Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی با اشاره به این‌که تاکنون ۱۲۵ واحد تولیدی در شهرک سرمایه گذاری خارجی به بهره برداری رسیده است، گفت: میزان اشتغال در واحد‌های تولیدی به بهره برداری رسیده چهار هزار و ۷۵۹ نفر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سیدمرتضی نیرومند در حاشیه تور صنعتی ویژه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری خارجی، اظهار داشت: شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی اولین شهرک تخصصی سرمایه گذاری خارجی در کشور بوده و تنها یک شهرک صنعتی مختص سرمایه گذاری خارجی در کشور وجود دارد که در استان آذربایجان شرقی مستقر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تولیدات این شهرک صنعتی در سطح بین‌الملل بوده و قابل رقابت با کشورهای اروپایی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی تصریح کرد: در سال 1382 طرح ایجاد و احـداث اولین شهرک سرمایه گذاری خارجی در تبریز به تصویب رسید؛ همچنین در سال 1383 مطالعات و عملیات اجرایی احداث این شهرک در زمینی بـه مسـاحت 262 هکتار و در 162قطعه در 18کیلومتری شمال بزرگراه تبریز – صوفیان، بعد از گمرگ سهلان آغاز شد.

 نیرومند اسکویی با اشاره به مزیت‌ها و امتیازات شهرک سرمایه‌گذاری خارجی، خاطرنشان کرد: فاصله مناسب آن از فرودگاه بین المللی تبـریز و راه آهن سراسری، نزدیکی به گمرکات تبریز‌ سهلان و جلفا، هم مسیر بودن با منطقه آزاد تجاری ارس از جمله مزایای این شهرک صنعتی است.

وی با اشاره به وضعیت واگذای در شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی، متذکر شد: 162 فقره قرارداد در این شهرک منعقد شده و 154 هکتار مساحت زمین صنعتی واگذار شده است.

خبر عجیب از اشتغال کارگران در قزوین / 500 کارگر کم داریمرونق اشتغال زنبورداری در مشهد/ میزان مصرف عسل رو به افزایش است1500 میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران مصوب شداشتغال‌زایی‌ برای 42 هزار نفر با احیای 12 هزار واحد تولیدی در سال جاری

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی میزان سرمایه‌گذاری در واحد‌های به بهره برداری رسیده در این شهرک را 18 هزار و 500 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: شهرک سرمایه گذاری خارجی با بیش از 90 درصد واحد فعال یکی از فعالترین شهرک‌های کشور است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بازدید از واحد های تولیدی با حضور مدیران دستگاههای اجرایی تحت عنوان تور صنعتی ویژه مدیران دستگاههای اجرایی استان، اشاره کرد و گفت : شرکت هافمن یکی از بهترین تولید کننده انواع پروفیلهای یو پی وی سی سری 60، سری 70 و سری کشویی است که از سال 1386 در خط تولیدی به مساحت شش هزار متر مربع در شهرک سرمایه گذاری خارجی و چهار خط اکسترودر، کار خود را شروع کرد. ظرفیت اولیه تولید هافمن 7200 تن بود، اما در سال‌های 1393 و 1394، با اجرای طرح توسعه شرکت پنج خط جدید اکسترودر به خط تولید اضافه شد و ظرفیت سالانه هم به 17000 تن ارتقا پیدا کرد.

وی در ادامه بازدید از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی گفت : شرکت آکپا ایران را می‌توان در زمره موفق ترین تولید کنندگان پروفیل‌های آلومینیومی در ایران دانست که با سرمایه گذاری حدود پنج‌ هزار میلیارد ریال و با اشتغال بالغ بر 380 نفر بصورت مستقیم در زمینی به مساحت 53 هزار متر مربع در حال فعالیت است.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: این واحد تولیدی 40 درصد از پروفیل‌های آلومینیومی اختصاصی درب و پنجره کشور را تولید کرده و به کشورهای عراق، افغانستان، ازبکستان، ترکمنستان و... صادرات دارند.

وی همچنین با اشاره به شرکت پارلا منسوجات تولید کننده خطوط بافت رنگرزی، خطوط تکمیل و بسته بندی واحد گلدوزی و نخ تابی، گفت: این واحد تولیدی، ظرفیت تولید سالانه 90 میلیون متر مربع را داشته و در زمینی به مساحت شش هکتار که چهار هکتار در حال تولید و دو هکتار آن در حال توسعه بوده، احداث شده است.

نیرومند اسکویی خاطرنشان کرد: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 100 درصد خارجی بالغ بر شش هزار میلیارد ریال و با اشتغال حدود 1000 نفر به طور مستقیم در حال فعالیت است.

در پایان این بازدید وی با بیان اینکه شرکت آدوپن پلاستیک پرشین به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های درب در خاورمیانه بوده و محصولات با کیفیت متنوعی را در این بخش از صنعت تولید و روانه بازار می‌کند، افزود: این کارخانه در زمینی به مساحت بالغ بر 30 هزار متر مربع بوده و به تولید درب‌های متنوعی در گروه‌های ام دی، اف پی وی سی، wpc و ترکیب از آنها پرداخته است؛ از مزایای درب های دولتی می‌توان به تنوع طرح و رنگ، کیفیت مواد و متریال به کار رفته،ضد ضربه بودن، ضد آب بودن، سهولت مونتاژ، ظرفیت تولید بالاوکیفیت عالی می توان اشاره کرد.

به گزارش تسنیم؛ هدف از برگزاری این تور صنعتی مشاهده مدیران اجرایی استان از نتیجه اقدامات انجام شده توسط دستگاههای مذکور در خصوص احداث زیر ساخت های شهرکها و نواحی صنعتی استان بود که در این بازدید معاون زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی ،مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان و جمعی مدیران دستگاه‌های اجرایی آذربایجان شرقی حضور داشتند.

انتهای پیام /111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی شهرک سرمایه گذاری خارجی واحد تولیدی متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۷۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی واقف بهروزی ادامه داد: این استان در موضوع سرمایه گذاری خارجی جزو استان‌های پیشرو است و متوسط سه سال گذشته شاخص‌های آن به عنوان الگویی برای سنجش به کار گرفته می‌شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌های سنگین خارجی و سختی مسیر‌های تبادل ارز و مواد اولیه، اما مسیر‌هایی برای تبادل ارز از استان ما طی شده که به عنوان الگو در کشور مطرح هستند، بر این اساس میزان هدفگذاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳ میلیون دلار بود ولی بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه گذاری تحقق یافت.

بهروزی اضافه کرد: ۱۲ طرح در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۱۳ طرح نیز در سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه، چین، جمهوری چک، امارات و ایرانیان مقیم خارج در استان آغاز شدند که بیشتر در بخش‌های گلخانه، تولید کنسانتره، نساجی، صنایع چوب و تجهیزات هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌ شرقی همچنین از کسب رتبه دوم آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به واحد‌های تولید کننده، راکد و نیمه تعطیل و سایر موارد خبر داد و گفت: این تبصره از حدود هفت سال گذشته در قوانین بودجه دستگاه‌های مختلف در حال چرخش بود و بر اساس گزارش مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات تحقق یافته از محل این تبصره تا قبل از سال ۱۴۰۰ بیشتر تک رقمی بوده و ما جزو استان‌های متوسط به پایین بودیم.

بهروزی با بیان اینکه مجموع مجوزهای سرمایه گذاری صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۱۰ هزار (کمتر از ۵۰ درصد تقاضاها) و در سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵۱۳ درصدی شامل ۶۱ هزار و ۵۰۰ بود، افزود: این افزایش ناشی از اقدام تحولی دولت در راه اندازی درگاه مجوزهای کسب و کار است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو