Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان سرپرست صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: ۵۰۰ واحد صنایع پایین‌دستی در استان فعال است.

فرشاد کوشکی در رویداد ایده شو بازاریابی و فروش در صنعت که امروز ۱۳ اسفندماه در جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون در حوزه صنعت، استارآپ‌ها خیلی کم ورود کردند و به همین خاطر این رویداد با هدف ارائه ایده در زمینه بازاریابی و فروش در صنعت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: دولت از دهه هفتاد برنامه‌های توسعه‌ای برای صنایع مادر داشت که برخی از آن‌ها به نتیجه رسید و بعد از آن به سراغ توسعه صنایع کوچک پایین‌دستی رفتند اما در این مدت یک خلأ وجود داشت و آن تمرکز صرف بر تولید بود.

کوشکی تصریح کرد: در لرستان حدود ۵۰۰ واحد صنایع پایین‌دستی داریم. در استان ما نیز از بحث بازاریابی و فروش غافل شده‌ایم و همین قضیه مشکلات زیادی برای صنایع به وجود آورده است.

سرپرست صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان اضافه کرد: نیاز است که استارآپ‌ها به بحث فروش و بازاریابی ورود کنند تا خلأ صنعت در حوزه توسعه بازاریابی رفع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی صنايع جهاد دانشگاهی ايده بازاریابی توسعه صنایع مادر پایین دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۴۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در کاشان با اشاره به اینکه ۱۷ گروه ارزیاب در استان مشغول ارزیابی خسارت‌های ناشی از سیل هستند، گفت: باید علت بروز حوادث ریشه یابی شود تا از بروز مشکلات مشابه جلوگیری شود.
منصور شیشه فروش افزود: در بحث جبران خسارت در بخش کشاورزی سیاست دولت این است که بیمه باید پرداخت کند چراکه سال گذشته هزارو۸۰۰ میلیارد ریال غرامت بیمه کشاورزی در استان اصفهان پرداخت شد.
وی گفت: همچنین در پی بارش‌های اخیر همچنین ۷۰ واحد مسکونی در شهرستان‌های کاشان، اردستان، آران وبیدگل در اثر سیل آسیب دیده است.
منصور شیشه فروش افزود: صندوق خسارت ساختمان‌ها از حوادث طبیعی در کشور تاسیس شده و بنیاد مسکن موظف شد، خانه‌های مسکونی که خسارت دیده اند را ثبت سامانه کرده تا صندوق یادشده جبران خسارت کند.
وی ادامه داد:بسته بودن مسیر طبیعی رودخانه‌ها از عوامل تشدید سیل است و باید با ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها مقابله شود.
شیشه فروش افزود: بارش‌های شبانه روز گذشته از قبل پیش بینی و اطلاع رسانی لازم به دستگاه‌ها شده بود و شهرستان به حالت آماده باش در آمده و تیم‌های عملیاتی به موقع وارد شدند و با محوریت فرمانداری و دیگر بخش‌ها برنامه ریزی لازم برای رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: بارش‌های رگباری باران در مقطع کوتاه موجب شد سیلاب و گل و لای از چند حوزه رودخانه‌ای کاشان فعال شود و مسیر رودخانه‌های حیدر و گازرگاه به شکل خاص فعال و از حوزه آبریز قهرود و جوینان و حوزه آبریز پایین دست «دره» سیلاب وارد و در بلوار امام رضا (ع) و محله گازرگاه فین بزرگ و یزدآباد آب جاری شد.
شهرستان کاشان با جمعیت ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • جشن دستاوردهای آژانس پلاتین در سال 1402
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند