Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:11:19 GMT

نقش مدیریت پارکینگ‌ها در بهبود اقتصادی پساکرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۶۳۹۵

نقش مدیریت پارکینگ‌ها در بهبود اقتصادی پساکرونا

مدیریت شهرها در بسیاری از موارد مانند مدیریت زندگی خانوادگی است؛ همان طور که خرج و مخارج زندگی بر اساس درآمد صورت می‌گیرد، پروژه‌های شهری نیز باید بر مبنای بودجه شهری تنظیم شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، چنانچه درآمد یک فرد به هر دلیلی به نصف برسد، آنگاه استانداردهای زندگی خود را تغییر خواهد داد و رویکرد جدیدی برای مدیریت هزینه در پیش می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واقعیت در مورد مدیریت شهرها نیز صدق می‌کند، به این صورت که با کاهش بودجه شهری، مدیران استراتژی‌های متفاوتی برای طراحی شهری در نظر می‌گیرند. شیوع بیماری کووید -۱۹ شهرها و مردم را از جنبه‌های زیادی تحت تأثیر قرار داده و اقتصاد آن‌ها را با رکود شدیدی رو به رو کرده است. گزارشات حاکی است که میانگین درآمد در بیش از ۹۰۰ شهر سراسر ایالات متحده، طی شیوع بیماری کووید -۱۹ حدود ۲۱ درصد کاهش یافته است.

مقامات در بسیاری از شهرهای جهان، مدیریت پارکینگ را رویکردی بسیار مؤثر در افزایش درآمد شهری و همچنین دستیابی به دیگر اهداف عمومی نظیر توسعه دسترسی به حمل و نقل و حتی مسکن مقرون به صرفه در نظر گرفته‌اند. در واقع، برنامه‌ریزان می‌توانند از درآمدی که به واسطه مدیریت صحیح پارکینگ‌ها حاصل می‌شود، برای پیاده‌سازی پروژه‌های شهری بهر بگیرند.
چنانچه مدیران شهری به ازای فضایی که هر خودرو در شهر اشغال می‌کند، خواهان پرداخت هزینه‌ای از سوی مالک باشند، آنگاه درآمد حاصل را می‌توانند برای اجرای پروژه‌های شهری به کار گیرند. به عنوان مثال، در کلانشهر شیکاگوی آمریکا پارکینگ‌های شهری در سال ۲۰۱۹، حدود ۱۳۹ میلیون دلار درآمد برای شهر به ارمغان آورد که این مقدار بودجه در مقایسه با سال ۲۰۰۸، حدود ۱۰۰ میلیون دلار افزایش یافته بود.

قیمت‌گذاری متغیر، رویکرد دیگری است که مقامات در بسیاری از شهرهای جهان، تا قبل از شیوع بیماری کووید -۱۹ اتخاذ می‌کردند و با پیامدهای مثبت زیادی مواجه می‌شدند. در این روش، درآمد بیشتر از طریق ایجاد تناسب بین تقاضا و هزینه پارکینگ حاصل می‌شود اما کارکنان پارکینگ‌های عمومی اغلب هزینه پارک را بر اساس موقعیت اختصاص داده شده و زمان پارک محاسبه می‌کنند. این استراتژی با نوع سنتی آن که مبنا را بر زمان پارک و نه موقعیت مکانی اختصاص داده شده برای پارک خودرو قرار می‌دهد، بسیار متفاوت است.

شهر سیاتل، واقع در ایالت واشنگتن آمریکا، از نمونه‌های بسیار موفق در اتخاذ رویکرد قیمت‌گذاری متغیر در مدیریت پارکینگ‌های شهری به شمار می‌رود. این شهر در سال ۲۰۰۸، رکود اقتصادی بزرگی را تجربه کرد اما مدیران آن از طریق متغیرسازی هزینه پارک خودروها در خیابان‌ها توانستند کمک زیادی به بهبود شرایط بکنند. در نتیجه این اقدام، درآمد شهری طی تنها یک سال، یعنی در ۲۰۰۹، با ۶ میلیون دلار افزایش مواجه بود و در سال‌های بین ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ تا حدود ۳۷ میلیون دلار افزایش یافت. مدیران سیاتل از این افزایش بودجه برای بهبود زیرساخت‌ها و خدمات عمومی ضروری بهره گرفتند و موفقیت‌های زیادی در این زمینه کسب کردند.

برنامه‌ریزان می‌توانند از بودجه‌ای که از پارکینگ‌های شهری عاید می‌شوند برای خانه‌سازی مقرون به صرفه نیز بهره گیرند. طی دوران قرنطینه کرونا، بسیاری از مردم کار خود را از دست داده‌اند یا درآمد آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش یافته است. این افراد طی این دوران و حتی پساکرونا، از توانایی مالی کافی برای خرید یا اجاره منزل برخوردار نیستند و با مشکلات بسیاری مواجه شده‌اند. بدیهی است که مقامات شهری می‌توانند با مدیریت صحیح پارکینگ‌ها، درآمد حاصل از آن را برای خانه‌سازی مقرون به صرفه هزینه کنند و در اختیار افرادی قرار دهند که بیشترین لطمه را از گسترش ویروس کرونا متحمل شده‌اند. برنامه‌ریزان پیتسبورگ، کلانشهری در ایالت پنسیلوانیای آمریکا، در سال ۲۰۱۸ توانستند با مدیریت درست پارکینگ‌های شهری، درآمدی باورنکردنی طی تنها یک سال کسب و آن را برای ساخت خانه‌های مقرون به صرفه هزینه کنند.

کد خبر 479005

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارکینگ مدیریت پارکینگ شهرهای جهان دوران پسا کرونا رکود اقتصادی کرونا و رکود اقتصادی ویروس کرونا کرونا ویروس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پارکینگ های شهری مقرون به صرفه میلیون دلار پارکینگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • زائران حج تمتع ۸.۵ میلیون تومان پس‌ می‌گیرند
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان