Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد از آمار رو به بهبود اشتغال در حوزه زنبورداری مشهد خبر داد. - اخبار استانها -

حجت ایمانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: پوشش گیاهی مطلوب در فصل زراعی گذشته سبب تولید بیش از یک میلیون کیلوگرم عسل در شهرستان مشهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمانی مقدم  افزود: 159 هزار و 520 کلونی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد و تولید ژل رویال در محدوده این کلونی‌ها در حال پیگیری و انجام است.

وی ادامه داد: با توجه به ارزش بسیار سایر فرآورده‌های زنبور از قبیل ژل رویال، زهر زنبور، گرده گل و تولید ملکه دوره‌های آموزشی برای زنبورداران برگزار شده؛ براساس آمارگیری زنبورستان‌ها امسال 738 نفر زنبور داربه صورت مستقیم فعالیت می‌کنند.

خواص عسل طبیعی برای زنان باردار و تاثیر آن بر جنینتولید 2800 تن عسل در لرستان؛ سهمیه شکر زنبورداران تخصیص یابدخواص عسل طبیعی، 8 فایده و عوارض جانبی عسل خام

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد خاطرنشان کرد: بیشترین نوع عسل در شهرستان مشهد از نوع خار شتر، گون و یونجه است و زنبورستان‌ها علاوه بر تولید عسل نقش عمده‌ای در گسترش گیاهان دارویی و تثبیت خاک دارند.

وی افزود:  این شهرستان به خاطر شرایط مناسب آب و هوایی و وجود مراتع غنی پوشیده از گیاهان دارویی در چند سال گذشته به یکی از قطب‌های عسل در استان خراسان رضوی تبدیل شده است.

ایمانی مقدم اظهار داشت: مقدار مصرف عسل در جهان روز به روز در حال افزایش است و علاوه بر آن، از فرآورده‌های حاصل از عسل هم درآمدزایی می‌شود که با توجه به نوع محصول تولیدی  (عسل، موم، گرده گل، بره موم و رویال ژل) سبب دلگرمی و انگیزه برای ادامه این شغل خواهد شد.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت:  بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