدی را آورد و بعدا شرایطی پیش آوردند که او سرمربی شود. من در آن زمان صحبتی نکردم ولی حالا احساس ناراحتی برای باشگاه استقلال دارم. کسی که هیچوقت فضای کنفرانس مطبوعاتی را تجربه نکرده است و در حساس ترین برهه برای اینکه زمان ماندن خود را در استقلال بیشتر کند، یک جام را از استقلال و هواداران بی نظیرش می گیرد، طوری می خواهند در ذهن هوادار این باور را ایجاد کنند که گزینه ای جز او نیست در حالی که اصلا اینطور نیست. من می توانم خیلی افراد را نام ببرم که هم سطح ایشان هستند و اینکه با فضای مجازی بخواهیم در ذهن هوادار کنیم که استقلال فقط یک گزینه دارد اصلا درست نیست. ناراحتی من این است که باشگاه بزرگ استقلال یک گزینه داشته باشد. در نهایت امیدوارم استقلال و هواداران بی نظیرش موفق باشند و فشارهایی که احتمالا از سوی فضای مجازی روی من می آید چیزی نیست که نگرانم کند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مجتبی جباری استقلال فرهاد مجیدی ساکت الهامی محمود فکری جواد نکونام وینفرد شفر استقلال جواد نکونام ساکت الهامی فرهاد مجیدی مجتبی جباری محمود فکری وینفرد شفر کادر فنی استقلال مجتبی جباری فرهاد مجیدی ساکت الهامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۳۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

ضربه کاری بی‌سابقه‌ای که ایران با وجود اعلام قبلی به پایگاه نظامی نواتیم وارد کرد، به نتانیاهو فهماند که اگر جنگ واقعی آغاز شود، چیزی از امکانات نظامی اسرائیل نخواهد ماند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: در این باره روزنامه دنیای اقتصاد در تحلیلی می‌نویسد: پس از گذشت دو هفته از حمله ترکیبی موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، و با انتشار ابعاد تازه‌ای از این حمله، می‌توان ادعا کرد کیفیت حمله بالستیکی ایران به این پایگاه راهبردی، حتی در تصمیم نتانیاهو در خودداری از حمله تلافی‌جویانه به ایران مؤثر بوده است. پایگاه هوائی نِواتیم متعلق به نیروی هوائی اسرائیل در ۱۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر بئرشبع در صحرای نقب قرار دارد. این پایگاه عظیم با سه باند با طول‌های مختلف پروازی میزبان جت‌های رادارگریز اف ۳۵، هواپیماهای ترابری، هواپیماهای ‌تانکر و هواگردهای شناسایی و تشخیص الکترونیکی است.

پس از آنکه سخنگوی ارتش اسرائیل، حمله ایران به این پایگاه را کم‌اهمیت و جزئی اعلام کرد، این رسانه‌های آمریکایی بودند که از قول منابع آگاه اعلام کردند، ضربات موشکی ایران، «چیزی بیش از ضربات جزئی اعلام‌شده از سوی اسرائیل بوده است». ما اکنون می‌دانیم که یکی از باندها با صدمه جدی مواجه شده، یکی از هواپیماهای پهن‌پیکر اسرائیلی از نوع سی ۱۳۰ (که البته این نوع هواپیماها کاربردهای شناسایی - الکترونیکی هم دارد) آسیب دیده و همچنین یک آشیانه اف ۳۵ و یک انبار قطعات یدکی نیز منهدم شده‌اند. در ابتدا، تعداد موشک‌های برخورد کرده به پایگاه، ۳ فروند، سپس ۵ فروند و بعد ۹ فروند اعلام شد. رسانه‌های غربی احتمالا با توافق مقامات پنتاگون با انتشار قطره‌ای اطلاعات قصد دارند تا یک نکته را به مقامات اسرائیل گوشزد کنند: «اگر آمریکا کمک نمی‌کرد چیزی از پایگاه نواتیم باقی نمی‌ماند».

