Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@11:54:33 GMT

وکالت کسب وکار است و نباید درگیر انحصار باشد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۴۴۸۲

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه صلاحیت علمی باید جایگزین ظرفیت عددی اخذ پروانه وکالت شود، گفت: وکالت به دلیل اینکه دارای ماهیت کسب وکاری است نباید درگیر انحصار و ظرفیت عددی شود.

مهدی طغیانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره لزوم مقابله با اعمال ظرفیت عددی در اخذ پروانه وکالت گفت: وکالت کسب وکار است و نباید برای آن ظرفیت عددی گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانون وکلا باید صلاحیت علمی را مبنای اخذ پروانه وکالت قرار دهد.

وی ادامه داد: با این حال اما تعیین سقف تعداد برای پذیرش آزمون وکالت در دستور کار کانون وکلا قرار دارد. این به آن معنی است که سالی فلان قدر وکیل باید پروانه وکالت اخذ کنند؛ موضوعی که مورد قبول نبوده و منطقی نیست.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه صلاحیت علمی باید جایگزین ظرفیت عددی اخذ پروانه وکالت شود، گفت: در صورتی که صلاحیت علمی مبنای اخذ پروانه وکالت باشد ممکن است یک سال هیچ کسی نتواند پروانه وکالت اخذ کند ولی در سال دیگری تعداد زیادی بتوانند وکیل شوند.

طغیانی تصریح کرد: وکالت به دلیل اینکه دارای ماهیت کسب وکاری است نباید درگیر انحصار و ظرفیت عددی شود. مقابله با انحصار در اخذ پروانه وکالت زمینه ساز افزایش کیفیت و ایجاد بازار رقابتی در حرفه وکالت خواهد شد.

برچسب ها: وکالت ، دادگستری ، کمیسیون اقتصادی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NBt

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وکالت دادگستری کمیسیون اقتصادی اخذ پروانه وکالت کمیسیون اقتصادی صلاحیت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ استان درگیر سیل و آبگرفتگی 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما بابک محمودی، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از چهارم تا هشتم اردیبهشت ١٤٠٣ و تا ساعت هفت صبح، گفت: ١٢ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد) و ۵۶ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.
وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر، در ۸۷ عملیات شرکت کردند، ۱۹۱ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۲ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.
محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.
رئیس سازمان امدادونجات گفت: ٢٥ دستگاه چادر، ٤٢١ تخته پتو، ٢٤٦ تخته موکت، ٥٩١ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ٣٥٦ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان درگیر مداخلات جوی
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • فیلم| جوانی که برای دفاع از ۳ دختر با اراذل درگیر شد
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • ۱۲ استان درگیر سیل و آبگرفتگی 
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است