Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@11:50:48 GMT

سفر به بهای جان

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۶۵۷۴

وضعیت مبهم سفرهای نوروزی شخصی درکشور به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور گره خورده است و اعلام تاریخ 25 اسفند از سوی معاون انتظامی وزیر کشور چندان همخوانی با شیوه تصمیم‌گیری خانواده‌ها نسبت به سفر نوروزی ندارد. به گفته سردار حسین ذوالفقاری، رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا، پیشنهاد این معاونت بر مبنای اعمال محدودیت‌های هفتگی یا روزانه در نوروز نیست، بلکه این معاونت پیشنهاد داده است که وضعیت مبنا برای تصمیم‌گیری، وضعیت کرونایی کشور در تاریخ 25 اسفند باشد و محدودیت‌ها تا 15 فروردین برمبنای این وضعیت تعریف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفته است که در صورت موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا با این پیشنهاد، قطعا تا ۲۵ اسفندماه تکلیف سفرهای نوروزی مشخص و محدودیت‌ها اعمال خواهند شد و لازم است که تا آن زمان مردم صبر کنند. از سوی دیگر، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در آخرین اظهارات خود اعلام کرده است که «تا کنون هیچ ممنوعیتی برای سفرهای نوروزی با وسایل حمل و نقل عمومی اعلام نشده است، اما اگر ابلاغ شود بلافاصله اجرایی خواهد شد.» به گزارش ایسنا، با وجود هشدارهای متعدد مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنان برنامه‌ریزی سفرهای نوروزی از سوی شرکت‌های حمل و نقلی مختلف در حوزه‌های هوایی، ریلی و جاده‌ای ابلاغ شده و بلیت‌ها نیز برای شهرهای مختلف فروخته می‌شود که البته تاکنون این سفرها ممنوع نشده است. این درحالی است که شیوع موج چهارم کرونا در کشور پیش‌بینی می‌شود و هر روز به تعداد شهرهای قرمز کشور اضافه می‌شود، از طرفی دیگر به نظر می‌رسد که خانواده‌ها تصمیم خود را برای سفرهای نوروزی به 25 اسفند موکول نکنند و بسیار زودتر از این تاریخ برنامه‌های خود را بریزند و در این میان ابهام موجود در شیوه برگزاری سفرهای نوروزی می‌تواند آثار ناخوشایندی در تصمیم خانواده‌ها داشته باشد. از سوی دیگر به نظر می‌رسد که به‌رغم هشدارهای جدی وزارت بهداشت، پیگیری معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای برگزاری سفرهای نوروزی مشروط بر رزرو محل اسکان، بیشتر متوجه فعالان حوزه گردشگری کشور باشد که حالا بیش از یک سال و نیم است با رکودی ممتد دست و پنجه نرم می‌کنند و به نوبت از عرصه رقابت خارج می‌شوند.  حالا بیش از دو هفته از اعلام موافقت ستاد ملی کرونا با برگزاری مشروط سفرهای نوروزی نمی‌گذرد که معاون گردشگری کشور از امکان برگزاری سفرهای نوروزی مشروط به داشتن رزرو محل اسکان خبر می‌دهد. ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با درنظر گرفتن آخرین ملاحظات ستاد ملی کرونا درباره سفرهای نوروزی به برنا گفت: بیش از یک ماه است که طرح سفر ایمن و هوشمند در مراجع مختلف، از وزارت بهداشت تا قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا و کمیته امنیتی و اجتماعی وزارت کشور مطرح شده و با نیروی انتظامی و وزارت راه و شهرسازی نیز رایزنی‌هایی صورت گرفته، به هر حال موضوع حمل و نقل در سفرهای نوروزی بسیار اثرگذار است. جلسات مختلفی نیز برای رفع ابهام و پرسش و پاسخ برگزار شد تا در نهایت، طرح را پذیرفتند و تایید کردند و قرار شد مدیریت سفر ایمن در تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باشد، هرچند که دغدغه‌هایی از بابت حاد شدن شرایط ویروس کرونا در کشور وجود دارد. به گفته ولی تیموری، فعالیت‌ها و خدمات مرتبط با سفر و گردشگری در تعطیلات نوروز به صورت محدود و کنترل‌شده خواهد بود و برقراری سفرهای نوروزی نیز مشروط بر این است که در روزهای پیش ‌رو وضعیت ویروس کرونا در کشور فوق‌العاده یا بحرانی نشود. معاون گردشگری خبر داده که کلیت طرح سفر ایمن در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب و پیش از آن نیز در قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا تایید شده است. 
قرار است سفرها طبقه‌بندی شوند که این فرآیند در اختیار و مدیریت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است. به گفته او بخشی از این سفرها به صورت برنامه‌ریزی‌شده و با تور خواهد بود که از طریق دفاتر خدمات مسافرتی دارای مجوز اجرا می‌شود. این سامانه مدت‌هاست که راه‌اندازی شده و فقط در انتظار پیوستن نیروی انتظامی است تا تورها با کد رهگیری رصد شوند. این کد روی وسیله نقلیه نصب می‌شود و نام راهنما، آژانس و اتومبیل در آن کد مشخص هستند.  اما تکلیف افرادی که بلیت خود را پیش از این خریده‌اند چه می‌شود؟ به‌زعم ولی تیموری، دغدغه اصلی این معاونت متوجه افرادی است که مستقل و بدون برنامه‌ریزی سفر می‌روند. این نوع سفرهای خارج از قالب تور به گفته تیموری مشروط بر ارایه رزرو محل اقامت هستند. در نوروز 1400، در مبادی ورودی شهرها، مسافران کنترل خواهند شد و در صورت نداشتن تاییدیه رزرو، اجازه ورود به شهر یا استان را نخواهند داشت. برخی مسافران هم که به صورت شخصی اما با وسایل حمل‌ونقل عمومی تردد می‌کنند، به گفته معاون گردشگری باید علاوه بر داشتن استعلام کرونا، محل اسکان خود را از پیش رزرو کرده باشند و علاوه بر آن، تمام تاسیسات گردشگری ملزم هستند از طریق سامانه ماسک اطلاعات بیماران را رصد و از پذیرش مبتلایان که دوران نقاهت ۱۴ روزه آنها تمام نشده است، خودداری کنند. علاوه بر این، براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، فعالیت مدارس و کمپ‌های ورودی شهرها در تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ ممنوع خواهد بود و امکان پذیرش مسافر در این مراکز وجود ندارد. قرار شده از هرگونه تجمع‌آفرینی و استقرار چادرهای مسافرتی در محل‌های عمومی نیز جلوگیری شود. اما آیا این معاونت می‌تواند با اجبار رزرو محل اسکان از گسترش ویروس کرونا در کشور جلوگیری کند؟ مشاهدات خبرنگار اعتماد نشان می‌دهد که هم‌اکنون امکان رزرو بلیت اتوبوس بدون نیاز به ارایه رزرو محل اقامت ممکن است و هیچ ممانعتی برای انتخاب مقصد وجود ندارد و حتی اگر ممانعتی هم برای خرید بلیت وجود داشته باشد، در خود ترمینال‌های تهران به راحتی می‌توان بدون خرید بلیت سوار اتوبوس شد و بدون داشتن رزرو به مقصد مورد نظر سفر کرد. 
علاوه بر این، اجبار رزرو محل اسکان عملا امکان سفرهای نوروزی را از قشر متوسط به پایین جامعه می‌گیرد و در برنامه معاونت گردشگری برای سفرهای نوروزی این قشر از جامعه چندان تمهید مشخصی درنظر گرفته نشده است. علاوه بر این، اجبار داشتن برگه رزرو به راحتی می‌تواند با چند تماس ساده برای عده‌ای فراهم شود و این اجبار نیز ظاهرا نمی‌تواند چندان مانعی سر راه شخصی باشد که به هر طریق ممکن می‌خواهد در عید نوروز به سفر برود. تلاش معاونت گردشگری برای مشروط کردن سفرهای نوروزی به داشتن برگه رزرو احتمالا ریشه در این واقعیت دارد که فعالان حوزه گردشگری در یک سال و نیم پیش ضربه‌های مهلکی خورده‌اند و به‌رغم رکود ممتد وضعیت گردشگری در کشور، چندان حمایت مالی خاصی از این معاونت ندیده‌اند و حالا با اجبار داشتن یک برگه رزرو و اجبار اسکان در مراکز اقامتی، به نظر می‌رسد این معاونت قصد دارد تا با توسل به چنین شیوه‌ای اندک محل درآمد را برای ورشکستگان حوزه گردشگری فراهم کند.  پیش از این، فریدون محمدی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز در اواخر بهمن ماه سال جاری خبر موافقت با تردد خودروهای شخصی در نوروز 1400 را داده و اعلام کرده بود که این خودروها به شرط داشتن محل اسکان می‌توانند به شهرهای مختلف وارد شوند. این مدیر با اشاره به همین نکته تاکید کرده بود که احتمالا با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، تجربه تلخ رکود گردشگری در سال 99 تکرار نمی‌شود و سال 1400 می‌تواند شرایط دیگری را برای ورشکستگان صنعت گردشگری رقم بزند. 
علاوه بر این، رییس جامعه هتلداران خراسان رضوی در 13 اسفند به ایسنا از استقبال پایین مردم از سفرهای نوروزی در این استان خبر داده و گفته است که هنوز هیچ بخشنامه جدیدی به هتل‌های این استان ابلاغ نشده  و آخرین ابلاغیه مربوط به تاریخ چهارم خرداد سال جاری است. او علت استقبال ضعیف از سفرهای نوروزی در سال 1400 را «بلاتکلیفی مردم» عنوان کرده و گفته است: «هنوز مردم نمی‌دانند چه میزانی از هتل‌های یک شهر ظرفیت پذیرش  یا چه شهرهایی امکان سفر دارند. بنابراین این مساله باید از طریق ستاد ملی کرونا اعلام شود تا مردم از بلاتکلیفی سفر یا عدم سفر خارج شوند.»
پیش از این علی‌اصغر مونسان در افتتاحیه مراسم پرحاشیه نمایشگاه گردشگری ادعا کرده بود که صنعت گردشگری ایران با 22 هزار میلیارد آسیب هنوز صنعتی سرپاست و زمین‌گیر نشده است. مونسان در این افتتاحیه مدعی شده بود که ما نه‌تنها زمین‌گیر نشدیم بلکه هوشمندانه روی نقاط ضعف کار و تلاش کردیم که هوشمندانه بازارهای جدید را فعال کردیم. ما ضربات مکرری را که در سال ٩٨ دریافت شد به نحوی جبران کردیم، رکورد بی‌سابقه در حضور گردشگران خارجی در همان سال ٩٨ شاهد این ادعاست. در گردشگری داخلی تحول به حدی رو به جلو است که با وجود هشدارها در دوران کرونا برای سفر نرفتن، دیدیم که عده‌ای آن را در سبد خانوار خود قرار داده‌اند. متاسفانه این ادعای مونسان چندان همخوانی با وضعیت زندگی راهنماهای تورها و آژانس‌های گردشگری ندارد. پیش از این «اعتماد» در گزارشی از وضعیت راهنمایان تورهای گردشگری خبر داده بود که جمعیت قابل‌توجهی از این فعالان تغییر شغل داده‌اند و در سایه رکود و عدم وجود راه‌حلی‌های جبرانی، به اجبار روزگار خود را پشت فرمان تاکسی یا پیک موتوری می‌گذرانند. حالا که ویروس کرونا همچنان در کشور می‌تازد، به نظر می‌رسد که شاید وظیفه معاونت گردشگری در قبال صنعت زخم‌خورده کشور؛ می‌تواند گزینه‌های کاربردی دیگری جز اصرار بر برگزاری سفرهای نوروزی باشد. سفرهای نوروزی شاید بتوانند به رزرو شدن چند اقامتگاه ختم شوند، اما آیا برگزاری سفر در چنین شرایطی عموما توصیه می‌شود و آیا برای حمایت از مراکز اقامتگاهی، این تنها نسخه ممکن برای تجویز است؟