اما چرا حمله به نواتیم، نتانیاهو را از پاسخ جدی باز داشت؟ از مجموع پرتابه‌های ایران، ۱۲۰ فروند موشک بوده‌اند و رهگیری این نوع موشک‌ها به دلیل شیوه حرکت بسیار سخت است. اگرچه سایر موشک‌ها را هواپیماهای جنگی اسرائیل و متحدانش، سامانه گنبد آهنین یا حتی فلاخن داوود می‌توانند (با درصد زیاد) از بین ببرند، اما این تجهیزات در برابر موشک بالستیک ناتوان از انهدام (و حتی رهگیری) هستند. موشک‌های بالستیک ایران (حتی انواع قدیمی‌تر) از لحظه پرتاب، ظرف دو دقیقه از جو خارج شده، ۹ دقیقه خارج از جو به حرکت خود ادامه می‌دهند و در یک دقیقه آخر با سرعت ۶تا ۸ برابر صوت به سمت هدف حرکت می‌کنند. اسرائیل دربرابر این نوع موشک‌ها با محدودیت مواجه است. تنها سامانه ارو (پیکان) قادر به درگیری با این نوع موشک‌هاست؛ اما این سامانه به دلیل لانچرهای کم‌تعداد، با محدودیت تعداد موشک مواجه است. اطلاعات ارتش آمریکا نشان می‌دهد که اگر حمایت ناوشکن‌های آمریکایی مستقر در مدیترانه از «نواتیم» نبود، احتمالا بیش از ۲۰ موشک به این پایگاه اصابت می‌کرد.

دوباره به شب ۲۵ فروردین بازگردیم. اگر ایران حمله را از قبل اطلاع نمی‌داد، به‌جای موشک‌های قدیمی‌تر، از فتاح ۲ یا خیبرشکن و خرمشهر استفاده می‌کرد و تعداد موشک‌ها را دو برابر می‌کرد، چه رخ می‌داد؟ اسرائیل تعدادی از بهترین دارایی‌های خود نظیر هواپیماهای شناسایی و پیش‌اخطار گلف استریم، سوخت‌رسان‌های ۷۰۷ و از همه مهم‌تر بخشی از اف۳۵‌ها را از دست می‌داد. پس قدرتی برای حمله متقابل به ایران نمی‌یافت. واقعیت این است که نیروی هوائی اسرائیل برای حملات کوتاه و پرتعداد تجهیز شده و برای حمله به کشوری در ۱۲۰۰ کیلومتری، تجهیزات کافی ندارد. اسرائیل تنها از ۳۹ فروند اف ۳۵ برخوردار است و نباید از یاد برد که سایر تجهیزاتش رادارگریز نیستند. این تعداد هواپیما برای یک حمله بزرگ کافی نیستند. اسرائیل مشکل کمبود سوخت‌رسان دارد و اگر ۷۰۷‌های سوخت‌رسانش را که تنها ۷ فروند هستند، از دست دهد، حتی قادر به یک حمله محدود به ایران نیز نیست. (به همین دلیل هم بخشی از آنها را به آلمان فرستاد تا از دسترس ایران دور باشد.)

حمله ایران به نواتیم به نتانیاهو نشان داد که هرگز بدون آمریکا حریف جدی برای ایران نیست. ایران بیش از ۱۷پایگاه هوایی، صدها پایگاه موشکی با هزاران سیلوی پرتاب دارد و حمله به چنین اهدافی نیاز به هزاران بمب‌افکن و صدها ‌تانکر سوخت‌رسان دارد. اگر قرار باشد که ایران، سه پایگاه اصلی اسرائیل را زیر بارانی از موشک بالستیک بگیرد، در کمتر از یک هفته توان هوائی اسرائیل به کمتر از نصف کاهش می‌یابد.

به نظر می‌رسد گزارش فرماندهان ستاد مشترک ارتش اسرائیل (که اتفاقا در کابینه جنگ او نقش اساسی دارند) در ممانعت از حمله اسرائیل تاثیر جدی داشته است. سال‌ها قبل یک افسر ارشد سیا در دولت اوباما گفته بود که اسرائیلی‌ها مایلند تا آخرین سرباز آمریکایی با ایران بجنگند، آنها علاقه‌ای به درگیری طولانی نظامی با ایران ندارند. این عملیات به ایران نیز نشان داد که حمایت آمریکا از اسرائیل بی‌چون و چرا نیست و اگر ایران حتی به اسرائیل حمله‌ قانونی داشته باشد، حتی از نتانیاهو و کابینه جنگ‌طلب او نیز کاری ساخته نیست.

دیگر خبرها

  • حسینی در تبریز استقلال را تنها نگذاشت
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور
  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر مشخص شد
  • داور بازی‌های حساس استقلال و پرسپولیس مشخص شد
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس
  • برادران حیدری داوران حساس ترین بازی های هفته بیست و پنجم لیگ برتر
  • «حیدری»‌ها داوران دیدارهای حساس پرسپولیس و استقلال شدند!