تلاش معاونت گردشگری برای مشروط کردن سفرهای نوروزی به داشتن برگه رزرو احتمالا ریشه در این واقعیت دارد که فعالان حوزه گردشگری در یک سال و نیم پیش ضربه‌های مهلکی خورده‌اند و به‌رغم رکود ممتد وضعیت گردشگری در کشور، چندان حمایت مالی خاصی از این معاونت ندیده‌اند و حالا با اجبار داشتن یک برگه رزرو و اجبار اسکان در مراکز اقامتی، به نظر می‌رسد این معاونت قصد دارد تا با توسل به چنین شیوه‌ای اندک محل درآمد را برای ورشکستگان حوزه گردشگری فراهم کند.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: برگزاری سفرهای نوروزی گردشگری و صنایع دستی ویروس کرونا در کشور وزارت میراث فرهنگی سفرهای نوروزی مبارزه با کرونا معاونت گردشگری رزرو محل اسکان معاون گردشگری نظر می رسد حوزه گردشگری برگزاری سفر ستاد ملی برای سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است

پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد، اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیر‌های همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه‌های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روز‌ها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک سال گذشته بار‌ها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی با همشهری‌آنلاین به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند، اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کار‌ها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قراداد‌های کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستار‌ها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشور‌های عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و .... فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشور‌های حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید، اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند.

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بار‌ها در روز‌های پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکید‌های رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.»، اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند.

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیرو‌ها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • با تور سریلانکا به کدام شهرها سفر می‌کنیم؟
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی